Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
Önmegtermékenyítés  
 
Az ember folyamatosan teremt anyagot magából, neutront és neutrínót. Ezek egy része a fizikai testbe, más részük pedig a hozzánk tartozó, nem fizikai testbe épül be. Azok, amelyek nem épülnek be sehová, elhagyják az emberi testet. A neutron hamar elbomlik elektronokra és protonokra.
 
Minden élőlény bocsájt ki magából (teremt) ilyen elbomló neutronokat és neutrínókat. Ezen részecskék nagy része a vízhez kötődve megmarad, (hiszen a hidrogén atomról beszélek) részt vesz a vízkörforgásban, a többi része felfűződik az idő gyöngysorára, elsodródik a Föld légköréből.
 
Párat befognak a nagyobb bolygók, de nagy részük elsodródik a naprendszerünk szélére az Oort-felhő-be, ahonnan a legtöbb esetben üstökösként szabadulnak ki, a 2003 VB12 hatására. Az Oort-felhő a begyűjtője az összes olyan anyagnak, amelyek a Földről és a Naprendszer bolygóiról szabadulnak ki.
 
A megfelelő képességű emberek, az idő gyöngysorán közlekedve képesek fel-le haladni, vagy akár egyszerre olvasni az ott tárolt információkat. Ilyen esetekben, (az információt olvasó számára) a múlt és a jövő összekeveredik, egyszerre van jelen. A sámánok által emlegetett életfa, az idő gyöngysorából áll.
 
Ahogy az élőlény, az ember idősödik, úgy szabadul ki egyre több anyag belőle, az űrbe. Egyrészt szennyezi, másrészt viszont meg is termékenyíti az űrt, a kozmoszt, nemcsak a Naprendszert. Éppen emiatt nem létezik jelenleg semmi sem, amihez az emberi fajnak ne lenne köze. Béke és szeretet legyen veletek.
 
Ziel.