Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
 
medi: Észre sem veszem már a váltásokat, a hiányokat, egyedül benned bízom. Ha azt mondod így élted meg elmúlt időket én elhiszem, de senki másnak nem. Ezt tudnod kell.

medi: A  lény, akivel ma éjjel "találkoztam/beszélgettem" teljesen áttetsző volt. Mint egy medúza és át lehetett nyúlni rajta. Nemi jelleg nem látszott rajta, a homlokán volt egy sárga fény-valami, azt ki tudta venni, a helye viszont megmaradt rajta. Az életvirág ábrázolásához volt hasonlatos, de az ottani fényben ez nem látszott, csak egy kerek kör volt. Felém nyújtotta, a tenyerembe tette, hűvös volt, szinte hideg és bizsergetett.
 
Semmit sem várt ettől, semmit sem mondott, de mégis valamiért a homlokomhoz nyúltam és ott is volt valami hűvös és kerek. Kivettem, viszont az enyém zöld volt. Hirtelen felé nyújtottam az enyémet és Ő meghajolt. (bár ezt inkább csak én vettem meghajlásnak) Átvette a körömet, majd beillesztette a homlokába és csak várt. Várt tovább, úgyhogy fogtam és betettem az Ő sárgáját az én homlokomba. Nem a biztos, de úgy éreztem hogy boldog, vagy valami ilyesmi, aztán a létező eltűnt.
 
Az a valami bizseregni kezdett homlokomon és számomra idegen adatokat nyomott a fejembe. Én meg persze ahogy kell, :) ki is mondtam azonnal. Akik hallották, nem tudták eldönteni sakkozok vagy matekozok, de fél órán keresztül nyomtam a szövegeket hangosan. Aztán újra megjelent a lény, felém nyújtotta a zöldem, én pedig visszaadtam az Ő sárgáját. Gondolom valamiféle információcsere eszköz lehetett. (információ hordozó/tároló)

2017.02.21