Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: a humán faj tudata rabságban van és le van korlátozva. Mégis beszélik az univerzum nyelvét, az ősi nyelvet minden pillanatban, akkor is, ha mindez nem emelkedik a tudat szintjére. A jelenlegi kutatások 80-90%-a kényelmi kutatás és a fogyasztói társadalom, vagy a haditechnológia fejlesztése, (mindegy milyen szintű rész vagy egész kutatás) teljességgel a fejlődés ellen van.
 
medi: pár százalék a gyógyításra fordul, aminek eredménye végül ismét a pénz és az elnyomás eszközévé válik. Pár százalék a jövőkutatásra, megérzésre és egyéb dolgokra fordul és szintén mondom, hogy a kutatás minősége és fokozata itt sem számít. Lényegében jelenleg, megközelítőleg 1% az a kutatás, ami a tudattal, a dimenzióváltással, mint lehetséges témával foglalkozik. Ez is erősen be van korlátozva a globalizáció jegyében, a pozícióféltések miatt.
 
én: mert a könnyebb megélhetést, a pénzt s annak minden vonzás-hatását helyezi előtérbe, amivel a jelenlegi fizikai létünket könnyebbé tehetjük. S minden pénzegység, amit megkeresünk a munkánkkal, tulajdonképpen ugyan oda áramlik vissza, ahonnan a képletes fizetségünket kapjuk. Tudod a kényelemből és a sok média által közzétett információ vonzásából, nehéz kirángatni bennünket.
 
én: vannak ugyan  akik nem tv-znek, de kicsi ez a réteg és persze azért nem tv-znek, mert valahol érzik, hogy az szemét (tisztelet a kivételnek). Viszont az újságokat  olvassák, ami szinte ugyan az, csak írva van. Persze abban a hitben élnek, hogy ezzel megóvják a családjukat a károsnak vélt információktól, de ez csak a saját légterükben létezhet.
 
- mert míg ezen civilizáció rabságában élünk, folyamatosan jönnek az infók, amiket elénk tesznek s csak kevesen vagyunk akik nem idegeskednek, hanem mosolyognak, ”hogy ez már megint milyen szar...” Persze vannak dolgok, amikkel foglalkozni kell, hiszen a gyermek iskolába kell hogy járjon, meg enni is kell, de hát itt jelenleg ez van. S ezen bizony egy világforradalom is csak nehezen segíthetne, mert hát odavan a paradicsomi asztal...
medi:  én tudom. A média folyamatosan alkalmazkodik, a sötét erők és a humán faj agresszív hajlamát kihasználva. 
Nathaniel.