Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: tudod abban a szent pillanatban, (minden pillanat szent) amikor nem vagy jelen a MOST-ban, elindul a másik teremtése, a másik Te teremtésed. Persze nyivákolhattok, hogy ezt nem választottam, nem akartam, semmi közöm hozzá, végül mégis felelős vagy és választottad, hiszen nem voltál jelen a saját MOST pillanatodban.
 
- és minél tovább bánkódtok a megváltoztathatatlan dolgokon,(amik az idő eme fodrában már nem változnak), annál tovább nem vagytok jelen a saját Létezésetek MOST-jában, annál több kollektív teremtést engedtek be és csak folytatjátok, és folytatjátok és elvesztek.
 
- de mivel mindig választhat bárki, így elindul a tudatos választással, a jelenlétbe való rezgésemelés. Nincs semmi olyan, (ami számodra ugyan nem kívánatos) hogy abban te ne találd meg azt, ami számodra megfelelő, vagy hálára ne mozdítana. Persze csak a tudatod fokuszálásától függ mind ez. Benne tartod magad, vagy kilépsz. Ha megfigyelted, ezt a kérdéskört is számtalan módon beszéltük már át. Mindig más a kiindulás. Egyszerű dolog, ám nehéz folyton tudatosítani.
 
én: de a vége mindig ugyan az, minden értem történik, ami velem történik és saját választásból.
medi: és te választod, Te, Te, Te vagy érte a felelős, senki más. 
hiszen én választom ami történik, én indítom, el, mert nekem fáj, én féltek, és bizony félek, és emiatt nem lehet más a felelős csak én. Most elemeztem újra magam, és ezt találtam…
- azért szépen emelkedik a rezgésed :D
 
én: köszönöm. Most azon gondolkodtam el, hogy amikor valakit elborít az indulat, akkor is ott az első lépés,hogy én ezt nem engedem, velem ezt nem csinálhatják, a szeretteimet nem bánthatják. Ez az utolsó józan gondolat, ami elindítja a sokszor visszafordíthatatlan folyamatokat. De az ott, akkor még tudatos választás, mert azt még csak én választom. Aztán ha megérkeznek a társ-teremtők, onnantól már együtt tesszük az éppen dühös helyzetet még dühösebbé, vagy pl. csendesebbé.
 
medi: nos minden, ami veled történik, azt TE választod. Minden, ami a szeretteiddel történik, az elsősorban az Ő személyes programjuk, ami párhuzamosan fut a tiéddel és a választási lehetőség, felismerése annak, hogy a saját választása történik. Ez az utolsó JELENLÉVŐ MOST pillanata, itt még választhat mindenki. Utána sokáig tartó, többszereplős bonyolult ógörög tragédiák tragédiájává válik, amik akár egy egész nemzetet, vagy fajt is képesek kiirtani.
 
medi: mi az ami nehézzé teszi ezek felismerését? Az ÉRZÉS. Mi az, ami az emberi létezést olyan egyedinek és értékesnek tartja? Az ÉRZÉS.
én: és az érzés is vezérli. Mert minden érzés. Az éhség, a fájdalom, a szeretet, az ember számára mind, érzés. 
- az általatok szeretetnek nevezett érzés a legkülönlegesebb.
- igen, mert pluszba még többfélét is beazonosítunk a szeretetből :)
 
medi:az érzéseitek elsőre a túléléshez köthetőek. A valóság materializálásában a test túlélése az elsődleges, aztán jön az egó, majd a tudat. Nos búcsúzom, a Szeretet és Béke legyen veletek.
én: a Béke és a Szeretet legyen veled.
Létező.