Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: hmm… ebben a hullámzásban van valami hatalmas. Valami olyan biztonság, valami olyan tágas és szétáradó, valami olyan feltétel nélküli szeretet, amit csak ritkán vagyok képes megtapasztalni.
én: felemel, megtart, feltölt, megnyugtat, ellazít. 
 
medi: tulajdonképpen, ha nem annyira fizikai szinten élem meg, akkor találkozom Önmagammal és a bennem lévő ISten-nel. És igen, most hogy ezt éreztem, eszembe jutott az aranyszálakkal beborított idő. Otthon voltam. Képes vagyok ISten-t előhozni bennem.
én: hiszen minden ott van benned :)
 
medi: az energia mostani felhasználásának a megtapasztalása, felidézte bennem azt az érzést, amit ISten-nel sikerült megélnem, az aranyszálakkal. Azért mondom ezt, mert ugye volt már pár istennel randim és ISten-nel is három, ha jól emlékszem. (istenem, még ezt is képes vagyok elfelejteni)
én: igen, legalább 3 volt.
 
medi: de a legcsodálatosabb az aranyszálas volt, mert nem tettem semmit. Nem matattak a hasamban, nem kellett valamit csinálnom, nem kellett semmit megértenem, csak úgy voltunk. És ez biztonságos, hatalmas, feltétel nélküli, mélységes, végtelen, csodálatos, higgadt, hatalmas, erős és csendes. És tudod, ha egyszer megérzed, onnantól benned marad állandóan. Ez az érzés olyan tág, hogy a fogalmakat próbálom neked összeszedni arról, amit akkor és ma éreztem,.
én: igen kedves, alig tudtalak visszacibálni.
 
medi: mert boldog érzés, teljesség. Olyan teljesség, amit nem tudok megfogalmazni. Végtelenül hálás vagyok, amiért otthon tudtam magam érezni önmagamban és ISten-ben. Mert ez az érzés túl van mindenen, időkön és tereken, feltételeken. Basszus itt vagyok otthon, itt éreztem azt amit más sehol, ahová vágyok sokszor, amire várok sokszor. Amire emlékezem, vágyakozom, Haza.
 
- ISten úgy van jelen bennünk, hogy ő van kint és bent és lent és fent és minden szó kevés erre. Otthon lenni ISten-ben olyan, mint egy hatalmas tengerben létezni, ami pont elég meleg a számodra és tudod hogy semmi, senki, nem árthat neked, még önmagad sem. Olyan, … … hatalmas biztonság. És ez túl van minden asztrális repkedésen, ez túl van bármi csodán és bármi úton, amit bárhol képes vagyok megtapasztalni. Ez olyan erő, olyan szeretet, amire nincsenek szavak, csak érzések. Ezt éltem meg a hullámzásban. Köszönöm hogy érzem, hogy érezhetem.
 
én: tökéletes érzés, nem is csoda, ha nem akarsz kijönni belőle. Szeretni … … … szeretni. Könnyezik valami bennem, ott középen.
medi: ISten lehet az. Szeretni … … … ISten minden. Tudod, ISten megtapasztalja Önmagát bennünk, mi pedig önmagunkat benne. Én ugyan nem emlékszem, de te tudod… ami fent az lent, ami kint az bent...
- ”ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van most, mindenhol”
- azt hiszem ezt kitesszük valami töredékbe, mert valahogy fontos lehet… 
 
2013.07.10.