Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
A saját fényedben létezel, bennem és rajtam kívül élő létező vagy. Megteremthetsz bármit amit csak elképzelsz itt ezen a síkon, vagy bármelyik másik síkon. Képes vagy önálló utazásra és az energiáid úgy változnak, olyan gyorsan, hogy fel sem ismered saját erőidet és létezésed hatalmas kiterjedéseit.

Legyél tudatos, ne engedd hogy a rezgésed lehúzza az, akinek a rezgése nem egyezik a tiéddel. Ám ha mégis megtörténik, ismerd fel és tudatosan fókuszálj arra ami segíti a rezgéseid visszaállítását. Készen kell állnod arra, hogy márciusban a nap ismét kibocsájtja energiáit és újra pólusváltásba kezd. Ti erre készültetek fel már majdnem, sok gyötrelemmel, kínnal és változással. De ne engedjétek hogy mindez megtörjön, hogy félelmet okozzon.

Engedjétek végre a lelketeket is megszólalni és érezni őt. Készen álltok bármire ami elkövetkezik, akár tudatában vagytok ennek jelenleg, akár nem. Áthaladó és teremtő, hatalmas energiák vagytok most.

Tudom hogy minden változik az időtökben és a síkotokon. A saját kis családi életetek is összekuszálódott, fájdalmas váltásokkal van teli, de csak azért, hogy erőssé váljatok és készen legyetek mindenre. Hogy nyitottabbak legyetek a változásra és hamarabb felismerjétek a lehetőségeket, a megkísértéseket és az illúziókat.

Gondoskodjatok egymásról úgy ahogyan magatokkal tennétek. Erre kérlek benneteket.

Legyen meg bennetek a tisztelet a másik iránt, ne önmagatokat babusgassátok, hanem ismerjétek fel önmagatokat a másikban. Ne harcra használjátok az energiáitokat, ne ellenkezésre és hazugság-gyártásra, hanem egymás segítésére, mert szükségetek van egymásra.

A Föld 2014. évében zajló folyamatokban minden emberi létező részt vesz. A szeretet és béke legyen veletek.

2014.02.26

Létező.