Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi:  változik a dimenzió sűrűssége Fátylak Őre. Így egyre több dimenzióról, tudatról fogtok értesülni, részesei lesztek az evolúciónak. A DNS-etekbe sok-sok létező organizmus adott információt és részecskét. Eddig is több valóságsíkon működtetek, de ezentúl a tudatotok jobban fog emlékezni erre. A szeretet a kulcs arra, hogy felismerjétek végre azt, hogy ISteni tudatotok van. Ereil, a legmélyebb köszönetét és üdvözletét küldi az ő valóságsíkjukról.
 
én: szia Nathaniel és köszönöm. Ereil nagyon meglepett, de nagyon örültem neki.
medi: mi információt adunk, a döntés a tietek. Ti vagytok hárman az egyetlenek, akik nem fogtok egyházat, vallást alakítani és nem fogjátok az információt pénzre váltani. Köszönjük.
- kicsit vitázni akartam az egyetlenekkel, de meglehet, hogy így van. Mert pont az egyházaktól és pénztől akarunk megszabadulni. Persze jobb lenne, ha a pénz több lenne, de nem ilyen áron. Ez ennél sokkal fontosabb.
 
medi:  egyházat akarsz? Pénzt akarsz? Irányítani akarsz? Medi nem akarja ezeket. Babe nem is jutott el a gondolataiban idáig. Te átlátod, de nem fogod használni, mert nincs ilyen célod.
én:  de sajnos a pénz az még most kell...
 
medi: hidd el, nem kell a pénz. Nem kell több pénz! Nem azért mert nem érdemelnétek meg, hanem azért, mert akkor nemcsak Medi-t bántanák. A PÉNZ istene beteggé tesz, a PÉNZ érzéketlenné tesz, a PÉNZ a sötét energia fegyvere. Egyszer majd, nevetni fogsz a pénzen, azon is hogy hiányzott és hogy többre vágytál.
 
én: hát… általában nekem is csak akkor jut eszembe, amikor ŐK egyre több és több pénzt akarnak elvenni tőlünk. Tulajdonképpen mindig pont annyi van, amennyi éppen kell és nincs is ezzel gondom. Igazából, ha tehetném, mindenkitől elvenném az összeset, majd rögtön utána adnék mindenkinek 1.000.000.000-ot… És amikor mindnek ugyanannyi van, akkor bizony a pénz, elveszti a ráruházott értékét.
 
medi: ha elég bátrak lennének az emberek, mindenki minden országban abbahagyná a munkát, amit pénzért végez. Mindenki tudja, hogy a pénz, ami egyébként lényegtelen, rosszul van elosztva. A pénz az, amire nincs szükség, a pénz az a méreg, amire rászorították az embereket. Szép estét neked, nektek. 
Nathaniel.