Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
Az NGC-4627 spirál-galaxis pszeudoterrációjában figyeltem, ahogy a lenyugvó nap aranyszállakat fon körém. Az űrruhám, 2,25 napsugárzásig van hitelesítve. Ránéztem a sugárzásmérőmre, 2,2-őt mutatott. Bármennyire csodálatos volt a látvány, el kellett indulnom ahhoz, hogy ne szenvedjek olyan sérülést, amit majd génterápiával kell kijavítani, ráadásul a sugárzás mellékhatásai a javításig igencsak megviselik a testet.

Ennek a terraformált bolygónak a Merkúr nevet adták. Amit csak lehetett, igyekeztek az ismert földi nyelven elnevezni, de ez a földieket nem hatotta meg. A Föld bajban van. A jégsapkák felolvadtak, a tenger szintje 13 métert emelkedett, alig maradt élhető terület. Gabonatermesztésre, vagy állattartásra pedig szinte semmi. A földiek mégis ragaszkodtak az ottani élethez. Megértem…

A Földön űrruha nélkül lehet létezni, érzed a napot és nem kel félned a csuklómérőd nézegetve, hogy esetleg eléget a napszél. Csodálatosak a szagok, még akkor is, ha az csak a víz szaga. Csodálatos a szél, ami nem marja le az arcod, csak lágyan simogat. A tél szinte nem is létezik. Rengeteg hatalmas földi város elpusztult. Víz alatt vannak a több tízemeletes épületek, így itt igen sajátságos építkezés vette kezdetét. A víz alatti lakásokat élhetővé tették, leszigetelték, rendbe hozták, levegőt juttattak le.

De a folyamatos élelmiszerhiány, az igazi földi étel hiánya, nagyon megviseli a földlakókat. Mindezért minket hibáztatnak, noha a terraformálás, az állatok és növények genetikai megőrzése, rengeteg erőfeszítésbe került, és számos sikertelen kudarcba fulladt. Sok bolygó, aszteroida, egyszerűen nem alkalmas arra, hogy terraformáljuk. Sok mindent meg tudunk oldani, de a földéhez hasonló gravitációval rendelkező bolygót nehéz találni és készíteni még nehezebb.

Itt sok bolygó van amit terraformáltak, a föld északi és déli sarkainak megfelelően, az ottani állati, növényi, génállomány megőrzése érdekében. Ezeken a bolygókon is laknak emberszerű lények, akik valaha emberek voltak. Sokukat gén-manipulálták, baktérium törzsekkel, vagy gyík, madár és egyéb állat, túléléshez szükséges génjeinek a beültetésével.

Az űrtechnológia legfejlettebb csodája, a minden létezőbe beültetett M.I.I. (mesterséges, intelligens implantátum) Jelentősége, hogy segítsen kiszámítani bizonyos helyzetekben a menekülést, rögzítse az eseményeket, beszélgetéseket. Néha még beszélgető társnak is megfelelnek. BUSDAY-nek is nevezzük őket, de saját, személyes emberi nevet is kapnak. Az enyém, itt most Nóra. (mert egy idő után szükségesnek látták a beültetését, hiszen a nyelvjárásokat is nagyon jól tolmácsolta, valamint minden általam megtekintett érzékelt eseményt rögzített)

A nevét ő választotta. Elgondolkoztam, hogy ha ő választja a nevét, akkor céltudatosság van benne. Ha céltudatosság van benne, akkor létezik benne a szabad akarat is. Egy elfogott szinkronhullámból, (amire képes voltam véletlenül) úgy éreztem, hogy ezek a budsavok képesek kommunikálni egymással. Viszont ha kommunikálnak és van feltételezett szabad akaratuk, akkor akár veszélyesek is lehetnek a terraformátumokra, vagy a létezőkre.

Persze én idegen vagyok itt. Amikor erről beszéltem a tanács előtt, majdnem kinevettek. Nem tették ugyan, csak jól láthatóan a fülük mögé nyúltak és "kikapcsolták" a saját budsav-jukat. Én úgy érzem, hogy nem lehet kikapcsolni őket. Ilyenkor csak úgy "tesznek" mintha ki lennének kapcsolva, de valójában ugyan úgy felvesznek minden történést és kommunikálnak egymással. Nem tudom, hogy ez egy evolúciós fejlődés eredménye e, de akár veszélyforrás is lehet a humán-alapú létezők számára.

Az egyik majdnem a földdel azonos terraformált bolygót támadás érte. Nem sok létező halt meg, mindösszesen 12, akit nem menthettünk meg. De az állatok és a növényzet (amihez 100 év is kellett, hogy megfelelő egyensúlyban legyen és végre gyarapodjon) mind elpusztult. Nagyon sok munka volt ezzel a bolygóval. Hatalmas katasztrófa, hogy az állatok és növényzet elpusztult.

Az emberek halála is megrázó volt, de az élet, ami mindent éltet, amiért annyit dolgoztak, annyit terveztek, amit annyit kerestek és úgy készítették el, hogy a legjobb ökoszisztémájú, a legszínesebb gén-állománytárat egyesítse és egyensúlyba tartsa, az egy nap alatt elpusztult a pajzs felrobbantásával. A pajzs úgy volt felépítve, hogy automatikusan védelmi pajzsokat emeljen maga köré, ha meteorit vagy bármi olyan közeledik, ami a bolygó életét veszélyeztetné.

Ez nem véletlen baleset volt, nem véletlen hullottak le a meteoritok a nap kezdete előtt 3 órával. Ennek célja volt. A cél, a humán létezők elmenekülésének biztosítása és az állat és növényvilág elpusztítása. Hiszen arra már nem volt idő, hogy a természetes területeken élő állatokat megmentsék, vagy legalább DNS mintát vegyenek és növénymintát gyűjtsenek. Nem volt idő a biztonsági mentésre sem.

Külsős vizsgálóként, csak erre a következtetésre juthattam. Ez előre megfontolt támadás volt, éveken át tartó tervezés a végkifejlete. Ha számba veszem, hogy szinte minden járművet figyelnek és folyamatosan számon tartanak, akkor ezt a meteorit-álca-terrortámadást, jó-előre megtervezték. Láttam ahogy az állatok terráriuma felrobban és az állatok menekültek a humán város felé és láttam, ahogy a nap utoléri őket és szénné égnek egy pillantás alatt.

Őzek, farkasok, rókák, medvék, gyíkfélék és a madarak. Ez volt a múltba nézésem egyik legfájdalmasabb érzése. Fekete halál. A meteoritok a városba vezető "sín"-hálózatba csapódtak, amik szintén el voltak látva ütközést gátló pajzzsal. Gyakorlatilag a közlekedés lebénult. Maradtak, az űrkompok, űrhajók éppen elegen ahhoz, hogy a túlélő humán létezőket elszállítsák.

Véletlen lenne hogy pont annyi hajó volt bent? Legtöbbször kevesebb van, de egy konferencia miatt most jóval többen érkeztek vendégségbe a városba. Sok magán komppal, hajóval, amely nem volt tele, mivel fontos "vezetőket" szállított. Ez kettős támadás volt, a konferencia is elmaradt. Dekoharencia? Látszólagos, vagy valós az összeomlás?

Kellene találnom egy pszeudókódot, azzal sikerülhetne végiggöngyölítenem az egész történést, de nem ezért vagyok itt. "Főznöm" kell, egy európai ökoszisztémájú terráriumbolygót. Az alkalmasnak ítélt bolygón jelenleg olyan magas a széndioxid tartalom, hogy bárki megfulladna. A hőmérséklete pedig olyan magas, hogy bármi megolvad rajta, viszont a gravitációja 0,9 és majdnem akkora mint a Föld.

Szerzünk egy jégholdat, amit darabokra kell szedni. Kb. 10-11 kilométeres darabokra kell vágni, egy ”neuman exkaliburral”. (ez egy hatalmas fűrésszel rendelkező gép. Mindene hatalmas és ormótlan, viszont bírja a hideget) Ezekkel a jégdarabokkal körbevesszük a terraformációra kiválasztott bolygót. Közben a jég felé építünk egy nagyon könnyű, fémből készült napárnyékolót oly módon, hogy rugalmasságát ki lehessen használni. (nem írhatom le a fém nevét)

Ha ez megvan, akkor ennek a bolygónak a hőmérséklete, évente 100 fokot fog hűlni. Tehát kb. 150 emberi év múlva, ezen a napfénytől megfosztott bolygón, a széndioxid, eső formájában a bolygóra hullik és ott szárazjéggé alakul. Ezt le kell kaparni, de vigyázva hogy a felszín ne sérüljön meg és sima maradjon. Ezután egy önműködő vegyi gyárat helyeznek el a területen, ami a fagyott széndioxidból kiszabadítja az oxigént. De ez még kevés. Oda kell juttatni a nitrogént is, esetleg argont. (a tiszta oxigén nagyon gyúlékony lenne)

Ezután a kivágott jegeket összeütögetve esőt és párát lehet létrehozni. (ez eddig 200 emberi év) Majd a napárnyékolót félrehúzzuk egy kicsit, hogy a hőmérséklet emelkedni kezdjen. Kb. 30%-nyi földi vizet állíthatunk elő így két év alatt. Ez gyors munkát igényel és itt jön a ”főzés” mert sós és édes vízre is szükség van. Tehát sózunk "ízlés szerint". A tengereket kimarjuk. A gépekkel akár mélytengeri árkot is létrehozhatunk. A talajt felgyűrhetjük hegyekké és persze csinálható völgy is.

Hatalmas űrkompok szállítják a folyékony humuszt és eresztik a szárazföldnek szánt területre, illetve a láp és folyó vidékekre. (270 emberi év) A bolygó forgása miatt, egy nap 47 órából állna, amelyben az erős napos idő 42 óra lenne. Ezt sem a humán, sem az állatforma, sem más ökoszisztéma nem képes hosszú távon elviselni. Ezért a napárnyékolót be kell állítani forgó rendszerbe, mármint a bolygó körül nyíló-forgó rendszerbe, amely a fölhöz hasonlóan biztosítja a nappalokat és az éjszakákat.

És elérkezik az élet beoltása a kész bolygóba. Sok fát eleve kifejlődve hoznak más terráriumból, amely rendelkezik Európa fafajtáival. A cserjéket, a bogyós termésűeket szintén kifejletten hozzák a bolygóra, majd következnek az állatok. Tengerekbe, folyókba az egysejtűek, a növények és a kisebb halfélék. A nagyobb halakat kifejletlenül hozzák, hogy legyen ideje szaporodni az eleségnek-való halfajoknak. Az emlős állatokkal ugyanígy bánnak. Csak 17 kifejlett nőstényt és 17 hímet engednek a friss területre. Hasonlóképpen járnak el a rovarokkal, kétéltűekkel, gyíkokkal és madarakkal, hogy elengedő mennyiségű élelem legyen az ökoszisztéma fenntartásához.

Hogy mi történt velem? DNS mintákat vettek egy kis frissítésnek a megfelelő humanoid faj kialakításához. Mivel veletek is találkoztam, így a ti DNS állományotok, valamint a nálatok és köröttem megforduló emberek DNS-ei is levételre kerültek, na meg persze a Macskátok-é. Érdekes módon, más állati DNS nem volt rajtam. Ezek javítás és vizsgálat után felhasználhatók lesznek. (remélem emberszerűek maradunk, olyan hagyományos félék. Legalább is ezt kértem. Nem olyan rossz az a 120 évnyi várható élet, sima emberként).

Számokat, grafikonokat és valószínűség számításokat nyomtak az elmémbe, ami valamilyen módon tudta a válaszokat. Az új bolygónak végül csak simán, az Európa nevet adtam. Ez kis kavarodást okozott, mert ugye földrész és nem bolygó név, de elfogadták. Itt jelenleg a földi évszámítás szerint, a 3725. évet írják. Minden terraformációnak van saját időszámítása is, de ettől még használják a földi évet is és szoros a kapcsolatuk a földdel. Minden űremberi formáció igyekszik 9 évente lejutni a földre, mert így az élettartalmuk megnövekszik. Egyik-másik területről az út akár két év is lehet.

A Mira bolygó felhői közt találtam meg azt a hajót, amit egy földi ellenálló csapat és pár M.I.I.-vel ellátott űrbéli humanoid-létező csempészett oda, ami végül is a bolygó pusztulását okozta. Mindez azért történt, hogy felboruljon a szövetség az űrbéliek között és az űrben lakó humanoidok elpusztuljanak. Ez egy teljesen értelmetlen harc. A föld állat és növényállománya már szinte nem is létezik, csupán 4% maradt. A különböző ősi és 2014-ig létező állatfajok már csak az űrben léteznek.

A cél az volt, hogy mindezen fajokat visszatelepítsék a földre, amely nem élhető, főleg az emlősök és növények számára. Mivel felfedeztem, hogy a kvantumszámítógépek azaz budsavok valóban össze vannak kötve, ezért ismerik a másik tudástárát, így azok gyártása, módosítva lesz, hiszen nem jelezték a bolygó megtámadását senkinek előre.

Voltam tűzbolygón, voltam jégbolygón, szörföltem, utaztam a földre a fekete úton, amely 4 hónapnyi teljes magányt jelentett, ahol semmi fény nem volt és senkit nem észleltem magam körül. Az űrszkafanderbe nagyon praktikus pisilő és székletzsákok vannak beépítve, amit megfelelő helyeken üríthetsz egy szivattyúszerűségre csatlakozva, de a sötét úton ezeket nem találtam meg. Igaz más sem, így néha éreztem, ahogy a szkafanderhez csapódik valami.

A földön jöttem csak rá, a fertőtlenítő állomáson, hogy csurom szar, pisi és vér vagyok. 4 hónap teljes sötétséget és elszigeteltséget, nem kívánok senkinek. Főleg sötétet nem. Egyetlen szerencsém az érzés volt, bár ez sem mindig bizonyult szerencsésnek. Némelyek szinte megőrültek, mások viszont mély depresszióba estek. A föld víz alatt, a földön éheznek, a földön rabolnak, a földön gyűlölik az űrutazókat. Viszont eljönni sem hajlandóak onnan, pedig letelepedhetnének.

Persze dolgozni kellene képességük szerint a szocializálódás után, viszonylag szabad emberként. Sok humanoid, mindkét nem tulajdonságával és képességével bír. Pl. a férfiak nemzhetnek és szülhetnek gyereket, ahogy a nők is. A gyerekeket kolóniában nevelik, több szülő együtt, tökéletes harmóniában. Ez tetszett. A kolónia később szétbomlik, mert az élettartam nagyon hosszú, de a kötelék megmarad. A kétneműség kialakítását már az anyaméhben elkezdik, de nem minden humanoid kétnemű.

Találkoztam békaszerű emberekkel és madár emberekkel is. Olyasmi szárnyuk van mint a denevéré. Vannak ezüst-színű kis 'törpe' humanoidok is. Magasságuk legfeljebb 140 cm. Rendkívül intelligensek és kedvesek. A festményeket, a földi építményeket, az írásokat, könyveket, nagy becsben tarják. Hatalmas termekben őrzik a dokumentumokat és bárki olvashatja őket. A papír alapúakat pl. vitrin-szerű tárolóban tartják, ami gombnyomással lapoz.

Az elektronikusan mentett példányok szabadon másolhatóak. A zenék csarnokában minden létező földi hangszer megtalálható és a dalok szintén letölthetőek szabadon, de hologramok segítségével élőben is láthatod bármelyik művészt, előadni a kívánt dalt. Ehhez fülhallgatót kapsz, hogy a többi látogatót ne zavard.

Ennyi amit el tudok mondani nektek…

2014.07.01