Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
én: szia
medi: minden áldott nap megteremtjük a magunk a legkínzóbb félelmeinket. Minden áldott nap, megkínozzuk magunkat. Minden az elménkben van, mi hozzuk létre. Mindent, mi az emberek teremtünk, a mi valós, kézzelfogható világunkban. Olyan élesen, olyan valóságosan, hogy nem hisszük el, ha az igazi valóságot meglátjuk. Bármit megteremtünk, hogy megkínozzuk magunkat. Természetesen vannak központi hatalmak, amik segítik a kollektív, negatív teremtést, a saját fajunkon belül.
 
én: és mindezt azért, hogy még jobban megerősítsük az illúzióba vetett hitünket? Hogy bizonyítsuk önmagunknak, nincs más, csak ez?
medi: IGEN
- és az igazi valóság, a fátyol túloldalán annyira rettentő lenne az ember számára, hogy eldugja maga elől? Nem hinném. De mégis megtesszük, mert még mindig azt hisszük, hogy az elszakadás az ami különbbé tesz bennünket.
- persze hogy nem az.
- és hiába a jelek, hiába a hívás, konokul teremtünk tovább.
- de mégis változik a rezgés. A Föld felébredt és vele ébrednek, emelkednek az emberek is.
 
én: tudatlanul bár, de mégis érezzük. Érezzük a változást, érezzük hogy baj van. Mégis hagyjuk, hogy a saját, kifejezetten nekünk teremtett média, elültesse bennünk, hogy nincs semmi baj. Tökéletesen ki van találva az "oszd meg és uralkodj" szemlélet. Ébredünk ugyan, de olyan erős az ellenérdek, hogy csak kevés emberben tudatosul, hogy az eddig követett út hova is vezet. Mert amit az ellenérdek kínál, az olyan szép, olyan jó, annyira elfogadható illúzió, az illúzióban. És mivel ott a választás, így választunk. De fel kell ébredni. Kollektívan!
medi: pontosan. A média is erősíti a félelmeket és a teremtést.
 

Teljes írás: Töredékek ˙1

 
medi: lehettünk volna együtt, örökké, de elrontottuk. Én tudtam, hogy akkor csókolom utoljára. Ő még nem tudta és soha többé nem jött.
babe: örökké az hosszú, de gondolom nem véletlenül történt így. Tudod mi lehetett az ok, amiért elváltatok? Most látod?
- nem hittünk egymásban és a félelem.
- és gondolod, most másképp lenne?
 
medi: itt most, nincs tovább. Egy másik dimenzióban boldogok vagyunk, egy másikban gyűlöljük egymást.
babe: és ez melyik, ahol most vagy? Boldogok? Együtt vagy külön?
- minden létezik, minden variációban.
- huuu... Hát igen, ezt nekem még értelmeznem kell.
- van ám olyan hely ahol mi már találkoztunk. Nagyon nehéz megérteni. Ha nagyon belegondolok és le akarom fordítani, mindig úgy érzem, hogy beleőrülök.
 
babe: ez valami olyasmi, mint amit írtam a másik valóságban? 
medi: valóságsíkok léteznek. Mindig abban vagy jelen, amelyikre a tudatod fókuszál. Ezért vannak a dejavu érzések, a már megtörténtek, mert néha megmarad annak a valóságsíknak a tapasztalati emléke benned.
- igen, az jócskán van. Ebbe egyszer bele kell mélyednünk, az én kis szintemen.
 

Teljes írás: Töredékek ˙2

 
medi:  változik a dimenzió sűrűssége Fátylak Őre. Így egyre több dimenzióról, tudatról fogtok értesülni, részesei lesztek az evolúciónak. A DNS-etekbe sok-sok létező organizmus adott információt és részecskét. Eddig is több valóságsíkon működtetek, de ezentúl a tudatotok jobban fog emlékezni erre. A szeretet a kulcs arra, hogy felismerjétek végre azt, hogy ISteni tudatotok van. Ereil, a legmélyebb köszönetét és üdvözletét küldi az ő valóságsíkjukról.
 
én: szia Nathaniel és köszönöm. Ereil nagyon meglepett, de nagyon örültem neki.
medi: mi információt adunk, a döntés a tietek. Ti vagytok hárman az egyetlenek, akik nem fogtok egyházat, vallást alakítani és nem fogjátok az információt pénzre váltani. Köszönjük.
- kicsit vitázni akartam az egyetlenekkel, de meglehet, hogy így van. Mert pont az egyházaktól és pénztől akarunk megszabadulni. Persze jobb lenne, ha a pénz több lenne, de nem ilyen áron. Ez ennél sokkal fontosabb.
 
medi:  egyházat akarsz? Pénzt akarsz? Irányítani akarsz? Medi nem akarja ezeket. Babe nem is jutott el a gondolataiban idáig. Te átlátod, de nem fogod használni, mert nincs ilyen célod.
én:  de sajnos a pénz az még most kell...
 

Teljes írás: Töredékek ˙3

 
medi: a humán faj tudata rabságban van és le van korlátozva. Mégis beszélik az univerzum nyelvét, az ősi nyelvet minden pillanatban, akkor is, ha mindez nem emelkedik a tudat szintjére. A jelenlegi kutatások 80-90%-a kényelmi kutatás és a fogyasztói társadalom, vagy a haditechnológia fejlesztése, (mindegy milyen szintű rész vagy egész kutatás) teljességgel a fejlődés ellen van.
 
medi: pár százalék a gyógyításra fordul, aminek eredménye végül ismét a pénz és az elnyomás eszközévé válik. Pár százalék a jövőkutatásra, megérzésre és egyéb dolgokra fordul és szintén mondom, hogy a kutatás minősége és fokozata itt sem számít. Lényegében jelenleg, megközelítőleg 1% az a kutatás, ami a tudattal, a dimenzióváltással, mint lehetséges témával foglalkozik. Ez is erősen be van korlátozva a globalizáció jegyében, a pozícióféltések miatt.
 
én: mert a könnyebb megélhetést, a pénzt s annak minden vonzás-hatását helyezi előtérbe, amivel a jelenlegi fizikai létünket könnyebbé tehetjük. S minden pénzegység, amit megkeresünk a munkánkkal, tulajdonképpen ugyan oda áramlik vissza, ahonnan a képletes fizetségünket kapjuk. Tudod a kényelemből és a sok média által közzétett információ vonzásából, nehéz kirángatni bennünket.
 

Teljes írás: Töredékek ˙4