Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
babe: minden változik…
medi: igazad van, minden változik és nincs olyan, amihez ne lenne közünk. Nincs olyan. Akik az értelem szemével néznek, azok nem szeretnek igazán. Azok tárgynak vesznek mindent. A tévét, a macskát, az anyjukat, a férjüket és igazán, nem szeretnek. Akik meg csak az érzést élik meg, azok szeretete, ugyanúgy nem igazi szeretet. A szeretet a megismerés, az elfogadás. Ahhoz hogy szeress, meg kell ismerned engem és nekem téged. Nekem el kell fogadnom mindazt ami benned van és ezt csak úgy tehetem meg, ha időről időre beléd bújok. Te pedig szintén ezt teszed másokkal.

medi: a Földön, semmit sem lehet tárgyilagosan venni. Kevesen értik mi az ami élő, mi az élet, mikor kezdődik. Az élet, folyamatos. A macska is él és él a szék is, mi pedig ítéltünk. Nos régen, mindent megjavítottak, most mindent kidobnak. A tört széket, a rossz cipőt, a nagyit a szociba, a kutyát az utcára. Mindent kidobnak. Soha nem volt még ekkora szeretet-lenségben ez a világ. Itt vagy Babe?
babe: igen itt vagyunk.
én: figyelünk.
 
medi: szia Fátylak Őre. Nos azt mondom, nem lehet csak az értelem és az érzés szívével együtt szeretni. A szeretet nem önfeláldozás és nem a folyamatos mások segítése. A szeretet a megismerés, az elfogadás. Némely emberben vannak olyan kitágult pillanatok, amikor felismerik azt, hogy minden emberrel egyek. Azt hogy van közük a csavargóhoz, a gazdaghoz, a drogoshoz, a kurvához, az átlagemberekhez.
babe: igen, kezdem megtapasztalni. Most már tudom, hogy nem bánthatnak és ha ezt érzik rajtam, nem is akarnak.
 
medi: igen. Csak te vagy az, aki bánthatod magad, ezt fontos megjegyezned. Amikor fáj, nem becsukódni kell, hanem megvizsgálnod mi az ami fáj, miért fáj, miért is bántod magad. Hiszen választhatod a másik utat, ami nem a szenvedésen át vezet. Az emberek intellektusa és érzelmei különféle utakon fejlődnek és különböző fejlettségi fokokban, folyamatosan találkoznak egymással. Nem a viselkedés a bántó, hanem az, amikor szembetalálod magad önmagaddal és nem tetszik az amit a tükörben látsz.
 
babe: úgy érzem, már nem bántom magam. Egyre többször van, hogy tetszik az amit a tükörben látok, de még nem tökéletes. Akkor ez is bántás?
medi: igen, magad bántása. Mert mindig tökéletes. Fel kell ismerned minden negatív gondolatod ami magad felé irányul, mert azt már eléggé tudod másokat hogy szeress. De azt még nem tanultad meg, hogy önmagad hogyan szeresd, hogyan fogadd el magad.
- a kislány Babe-t nagyon szeretem.
- aki egy és oszthatatlan és a forrásból való tökéletesség. A felnőttel hogy állsz? Bírálgatod, nyirbálod?
 
babe: még sosem éreztem magam így, ahogy az elmúlt pár hétben. Néha vannak még gondolataim ami önmagam bírálatára irányul, de szinte tökéletes nyugalom és béke van bennem. Nem ismertem eddig ezt az állapotot.
medi: ismerd fel, vizsgáld meg és engedd el. Innentől segítséget kapsz hozzá. Majdnem szét kellett hogy essél ahhoz, hogy újra felépítsd magad, ahhoz hogy ki-gyere az ál életedből. Az emberek tényleg annyira megszokják a nyomort, a bajt, hogy már nem is akarnak változtatni az életükön. És most nem az anyagi nyomorra gondolok, hanem a lelkire.
 
- azok az emberek, akik folyamatosan a valóságban élnek, azokat mindig kerülgeti a baj. Azok viszont akik a jelenben élnek, sokkal derűsebbek és sokkal egyszerűbben élik meg a dolgokat. Ez teljesen független az iskolázottságtól, egyszerűen csak jelen élnek. Jelen vannak annak ami jó, és a félelmet pedig elengedik. Köztük vannak azok, akik hamarabb segítenek másoknak. Az embereknek fel kell ismerniük, hogy minden mindennel összefügg.
 
- a munkád a gyárral, a gyár medi munkájával, az pedig a közérttel, az meg az autóval, az autó pedig a földdel és minden hat egymásra, oda és vissza. Jelenleg a ti népcsoportotok egy harc felé indul. A kilátástalanság agressziót szül, mert nem találják meg az egységes szemlélet módot, hogy a másik is én. Az, akinek még nem okoz gondot bevásárolni, az is én vagyok és aki a kukából él, az is én vagyok. Érdekes módon, az aki a kukából él, már nem törődik a fogyasztóval, aki képes még vásárolni, nem irigyli nem hibáztatja, elengedi az anyagi ragaszkodást.

babe: igen, ezt mostanság én is észrevettem. Ha rájuk nézek, ezt látom.
medi: és te már nem szorongsz rajtuk, mert tudod hogyha elesel, ő segít majd felállni, és nem hibáztat téged.
- kevés már a félelem bennem, de azért van még. Nem tagadom.
- igen. Egyre kevesebb és nincs amit tagadhatnál előttem, de nem célom a magán világodba beletúrni. Mindaz amiről beszéltünk csak az, ami egyszerre játszódik a világban.
- nagyon sokat köszönhetek nektek. Te voltál, ki felráztál igazán.
 
medi: azt nem hinném, de ha leegyszerűsítjük, akkor igen. Te vagy az, aki tenni tud, bárki más csak segíthet. A választás pedig mindig a tiéd. Mi pedig nektek vagyunk hálásak.
babe: valahogy már nem akarok mindenáron megfelelni.
- ez nagyon hasonlatos volt mindhármatokban.
- ha elhagyjuk a megfelelni akarást, sokkal kiegyensúlyozottabb életet élhetünk. Nincs félelem, nincs aggódás, hogy mit szól a másik, vagy hogy jól cselekszem –e. Sokkal egyszerűbb lesz minden, még ha a másik nem is így gondolja. Mostanában valami történik velem, ahogy tanácsoltad is megvizsgálom, hogy miért is történik.
 
medi: így van és mindig jól cselekszetek, minden választás jó.
én: csak a választások szülte utak, a választás milyenségétől függően fáradságosabbak.
- igaz. A cél mindig egy és mindig elérhető. A miért, nem annyira fontos mint az, hogy miért okoz benned negatív érzést egy történés. Fátylak Őre mond nekem. Van kérdés?
- nincs kérdésem. Minden a helyén van és tiszta. Köszönöm.
babe: köszönöm a segítséget.
- áldás és béke legyen veletek. A nevem Saol, az NGC-55valóságsíkjaiból szólhattam, Medi-n keresztül.
béke legyen veled.
Saol.