Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: nincs is halál annyira szívás.
babe: soha?
- de, csak nem az amit itt gondoltok. Az csak egy rész befejezése, az itteni valóságnak, de nem a tiedének.
- igen. De ha nem ezt a valóságot nézzük, akkor van olyan hogy megszűnünk létezni egyszer?
- ez a hiedelemrendszeretek alapja. Születés és Meghalás.
 
babe: még sokan félünk a haláltól.
medi:  ti mindent meghatároztatok mindent megkülönböztettek és mindent fogalommá nyűttök. Ezáltal lesz egy csomó fogalmatok arra amit nem éltetek meg, de elfogadjátok hogy ez így van. A halál egy másik létezés, a fizikaiság megszüntetése, de nem szűnhetsz meg egyszerre a világodból, a világaidból, csak ha ismered a kódot és ha soha többé nem nyilvánulsz meg.
 
babe: de ha minden energia, akkor valahol mégiscsak létezni fogok, mert hiszen az csak átalakul.
medi: igen és minden energia információ is egyben. Erről beszéltem, mármint erről tanultatok, ez a hiedelem rendszeretek egyik alapfogalma, amely majdnem igaz, de nem teljesen. ideje köszönnöm neked, a Szeretet és Béke legyen veled Fények Őre, Itt Zula.
 
babe: pont erre gondoltam, hogy megkérdezem ki vagy. :) A Béke és Szeretet legyen veled, üdvözöllek Zula. Mi még nem kommunikáltunk úgy emlékszem.
medi: nem, valóban nem. Ugye az energiáról beszéltünk eddig, arról hogy az energia, minden információt tartalmaz.
- igen. Tehát minden tudás bennünk van, mindenkiben és mindenben.
- igen és az energia, mindig képes megteremteni bármely lehetséges információt, testet, fizikai variációt, világot.
 
babe: megkérdezhetem, hogy te hogy létezel most?
medi: én energiaként létezem. A létezésem formája nem lényeges, de tudom, hogy valahogy szeretnél ismerni. Viszont ismersz is, tartalmazol engem. Tartalmazol, de képes vagy magaddá formálni a legkisebb teremtő energiát is. Kérlek, küld majd át a Fények Őrének ezt a beszélgetést.
 
babe: tudom, hogy számotokra ez furcsa, de valahogy meg akarunk benneteket különböztetni. Továbbítani fogom a Fátylak Őrének. 
medi: térjünk vissza a különböztetéseitekre, amiket fogalmakkal tesztek teljessé és fizikaivá. Akkora erőfeszítéseket tesztek erre, hogy aztán nem tudjátok észrevenni az egységet, a megkülönböztetés mögött zajló bonyolult, teremtő folyamatokat. Köszönöm a rám szánt idődet Fények Őre. 
Zula.