Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: lehettünk volna együtt, örökké, de elrontottuk. Én tudtam, hogy akkor csókolom utoljára. Ő még nem tudta és soha többé nem jött.
babe: örökké az hosszú, de gondolom nem véletlenül történt így. Tudod mi lehetett az ok, amiért elváltatok? Most látod?
- nem hittünk egymásban és a félelem.
- és gondolod, most másképp lenne?
 
medi: itt most, nincs tovább. Egy másik dimenzióban boldogok vagyunk, egy másikban gyűlöljük egymást.
babe: és ez melyik, ahol most vagy? Boldogok? Együtt vagy külön?
- minden létezik, minden variációban.
- huuu... Hát igen, ezt nekem még értelmeznem kell.
- van ám olyan hely ahol mi már találkoztunk. Nagyon nehéz megérteni. Ha nagyon belegondolok és le akarom fordítani, mindig úgy érzem, hogy beleőrülök.
 
babe: ez valami olyasmi, mint amit írtam a másik valóságban? 
medi: valóságsíkok léteznek. Mindig abban vagy jelen, amelyikre a tudatod fókuszál. Ezért vannak a dejavu érzések, a már megtörténtek, mert néha megmarad annak a valóságsíknak a tapasztalati emléke benned.
- igen, az jócskán van. Ebbe egyszer bele kell mélyednünk, az én kis szintemen.
 
medi: hú Babe. Ez nagyon egyszerű szint. Képzelj el egy hagymát. Minden rétege egy sík, minden rétege egy kicsivel gazdagabb, kifelé haladva. De minden rétege tartalmazza ugyanazt, ami legbelül van, a magot. Érted? Így van ezzel az ember is és a Föld is, az Univerzum is, a Kozmosz is. Borzalmas nehéz felfognom, de láttam. És ilyenkor rohadtul nem értem, ha mi egyek vagyunk és az nincs, amit valóságnak hiszünk, akkor mi a francért nem érzünk a teljesebb összhangot. Azt akarom, hogy mindenki érezze, amit a másik ember. Akkor talán jobban vigyáznánk egymásra.
 
babe: ezen már én is elgondolkodtam többször.
medi: tudod, néha azt gondolom, azért lett a szakadás, mert az EGY nem bírta ezt a sokféle érzést magában és ahelyett, hogy elpusztította volna, MINDENT ÉLNI ENGEDETT. Mi minden pillanatban választunk valamit. Már az is egy választás, hogy kilépsz -e az ajtón, vagy sem. Ha bent maradsz ez történik, ha kimész akkor meg valami más…