Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
 
medi: Észre sem veszem már a váltásokat, a hiányokat, egyedül benned bízom. Ha azt mondod így élted meg elmúlt időket én elhiszem, de senki másnak nem. Ezt tudnod kell.

medi: A  lény, akivel ma éjjel "találkoztam/beszélgettem" teljesen áttetsző volt. Mint egy medúza és át lehetett nyúlni rajta. Nemi jelleg nem látszott rajta, a homlokán volt egy sárga fény-valami, azt ki tudta venni, a helye viszont megmaradt rajta. Az életvirág ábrázolásához volt hasonlatos, de az ottani fényben ez nem látszott, csak egy kerek kör volt. Felém nyújtotta, a tenyerembe tette, hűvös volt, szinte hideg és bizsergetett.
 
Semmit sem várt ettől, semmit sem mondott, de mégis valamiért a homlokomhoz nyúltam és ott is volt valami hűvös és kerek. Kivettem, viszont az enyém zöld volt. Hirtelen felé nyújtottam az enyémet és Ő meghajolt. (bár ezt inkább csak én vettem meghajlásnak) Átvette a körömet, majd beillesztette a homlokába és csak várt. Várt tovább, úgyhogy fogtam és betettem az Ő sárgáját az én homlokomba. Nem a biztos, de úgy éreztem hogy boldog, vagy valami ilyesmi, aztán a létező eltűnt.
 
Az a valami bizseregni kezdett homlokomon és számomra idegen adatokat nyomott a fejembe. Én meg persze ahogy kell, :) ki is mondtam azonnal. Akik hallották, nem tudták eldönteni sakkozok vagy matekozok, de fél órán keresztül nyomtam a szövegeket hangosan. Aztán újra megjelent a lény, felém nyújtotta a zöldem, én pedig visszaadtam az Ő sárgáját. Gondolom valamiféle információcsere eszköz lehetett. (információ hordozó/tároló)

2017.02.21

 
- 1. tapasztalás -

- fel kell hívnod... - szólt a hang "bennem" és én vitatkozni kezdtem "magammal", hogy nincs kedvem... Minek hívjam fel? És a hang, kérlelhetetlenül szólt bennem.
- hívd fel mire vársz ... - és vitatkoztam, ahogyan az emberek önmagukban teszik. Hogy miért hívtalak fel mégis? Mert zavart a hang bennem, ami nem hallgatott el. A nyugalmat zavarta és felhívtalak. Semmi extra nem történt, pár mondat, de egyáltalán nem érdekelt mit beszélsz. Kötelességtudatból megkérdeztem mi van veletek, inkább csak azért, hogy megfelelő legyek és továbbra is nyugtom maradjon, mintsem azért mert érdekelt volna, vagy bármit éreztem volna, a mondatok hallatán.

Valami végig feszített amíg beszéltünk. Mintha ki akarna törni belőlem, de ezt csak most tudom feszítésnek nevezni, mert akkor nem volt rá szavam, csak zavart. Bár magát a zavarás érzetét sem ismertem, csak most tudom ezeket a fogalmakat érzéshez kötni. Letettük a telefont és nem történt semmi. "Megúsztam"... De nem volt megkönnyebbülés érzetem. Most csak hozzákötöttem egy szót, ami talán hasonlít az "érzéshez". Nem biztos hogy jól írom le, de emberi nyelvre így kell fogalmaznom, noha igazából semmit sem éreztem a "zavaráson" kívül. Aztán elment az idő. Valamikor később, megint elkezdett a hang bennem vitatkozni.

- fel kell hívnod... és ez megint "zavarni" kezdett. Amikor már túl zavaró volt, akkor felhívtalak. Ekkor kezdett a beszélgetés közben valami megint feszíteni és kibuktak belőlem az "üres vagyok" szavak. Érezni semmit sem éreztem felétek, nem tudtam mi az hogy üres, csak ki kellett mondanom a dolgokat számodra, hogy békében legyek és az a valami bennem, a hang, nyugton hagyjon. Ha engedtem a hangnak, akkor kicsit "jobban" éreztem magam, majd megfogalmazódott bennem a "nem érzem jól magam" abszolút tartalmatlan információ egység, amit ki kellett mondanom

Teljes írás: Tapasztalások ˙16


Az embereknek van egy örök életű: mi ez? miért? és hogyan? korszaka. Itt most nincs válasz. A hang"anyagok" tartalmát nem fordítjuk le erre a nyelvre, vagy  földi szavakra. Nem ide szólnak, nem e világi "nyelven". Túlmennek az  időn. Más Létezőknek, más dimenziókba juttatott hangalapú "rezgés"kommunikáció egységek egy része ez a pár, rögzített hang. Ajándékként a Belső Hangok-ból.

2014.02.27

Nathaniel.

 
medi: vannak humanoidok, akik kék-vörös-zöld, vagy sárga vérűek. Léteznek az univerzumban és a földön is. Van itt valami a rákos sejtek növekedésének a felgyorsításáról is, hogy hamarabb pusztuljanak. Meg hogy a lélek által kivetített képben nincsenek meg a szőrök és hogy az izzadást fontos tartani nem kell elnyomni.
én: asztrálos cuccba is benne volt, hogy fontos hogy maradjon pl. a láz. 
 
- a DNS általában balra spirálozódik, de pár emberé jobbra. És ne vedd fel más ruháját, mert minden információ benne van és a tartósított, vagy sokáig tárolt élelmiszer elveszíti a rezgését és tápláló hatását. Minden sejt, Én vagyok. Ehh… ez elveszet. Mit képzelnek? 
én: nem tudom kedves, de meg jön az majd. Jól vagyol és tökéletesen teszed a dolgod.
 
medi: ja és lelket csak ISten teremthet, mellesleg ez szerintem tökéletes megoldás
- naja… de ott vannak az osztódások utána nem?
- az már más. Az osztódás nem úgy teremt. Láttam és értem, elém tették mindenhogy és nem finoman. Bizsergek, körök vibrálnak előttem, meg nyolcasok. A magyar népművészetben, a nyolcasforma hímzések a lelkeket ábrázolják, a csigák pedig az idő-akármiket. Nem a test, a Lélek tárol minden információt és azt védelmezi is.
 

Teljes írás: Tapasztalások ˙14