Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: és óóóóó… a fejem szegélye bizsereg körben, mintha kalap lenne. Jól vagyok. Arról nem fogunk most beszélni, hogy közlekedni a dimenziókban, térben és időben, a tudattal lehet, a fizikai test hátrahagyásával. (mondom, hogy nem :D) Mert nemcsak térben, időben, hanem magunkban is közlekedhetünk így. (csak lelövöm magam – na, ezt sikerült:D ) Most mi van, ha igazából más sem vagyok, csak egy kapu és itt állnak sorban a tudataim, hogy kommunikáljanak.
én: más nem vagy? A KULCS, a HÍDÉPÍTŐ, a TANITÓ, a TANÍTVÁNY?
 
medi: na, hát mind-EGY, ezt eddig is tudtuk, néha tapasztaljuk. Irtóztató, amit az agyunk csinál. Eszméletlenek a vetítések a valóságokról, a síkokról, rólunk. Még nincs itt az ideje lezsugorítani a kiterjedést, ez még jó pár évszázad után fog megtörténni. De a bejáratok magamba és magamon kívül, kezd új értelmet adni a teremtésnek. Valami sokkal többet, mint a rendeld meg az univerzumtól, hogy legyen ez-ed vagy az-od. Mert ez olyan elterelés a lényegről.
 
- elterelés arról, amik vagyunk, amikre valóban képesek vagyunk. (én vagyok ám, csak a népek belém-zsugorodtak) Az egész Titkok Könyve, egy rohadt nagy átverés. Leszorítja a képességünket erre a síkra. Mi a fenének nekünk autó, ház, meg ilyesmi? Annyira felesleges ezekért gürizni. Egyik sem létezik, és ez a kisebbik baj vele. A nagyobbik baj, hogy rabságba taszít.

én: tudod, tapasztalod a létezést, a fátyol nélküli létezést.
medi: igen, éppen a függöny mögé kacsintok és eléggé meglep. Betyár egy illúzió ez, mindennel manipulálnak. Nem csak a tudatunkat, a testünket is manipulálják. Egyfajta mutációt szeretnének elérni, ezért aztán az élelmiszereket, a vizeinket, a levegőt, mindent, különböző cuccokkal mérgeznek, adalékolnak. Na de, ez csak van.
- mint az el nem múló, csak szétterülő kondenzcsíkok a levegőben. (chemtrail)

medi: igen, az is mérgezés és módosítás is, sőt a földet is fogságba teszi. Az emberek pedig a média által irányítottá váltak, hogyan kell kinézniük, mit tanítsanak a gyereknek, mit hogy érnek el. Gyakorlatilag, egy olyan rendszerré vált a média, mint az iskola. Nevelő, elnyomó és a tudatot bezáró rendszerré, hatalmi eszközzé.
 
- szociális hipnotizáció, a szellem, a tudat, kifárasztása. Az a helyzet, hogy ezzel az történt, (bármilyen gondosan is építették fel ezt a folyamatot) mint a kábítószerrel. Egy fajt akartak kiirtani vele, de mostanra már, az egész emberiséget érinti a kábítószer problémája. Szóval, azok tudata is rabságba került, akik irányítani akarnak. (csak szemezgetek a sokból, próbálok egy fonalat követni)
 
- a manipuláció egyik része a rászokatás, a második fázis a megfélemlítés. Ez kb. az utóbbi 15 évben vált tökéletesen érzékelhetővé. Hogy maradjon azért szociális összetartás, benyomják a sporteseményeket, a különböző tehetségkutató dolgokat és sorozatfilmeket, amik egyfajta hamis összetartozás élményét adják. Az egész dolog a félelmet generálja. A félelem.
 
medi: nem is értem, miért nem szólnak, hogy emberek, menjetek, öljétek egymást halomra. Teljesen tudatos azoknak a tudatoknak a lejáratása és eltávolítása, akik a szöveten túl képesek érzékelni. Számtalan ilyen ember tudatát manipulálták, tették nevetségessé, irányították a médiába, csábították el a pénz, vagy a szerelem illúziójával. 
én: érdekes. Még sincs bennem harag érzése, sem düh a manipulálók felé. Ha felismerjük, megértjük, onnantól minden más lesz.
 
medi: így van. Ezt csak felismerni kell. Ezeket nem lehet, nem tudomásul venni. Az ellenállással is ugyanaz a helyzet. Ezeket a manipulációkat tudatosítani kell, az érkezés pillanatában. Nem lehet azt mondani hogy nincs, mert igen is van. Mert működik a legerősebb lehetőség, felismerni, tudomásul venni, és nem tenni bele semmilyen energiát. Mert bármi, bármilyen energia amit beleteszünk, bizony csak erősíti.
én: pont így érzem. A félig nyilvánosságra hozott (ami szándékos) fél-igazságok hatására keletkező harag, düh, sűrűség is csak őket erősíti.
Medi, a fátylon túlról.