Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: bármi ami szétválik, az szenvedéssel és a szenvedések folyamatos megtapasztalásával jár. A szétválás a szenvedés forrása és a szenvedés megszüntetése, az egységbe olvadás. Önmagad egy külön világegyetem vagy, ami hatalmas, de nem azonos a TELJES ÉLETTEL, a TELJES LÉTEZÉSSEL.
 
- minden ami különválik, igyekszik vissza az egységbe, hogy újra érzékelhesse az azonosságot. Az elkülönülés nem ellened van, az elkülönülés választott szenvedés, de az EGY kegyelme szerint megtapasztalhatod az egységet. Megtapasztalhatod a szinkronitást és megtapasztalhatod a végtelen szeretetet.
 
akkor teszed könnyebbé az itteni létezésed, ha nem állsz ellen, ha nem ítélsz, akkor válik természetesebbé a különlét. Ha befogadsz, ha nem lesz benned harag vagy félelem, ha nem akarsz elkülönülni mindattól amit teremtettél magad köré, mert az általad tapasztalt világgal teljesen egy vagy.
 
- bármi, amit múlt-jelen-jövőként megtapasztalsz benne, az mind a te teremtésed, a te megnyilvánulásod, a te kiterjedésed. A háborúk, a katasztrófák, az egyéni drámák mind te vagy, történjen bárkivel, mind a te teremtésed, a te választásaid következménye.
 
- ugye barátom, rég beszéltünk. A Szeretet és Béke legyen veled, Létező vagyok. Az életed nem büntetés, az életed ajándék, az életed a fejlődés, az életed a hatalom. Az életed ÖN-MAG-AD felismerése, az életed, az ISten-hez való visszatérés ajándéka. Az egó teremt, az egó szenved és a Lélek mindezt tudja.
 
- az ÉN sír mert egyedül van, mert elszigetelődöttnek érzi magát. Az élet nem büntető-tábor, az élet az ahol megtalálhatod önmagad, az egységet és ISten-t. Ha valami hiányzik az életedben, akkor az annyi, hogy nem éled az életed. 
 
medi: az életet élve béke van, mert megszűnik az ítélet, megszűnnek az elvárások. Legyen bármi, történjen bármi, csak élni, csak lélegezni, csak érezni, amíg teheted, ... amíg választod. Aztán HAZATÉRSZ. Legyen Szép napod, Szeretlek. A Béke és a Szeretet maradjon veled :)
én: köszönöm barátom, a Szeretet és a Béke legyen veled. Ölellek.
- még egy dolog. Az elkövetkezendő és történő változás nehéz a fizikai testnek és nehéz a tudatnak is. Segítsétek egymást.
- így történik.
Létező.