Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: vannak humanoidok, akik kék-vörös-zöld, vagy sárga vérűek. Léteznek az univerzumban és a földön is. Van itt valami a rákos sejtek növekedésének a felgyorsításáról is, hogy hamarabb pusztuljanak. Meg hogy a lélek által kivetített képben nincsenek meg a szőrök és hogy az izzadást fontos tartani nem kell elnyomni.
én: asztrálos cuccba is benne volt, hogy fontos hogy maradjon pl. a láz. 
 
- a DNS általában balra spirálozódik, de pár emberé jobbra. És ne vedd fel más ruháját, mert minden információ benne van és a tartósított, vagy sokáig tárolt élelmiszer elveszíti a rezgését és tápláló hatását. Minden sejt, Én vagyok. Ehh… ez elveszet. Mit képzelnek? 
én: nem tudom kedves, de meg jön az majd. Jól vagyol és tökéletesen teszed a dolgod.
 
medi: ja és lelket csak ISten teremthet, mellesleg ez szerintem tökéletes megoldás
- naja… de ott vannak az osztódások utána nem?
- az már más. Az osztódás nem úgy teremt. Láttam és értem, elém tették mindenhogy és nem finoman. Bizsergek, körök vibrálnak előttem, meg nyolcasok. A magyar népművészetben, a nyolcasforma hímzések a lelkeket ábrázolják, a csigák pedig az idő-akármiket. Nem a test, a Lélek tárol minden információt és azt védelmezi is.
 
medi: a Lélek, egy teljes időspirál-hurok rendszer. Élőlény. A Lelket ISten teremti és élni engedi. A Lélek intelligens és önálló. Mozgásra képes, porszemnél is kisebb részecske, számtalan idősíkkal a felszínén. Kivéve az egyetemes könyvtár beszélő Lelkét, aki akár tojás nagyságú is lehet. A Lélek információt tárol és továbbít, valamint az információt folyamatosan feldolgozza. A Lélek individualista. A benne tárolódó matéria, mátrix, vagy információs rendszer a Szellem... A Lélek, Szellem nélkül halott.  

medi: a Szellem, szintén teljesen önálló tároló rendszer, Tera-Hertzhez hasonló külső megnyilvánulásai vannak. A Lélek és a Szellem külső megjelenése hasonlít a általam küldött életfa első képéhez, de a belsejében gyors fúziós reakciók történnek. Minden folyamatosan változik és sugárzik, azonnal módosul és továbbít. Ezek a jelenségek annyira gyorsak, hogy csak az "idő" lelassításával szemlélhettem meg, de a lelassulás is csak annyit engedélyezett, hogy a kísérő fényjelenségeket észlelhettem, gyors, különböző színű fényfelvillanások formájában.
 
medi: a lélek bármilyen információt képes visszakeresni, ami az élete alatt történt, beleértve a lehasadó lélekrészecskéinek a saját információit is. Tehát a lehasadással nem különül el a lélekrészecske. A Lélek, önfenntartó mechanizmussal is működik. Ez fontos rész, ez a Lélek és a benne található Szellem meghatározása. Az élet-fa, összekapcsolja a teremtéseket idő-szálacskákkal, néhol gyöngyszerű kiboltosulásokkal, de ez egy dimenziós-téruniverzum.