Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: dobogás, fénygömb, benne Te, és lángok. Mások, lángként. Kibomlasz, tudatosodsz, teremtesz. A tudatosság ISteni terve, még benned van. A közösség sorsát, a Földi közösség sorsát a fénylángba viszed. A kezed beleteszed abba a lángba és kék fény indul a kezeden. A bal, a jobb, a szíved is kék. Tágul, dobog és a láng mozog, a láng él. Benned van a válasz, annak a pillanatnak a válasza, a közösség akkori válasza, magadként, minden lélektöredékkel, léleklánggal.
 
- más feladatok összehangolva, üzenetek. S a szív csak nő, tágul, a láng nő a fejed fele, és szétcsúszik minden lángba, töredékekbe. Kódok, arcok, arcaid, én. Sors, korona, a láng, korona. Sors és mozog. Isteni és Istennői felavatás. Minden láng, lángtól, lángig. És a Föld és az a bolygó és másik sok bolygó, a szövetség és az emlékezés. Minden szétindul. A bolygók, a lángok, a lángok felett a lángkorona, a benned született élet sorsok, lelkek a közösség.
 
medi: ott a Pókisten, a Pegazus, csillagképek. Hosszúkás emberek, csillagemberek. Fények nem emberek. Megérintenek, áldanak, mozdítanak. Üzenetet kódolnak. Szeretet, de magasabb. Én félek. Ne engedj el.
én: nem engedlek el.
- látod? Tudod látni a fényeket, a lángokat? Fel fogsz ébredni. A fényemberek engedik, engednek emlékezni. A Pók, az véd. ISTENASSZONY. Hatalmas és sző neked, benned hálót, energiát. Nem értem.
 
medi: már nem bírom látni. Rohan minden kép. A templom emelkedik, ragyog. Sírni kell. Hát ezt nem tudom leírni, de majd megpróbálom. A galaktikus szövetség a megújítás az ébresztés. Csoda a láng.
én: és mindezt az hozta elő, hogy belém néztél, te drága?
- nem akarok gondolkozni, de hát te felismerted. Akkor döcögjön össze. Beléd nézve, rohantam, mint egy nyíl. És fények voltak benned, öröm és szeretet. Nem tudom leírni a képeket. De a szövetség, akik ott vannak veled az életedben az összeköttetés. És a lángok, odaértek a múltadhoz, jelenedhez, a jövőhöz. A jeleid ott vannak s minden összekapcsolódott.
 
- és a Pók csak szőtt, benned és kint is. Kaptál magadba ruhát, energiát, szálakat. Tiszta fehér, zöld, rózsaszín szálakat. Szép, erős, nem vibrál. A nagy kék-láng a kezedben, a szívedben. A Föld élete a kezedben. A Föld, a te teremtett Földed. Egy szövetség létezik, sokfajta fényláng. Mindenki odatette a sorskezét a nagylángba. Te érzed, te összekötöd, felismered. Az a láng, olyan volt, mint egy hologram és a kék-láng, kijött a kezedbe.