Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: azon gondolkozom, van e valami, ami a lelket meg tudja semmisíteni. Eddigi ismereteim szerint nincs és a lélek esetében most nem az energiáról beszélek, pedig az is energia. Meglehet a közösben kisimul, ránctalanná válik és minden kötés elvész egy időre. Nem egyéni lelkem van. Senkinek sincs egyéni lelke, ami elég fura gondolat.
 
medi: ha a születés tapasztalatot veszem elő, akkor meg kell értenem, hogy amint teljesen eggyé olvadok a többivel, megszűnik az egyediségem. Amint eldobáljuk a cuccost megtisztulunk és ahogy beolvadunk a közösbe, leadjuk az infókat, a tapasztalatokat és felvesszük az összes többit. Kvázi, valóban megszűnik a kötődés.
én:  más nézőpontból is megnézhetjük saját történéseinket.
- mindent megnézhetünk, bár nem a nézés a legjobb a szó rá. Tudod, egyszerűen mindent tudsz. 
 
medi: magadról, a többiekről, a többi részről. Mindent. És nem értem. Minek akartam tenni. Miért nem maradtam nyugodtan a nem létező seggemen? Miért? Ennyire unalmassá vált a szemlélődés? A tudás?
én: nem tudom igazán. Leírtad, mert jön a tenni akarás. Meglehet hogy ez mind az első döntés következménye. Egyszer döntöttünk hogy lejövünk ide, aztán meg már újra és újra akarjuk. Mert tenni kell.
 
medi: bocsáss meg. Jó volt ott lenni. Kicsit visszavágyom, miként szinte mindig. Tehát a frekvenciákkal lehet a tudatot fejleszteni, kinyitni. Edzésszerűen, mindennap végigcsinálva a frekvencia-gyakorlatokat.
én: melyik frekvenciákra gondolsz? Mert a Solfeggio frekvencia skála igen szép tartomány (174, 285, 396, 417, 528, 639, 741, 852, 963Hz)
 
medi: nem tudom hogy jött ez elő, de a 7.83 Hz-et nem látom. Pedig fontos. De én ezt most nem akarom, mégis kicsit elvesztem a szingularitásba, a fekete lyukakba, a vortex energia-hálókba, meg ilyesmikbe. Beszéltünk mi valamikor az Orion/Bellatrix csillagképről?
én: egyszer soroltad a csillagképeket a változások során, de az Orion nem volt köztük.
mindegy. Van ott valami emberszerű, hüllő-fajta humanoid faj.
 
az Androméda csillagképben is vannak humanoid fajok, a magasságuk 170-210cm, egyik típusa keleti, másik típusa ázsiai, szemeik kicsit nagyobbak.
 
- az arkturuszi típusú humanoidok érzők, kicsit emlékeztetnek a lóra. Kb. 7-10 méter magasak, a beszédhangjaik a kínai, vietnámi nyelvhez hasonlítanak. Bőrük színe világosbarna, krémszínű.
 
- a bellatrikans fajnak vékony farka van, keze, hat ujja, vége karmos. Színe zöldes-barnás, pikkelyszerű bőrrel. Hangjuk sziszegő torokhangok, morgások.
 
- a centaurians faj, a kentaur csillagképben, szintén humanoid. Enyhén vágott ázsiai szemrés, bőrszín fekete-barna, magassága 160-220cm. Érző, békés lények. Nyelvüket nem tudom leírni, hangzásra talán a németre hasonlít.
 
- a fomalhautans faj, semleges nemzet. Megjelenése hasonlít az ember északi fajtájához, nincs fülük, kék, világosbarna, vagy szürke szeműek. Magasságuk 240-312cm. Bátrak, tudományosak, nyelvük emberi, de lágyabb, jelentéstanilag nem azonos.
 
- a mintakans faj, a béka formájához hasonlítható. Két lábon jár, színe vörös, narancs, zöld, sárga, kék. Szőre, haja nincs, kétéltű. Négy ujjuk vannak, nagy fejük, izmosak, pszichológia fejlettségük magas, tudnak manipulálni. Magasságuk, 220-250cm. Nyelvüket torokhangon, mélyen beszélik, beazonosítani nem tudom.
 
- a tau cetians magassága átlag 6 méter, izmosak. A nők magasabbak, nagy mellük van. Bőrük zöld, nyelvük mint az arab, mély torokhangon beszélik. Képességeik szerteágazóak. Van hajójuk, olyan mint a plazma, a vérlemezkékhez hasonlító.

medi: na a fajokról ennyit. Ha nem is szövetségeseink, de mégis védenek minket. Ha majd nem tolják be kétezerrel a szemembe, (vagy én tolódtam be) akkor talán jobban is megtudom figyelni őket. Szerintem ez csak egy kis ízelítő volt. Érdekes, hogy mindegyiknél van hüllő féle, olyan vezetőszerűség. Közben felmerült, egy számomra oda nem illő szó. Az illuminátus.
én: hát igen. Az irányító, rejtett kormány. David Icke könyvei nagy-részben róluk szólnak. A rejtőző hatalom, akiket a hüllők irányítanak. A pénz a hatalom, a gazdaság, minden onnan ered, és most az ő bukásuk közeleg…
 
medi: akkor viszont nem értem, hogy ebben a összefogásban miért vannak jelen a hüllők minden csoportnál? Pedig fejlettebbek mint mi, lényegesen.
én: az illuminátust irányító hüllők szerintem mások. Nekik tényleg kell a félelem termelte érzelem-energia, kajának.
medi: aha. Ezek a köztes létben zabálják a félelmünket. Ők azok? Őket láttam? A félelem, a harag, a bűntudat, nagy lakoma. Itt is manipulálnak a hüllők, de a Föld változásával, ők is szabadulásra készülnek. Van egy csapat itt a földön, akik olyanok mint a tiszti-orvos. Kiszedik az implantátumokat, hogy csökkenjen a félelem, a szorongás, a manipulálhatóság és az ellenőrzés.
 
medi: a tisztítási fázis 90%-ban kész. A szürkék pedig olyan implantátumot használnak, aminek nincs teste, nem megfogható. Ezek ketten. A gyíkok meg a szürkék. 2010-ben kezdődött a láthatóság, a megmutatkozás, a Föld számára. Jelenleg a mi területünkön mutatkoznak meg, az úgynevezett ufók. Mi vagyunk a 11.-ek a sorban. Megint a szeretet jön mint törvény, mint érték. Be fognak avatkozni a föld dolgaiba. Nem, mégsem. Nem fognak, a beavatkozás már folyik a tiszti-orvosokkal.
én: tisztítanak, pucolják a légkört is.
 
medi: mindent tisztítanak. A Földet is, az embert is. 1% kell, a kritikus tömeghez, hogy a kollektív ébredés megtörténhessen. Csak a népesség egy százaléka. Melyik hónapban soroltam a földrengéseket? Január végén, február elején? Mert februárban felszámoltak egy földalatti hüllőbázist, akkor volt sok a földrengés. A bázis, ceruza alakú volt. Eisenhower-nek megmondták akkoriban. Megmutatták, hogy létezik az úgynevezett földönkívüli létezés. Hmm… akiket láttam, ők nem is idegenek. Ezek rokonok.
én: mi meg a szándékosan csepegtettet, apró kis információk megcáfolását hittük el, mert hát oszd meg és uralkodj. Mutass egy kicsit, csinálj filmeket, majd nagy csinnadrattával cáfold meg és mindenki elhiszi, hogy ez így van. Tökéletes stratégia.
  
medi:
 2012… Olimpia… Hamis kép… Kék… Kék sugár… Oh… Ez elég kaotikus volt. Van valami szerkezet, amivel elérik, hogy az emberek azt higgyék, isten szól bennük és azt lássák, hogy isten létezik és elhiggyék, hogy az idegenek támadni akarnak. A szerkezet egy olyan gép, ami belehatol az emberi agyba, a 3D technológia felhasználásával. Célja a félelemkeltés.
én: hologram. A holografikus kép, az egy 3D hatású, kivetített kép.
 
medi: ha sikerülne, akkor mint egy új jézust, buddhát. stb. fogadná az emberiség. Tökéletes leigázás. Hipnózist is akarnak, amit az emberek, külön-külön tapasztalnak meg. Az emberek azt hiszik, minden tapasztalatuk valós, mert ők tapasztalták meg. Célja új vallás, új világrend, mélyebb rabszolgaság. Hatékonyabb -félelem, -fájdalom termelés, terített asztal. A műszer feladata, hogy felkutasson minden embert, és manipuláljon. Délibáb, tükörkép. A hanggal kicsit bajban vannak még, mert a szilárd jellegű tárgyak, változtatják a vételt. Így ha lehalkul, vagy mondjuk recseg isten hangja, az gáz.
 
én: és egy új világvallás, a mostani szétszórt vallásokat vajon egyesítheti e? Érdekes. Tudunk földrengést csinálni, tudunk felhőt csinálni, tudunk képet csinálni, tudunk villámot csinálni. Ennyi éppen elég is.
medi: nem fog. Az új világrend nem képes összeállni, mert a célja, nem a fejlődés. A hangot kihagytad. Közben én azon mulattam, hogy jelenleg egy épület befolyásolja isten hangját, netán el is hallgat isten.
- abban nem vagyok biztos hogy a hangot beletudjuk tenni az agyba. Kell hogy bentről szóljon. Mert a kép amit látok, az egy dolog. Ehhez kellene a tömeges hipnózis.
 
medi: 5-20kHz audio tartományban azért valami kijöhet, de jelenleg még inkább zavaró, mint hipnotikus. Az olimpiai megnyitó, képes olyan valóságot szimulálni minden egyes ember tapasztalata szerint, hogy azt az illúziót valóságosnak ismerjék el.
én: tudod, tényleg a hang az egyetlen buktató. Mert a világ összes nyelvén kéne hogy szóljon s nem fordításban, hanem direkt bele az agyamba. Mert isten nem válogat, nem angolul szól, hanem bennem kell hogy megszólaljon. Mondjuk ha ó-arámi, akkor megeszik tuti.
 
medi: nem hiszem hogy a tévé, befolyásoló tényező. A hangot egyszerre sugározzák minden ismert főbb nyelven, értés szinten azt halod meg, ami az anyanyelved. Az egyik műszer nem is a földön van, hanem az űrben. De tudod, azért ennyi nem-létező pénzt elkölteni erre, ennyi tudóst összeszedni, elzártan rész-foglalkoztatni és ennyi embert megölni, vallásilag is megfelelni, jó program. Az egyik itteni gép, tekercses, rezes, hatalmas kör alakú, különböző színű égőszerűségek vannak rajta és az áram-izé mint a lézerpontok ehh… Bármit meg lehet jeleníteni vele.
 
én: azért látványos próbálkozás lesz. Az utolsó próbálkozás.
medi: van egy másik egység is, nem földi eredetű, az űrben kering és van még a nem csak anyagból való implantátum is, amelyet a szürkék fejlesztettek ki. Ez az ami megkeresi az embereket, az agyba hipnotizálja az illúziót. Nos. Lényegében készülnek rá, megvan minden, de nem fog megfelelően működni.
- érdekes. A nagy piramis, mesterséges kőből készült. Kalcium-karbonát. Olyan mint az emberi csont, persze kötésileg, atomi szerkezetileg és a sejt-kommunikáció létezik az alkotó anyagok között.  Kb. 200 ezer évet bír ki. Képes megváltoztatni rezgéshullámaival, az emberi fajt, akár az élettartalmat is meghosszabbítani. Lehet, hogy a bibliában az élt 1200 évet meg 900-at nem is mese?
 
én: tudod ha így vesszük, csak a sejtöregedés ami kinyír minket s ha azt átprogramozzuk, akkor bármeddig kihúzhatod, ha időközben meg nem esz egy cápácska.
medi: ezt nem gondoltam volna, hogy a piramis nem természetes kő. A kövek a vágáshoz, lézert használtak. Szándékosan maradt itt pár piramis. Információ-tároló, gyógyító műszer, és jármű is egyben. Úszni és repülni is képes.
éppen most olvastam a Luganoi tanulmány-ról pár sort. ”ebben a műben világosan beszélnek arról, (ennek mar több évtizede!) hogy a jelenlegi világot irányító háttérhatalom, hogyan próbálja a befolyását  fenntartani és átmenteni ameddig csak lehetséges.... mindezt (többek közt) a világ népességének csökkentésével...” vajon miért is nem csodálkozom…
 
medi: hát igen. Ha csökken a nép, nincs meg a kollektív ébredéshez szükséges népesség. A háború, már nem kivitelezhető túl sűrűn és Magyarországon is ez történik jelenleg. Népességirtás. A nyugdíjkorhatár felemelésével, a kórházi ellátással, a vízhálózatban levő vizek tisztításával. Sok-sok népirtó dolog. Ha a kalyibában élnénk, ugyan nem beszélnénk így, viszont szaporodnánk mint a nyulak. Innentől elgondolkoztató, hogy az úgynevezett civilizáció, mennyire hasznos is az embernek.
én: azt hitetik el, hogy hasznos, de az ár, amit fizetni kell érte, az nem éppen kevés. Az ember a fizetség, az ember a civilizáció ára, és az árat mindig meg kell fizetni...
 
medi: majd amikor megáll a Föld, amikor jön a törlés, akkor fog megfordulni a föld mozgása. Azok akik itt maradnak, kezdik előröl az egész fejlődést, a Föld pusztulásától kezdve, az új Földig. Szédület mennyi valóság van. Tiszta valóság-show. Létezik a leigázott emberiség is, a leigázott büntető/börtön bolygón és a felemelkedő Föld, a változatlan állapot, mind megtalálható a valóság-síkok között, még a néptelen, születő, Földbolygó is.
én: tudod úgy érzem, anno elvesztettük a háborút.
- hát nem. Ellenkezőleg, éppen hogy nyertünk, különben egyáltalán nem lennétek. Én most kilépek. Béke és Szeretet legyen veletek. 
Ziel.