Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
A Szeretet Törvénye:
- csak akkor érkezik a szeretet, ha kész vagy az adásra. Nem várhatsz szeretetet itt ezen a síkon csak akkor, ha előbb adással hozzájárulsz, a már Létezők kibontakozásához itt ezen a síkon is. Csak annyi szeretetet vagy képes kapni, mint amennyit már adtál.
 
A Rezgés Törvénye:
- ha a gondolataid irányát megváltoztatod, megváltoztatod a rezgés irányát is. Minden rezgés, a te gondolatod által teremt, fizikai formát. Vedd ezt figyelembe, amikor legközelebb teremtesz.
 
Az Egyensúly Törvénye:
- minden történésnek és teremtésnek, egyensúlyban kell lennie. Semmit sem lehet csak egy pontig változtatni, mert amikor a mérleg felborulna, a másik irányból meg indulnak a következő teremtések. Az ellentétek egyek és ugyanazok, csak rezgésük tartalma más.
 
A Dualitás Törvénye:
- rezgésváltással minden körötted lévő bevonzottat is megváltoztatsz. De ha magasan tartod a tudat rezgését, akkor a sűrűbb rezgés nem fog tudni olyan erős sűrűségű rezgést folyamatosan fenntartani, mint amilyen magasan rezgést Te teremtesz folyamatosan.
 
A Vonzás Törvénye:
- bármi ami bosszant másokban az benned létezik, bármi ami vonz téged, az benned létezik.
 
A Teljesség Törvénye:
- mint fent, úgy lent, mint lent, úgy fent. Miként a legkisebben, azonképpen a legnagyobban, miként bent, úgy kint.
 
A Szabad Akarat Törvénye:
- minden embernek szabad joga van eldönteni, hogy megtapasztalásait a felismerés követi, vagy a szenvedésekkel teli utat választja tanulásul, a változáshoz. A Béke és Szeretet legyen veletek. 
SOGA.