Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: te vagy a végtelen forma, a végtelen tapasztalás és a végtelen kiáradás. Nincs káros, rossz energia, van magasabb, vagy alacsonyabb rezgés. Az alacsonyabbhoz vagyunk szokva, mert annak idején, ahhoz hogy ezen a mi általunk teremtett bolygón éljünk, le kellett lassítanunk a rezgésünket és bennünk még ez a hiedelemrendszer van.
 
- bármi, ami történik velünk, az a választásunk és emlékeztető, felsőbb énünktől. Az alacsonyabb rezgés energiát akar, mert még nem jött rá, hogyan szerezzen a forrásból, hogyan csatlakozzon rá. Ha azzal harcba keveredünk, vagy energiát adunk számára, akkor elindul az energia-cserebere és lassul a rezgésünk, ami végül szintén nem rossz, csak egy választás.
 
- a tudatos teremtés, folyamatos gyakorlást, odafigyelést igényel, mert mindenki EGY veled. Ha a rezgésed emelkedik és ők (akik szintén te vagy) nem követnek, ne sírj értük, csak időlegesen maradnak hátra. Később, ha megtapasztalták amit szükséges, amit választottak, követni fognak, vagy akár ők emelkednek tovább. Ez az egész nem egy lóversenypálya, nincsenek díjak, nincsen semmi, csak a van-ás, a létezésvan, csak a teremtésed van, csak az önmagad végtelen megtapasztalása van.
 
- te szabad vagy, te egész vagy és legyen bármilyen a fizikai, vagy dimenzionális felismert kiterjedésed, tökéletes vagy. Én tudom, hogy az alacsonyabb rezgésű történések, tapasztalások, óriási változásokat, remek választási lehetőségeket hoznak ebbe a létezésbe. Mindenben meg lehet találni a pozitívabb, főleg magasabb rezgést, a lehetőséget egy másik útra. Néha persze, mikor sötét lesz és sűrűség, nehéz felismerni a ritkább rezgést és annak a választását, de a tudatosság mindig segít.
 
- az egyszerűbb emberek, akik nem dúskálnak a vagyonban, nincsenek perfekt kiszolgálóik, bizony két lábbal képesek minden borzalmat túlélni és minden történést bizalommal fogadva felismerni annak örömét, abban megtalálni az örömöt. Te akinek nincs kezdete és nincs vége, (mert végtelen) ne vedd fel a terheket. Engedd hogy történjen, ne harcolj és minden történni kezd, változni, ahogyan kívánod. (nekem annyit tesz, hátradőlni)
 
- valóban van valami adok-kapok rendszer, de nem karmikusnak mondanám, hanem egymást segítő megtapasztalások sorozatának, amikor az egyensúly törekszik megtörténni. Ám a teremtések változók, így az egyensúly közép-súlypontja is mindig kiegyenlítődésre vár. (hiszen az is változik) SENKI NEVÉBEN nem lehet igazságot szolgáltatni, mert mind egy, EGY veled. Legyen az bármilyen megtapasztalás a másikról, mindegy, mert veled egyezik. A volt, a lesz, tényleg értelmét veszti, ha csak a van-ás létezik. A van-ásnak is az a síkja, amire a figyelmedet, a tudatodat fókuszálod.
 
- bármilyen rezgést és kapcsolatot vonzottál be a tapasztalásodba, annak bizony ott a helye, mert mindet te választottad, a te engedélyeddel történt. Minden esemény mögött van egy rejtett cél, egy rejtett tanítás, mindez pedig az EGY fejlődését szolgálja. A lelkünk és az egónk, kötött egy szerződést egymással, mégpedig az eltávolodást, az egymás tanítását és a létezésünk jelenleg megtapasztalt folyamatának a kiteljesedését egymással. Én, te, ők, mind szerződésben vagyunk és tényleg a te utad járd, azzal teszel magadért a legtöbbet.
 
- a karmáról egy gondolatot mondanék: ha minden egyszerre létezik nekünk, (én ugyan láttam, de ezt neked nem kell elhinned) akkor értelmét veszti a karma, hiszen egymást folyamatosan megtapasztalva, nem büntető, hanem egymást segítő, tanító rezgést, létezést, célszerű választani. Ez valóban nem könnyű, sok tudatosság és felismerés szükséges hozzá. Szép napot nektek. 
Létező.