Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: megrázott a billentyűzet. Most egy tollal meg egy cerkával gépelek… Az univerzumok vezető létezői szerint, az emberi faj tudása folyamatosan növekszik és tárolódik. Az érzések bonyolulttá teszik ezt a fajt, mégis a rezgésszám, JELENLEG is folyamatosan emelkedik, az álmodók pedig sorban ébrednek.
én: ez honnan?
 
medi: technikailag pedig az elnyomók folyamatosan elzajosítják a teret és a kommunikációs csatornák, szinte lehetetlenné teszik a nem fizikai kommunikációt. Zajnak minősülnek a feleslegesen tárolt emlékek is. A Háló működik, jelenleg nem elérhető.
én: kit tisztelhetek benned?
 
medi: nincs nevem, nincs testem, létezésem nem egy tudat, nem egy tudatcsoport. Köszöntünk. Kommunikációs alapgyakorlat indult jelenleg. Bár több tudat vagyunk, maradjunk egy személyes megtestesülésnél a kommunikációban. Mi nem vagyunk, én nem vagyok azonos azokkal, akikkel már találkoztatok, kommunikáltatok, Fátylak Őre. Kérlek, írd le. Most így akarok kommunikálni, ezt akarom gyakorolni.
én: tudod nehéz félre tenni a kommunikációs rögzüléseket és az elemző agyat.
 
medi: megértem. Csakhogy te itt most, teljes, tudati kapcsolódást akartál elérni, az pedig nem lehetséges. Elsősorban miattad.
én: most azon gondolkozom, mi is az akadály, miért gondolom, hogy nem TUDOM... Mi ellen védem magam?
- nem védekezel. Mi, Én védünk. Nem vagyunk mindannyian, humán jellegűek.
- így van. Nem vagyunk mind humán, de mégis itt vagyunk együtt, a MOST-ban.
- valóban. A Most, amely illúzió is lehet, jelenleg a valóság.
 
én: tudod már az is egy csoda, hogy ezt ilyen formában megtapasztalhatom. Az hogy elfogadom, az már természetes.
medi: köszönjük. Az emlékeket kellene felidéznetek, kidobálni az összes fájó, vagy negatív rezgést tartalmazó emléket. Utána pedig felidézni a pozitív emlékeiteket, ami ezen a síkon történt, ebben az "időben". Ez lenne amivel ti segíthettek magatoknak. Legyen ez folyamatos mesélések ideje. Nem dolgotok a másik emlékét megítélni, csak meghallgatni és elengedni. A szavak segítenek abban, hogy kimondva energiát veszítsenek az emlékek és végül eltávozzanak. 
 
én: értem. köszönöm. Igen, mégis csak ki kell mondani az elengedéshez. Úgy éreztem, hogy a legnagyobb vélt sérelmeket már elengedtem, de ezek szerint nem teljesen. A mostani történéseket már sokkal jobban kezelem, de a régiek, mégsem felejtődtek el. Az iskola, a család, a régi dolgok...
medi: minden emléket el kell mondani egymásnak, mindent ami csak eszetekbe jut. Legyen az valós, vagy akár elképzelt.
- így lesz, így teszünk.
- kezd alakulni a kommunikáció
 
én:  igen, mert nehéz az elején kommunikálni nekünk úgy, hogy nem személyesítjük a partnert. Még így is, hogy Medi-n keresztül sokan szólnak hozzánk. Ami a lényeg, hogy az elfogadást segíti a forrás tisztaságának a tudata.
medi: ó, nem nektek, nekünk kellett gyakorolni.
- nekünk is segít mindenképpen, hogy értünk történik, velünk, veletek, mindannyiunkért.
- valóban. Igazából a cél nagyobb, de ehhez kell az emberi fajnak ezen a valóságsíkján történő mozdítása is. Ti most, az információs háttérzajt fogjátok csökkenteni, a számotokra valós időben történő emlékek felidézésével. Mondjátok el egymásnak az emlékeket, azt is ami feldühített, azt is ami fájt (legyen az bármekkora) és kinyílik az emlékek idősíkja.
 
én: mindent ami visszahúzhat, ami negatívan hathat felidézzük és elengedjük. Így lesz, így teszünk.
medi: tudjuk. Legközelebb jobban fogunk kommunikálni. A testfelvétel jelen esetben szükséges, az emlékek folyosójának kinyitásához. Az időhullámok mindenen áthatolnak, így a jelenbe is kihatnak. Az időhullámok leárnyékolása nem lehetséges földi módszerekkel. Így a múlt rezgései átérkeznek a jelenbe. Az időhullámok kapcsolódnak az Egyetlen Létező hullámaihoz, ha úgy tetszik, a Teremtő, a Forrás, ISten hullámaihoz. Ezekkel együtt érkezik meg a jelenbe a múlt, sűrű rezgése is.
 
- értsétek meg, ez valóban fontos feladatotok. Némely időhullámban a felejtés enged egy kis diszkrét szűrést, de a felejtés nem azonos a feldolgozással, így az továbbra is átengedi az energia sűrűsségét. Ha ehhez hozzávesszük, hogy az egyének intuitív és analóg jelrendszerrel dolgoznak, akkor a ti esetetekben sérülhet a kommunikáció tisztasága.
 
- az idő dinamikus rendszerének folyamatos visszacsatoló képessége van. Ezért a valós információkat torzítja és ismét visszacsatolja, immár hamis sűrűsödést előidézve a Jelenben, amellyel aztán megtörténik az ismételt teremtés, a tapasztalás és rögzítés. Legyenek bármilyen aprók az emlékek, vagy tűnjenek jelentéktelennek, kérlek benneteket dolgozzátok fel, meséljétek el és a másik csak legyen jelen. Fel fogjátok ismerni, milyen szavak képesek sebezni. Áldás és szeretet legyen veletek.
 
SOGA csoportja.