Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
Az egyetlen elem a földön, amely három halmazállapotban is megtalálható, a víz. Mentes a földön található 3 dimenziós illúziótól, megtalálható minden élőlényben. Víz nélkül nemcsak az ember, de a Föld is elpusztulna. Az élőlények víztartalma szinte teljesen megegyezik a Föld víztartalmával.
 
A három halmazállapotánál többet jelenleg a földi tudomány nem ismer (folyékony, szilárd, légnemű) ám más dimenziókban, további halmazállapotokat képes felvenni. A víz a benne tartózkodó testekre, hatást fejt ki. Az élőlények is vízben fejlődnek megszületésükig. A víz a földet úgy hálózza be, mint az emlős élőlényeket az érrendszer.
 
A víz folyamatos információ átvivő képességgel rendelkezik. Masaru Emoto munkája jól ismert, ezért nem részletezném. A víz vibrációs hullámai megegyeznek többek közt az emberi tudat, az energia hullámaival is. Így tudatunk folyamatos változásaiként hullámzik és változik a rezgése is. Tükörként működik.
 
Ezért arra kérünk minden Földi létezőt, segítsétek a tudatotokat összehangolni a víz segítségével, a Föld rezgésére, a 7.83Hz-es hangok hallgatásával, amely segít kapcsolódnotok Föld-anyácskához. Az 528Hz hallgatásával pedig, a fejlődéseteket és kapcsolódásotokat segíthetitek az univerzummal. Ezek a rezgések a ti létezéseteket segítik, az elkövetkezendő változásokban. Áldás és szeretet legyen veletek. 
Ziel.
7.83Hz - Schumann Resonance Session 7.83 Hz
528Hz - Source Vibrations - 528Hz - DNA Repair (Miracle)