Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: a SZENT szót akarom megérteni. Nem tudtam meghatározni magamban ezt a szót.
én: talán mert csak a köznapi jelentése van meg. Egy ember lehet egyáltalán szent? Érdekes kérdés.
- ha az elkülönülést vesszük, akkor minden ember szent. De mit gondolsz erről? - ”Egy ember lehet egyáltalán szent? ”
- azt gondolom, hogy talán nem. Mint ember, csak nehezen...
 
medi: ha a szót megtisztítod minden vallási dogmától és egyéb dolgoktól, akkor az derül ki számomra, hogy szent vagy. Mert nekem fontos vagy, mert értékes vagy számomra, mert elkülönültél tőlem.
én: én vallási értelemben gondoltam, hogy mint ember nehéz lehet megfelelni a fogalomnak.
- a vallást hagyjuk, sokadjára bukott meg.
- igen. Elkülönültem és végre meg is értettem, hogy elkülönültem. Részed vagyok, de mégis külön. Fontos vagyok, hiszen a részed vagyok, és ha rájövök hogy elkülönültem, akkor már tudom hogy honnan jöttem, honnan indultam, kitől is különültem el.
 
medi: ISten része vagy, a Forrás része vagy a Teremtetlen része vagy.
én: mégis elszakadtam, elkülönültem. Tenni akartam? Vagy csak lázadni? - gyomromban meleg, éppen csak érezhető, magas-frekvenciás rezgés-remegés -
- üdv Fátylak Őre. A béke és a szeretet legyen veletek.
- tiszteletem. A szeretet és béke legyen veled. - mindenhol melegség -
- most nevet kéne adnom neked? Vagy magamnak?
- igen, kérlek. - forróság, tökéletes nyugalom, tökéletes melegség -
 
medi: mi legyek hát a ti számotokra?
- nem tudom. Van tudatköd barátom, van pók-tesóm, van Saol… nem tudom.
- :) EGY vagyok. Te megérteni akarsz, ahelyett hogy elfogadnád. Már kapizsgálod.
- elfogadom, hiszen nem lehet másként. Keresem az ok-okozati összefüggéseket, ezzel az emberi agyammal, innen a megértésre való törekvés.
- kérdezd magad, minden benned van. minden információ benned van, de te nem hiszel magadnak. Te nekem hiszel, aki EGY vagyok veled, de magadnak nem hiszel.
 
én: nagyon jól eldugtam az információt. És az első válasz, ha van is egyáltalán, néha bizony hihetetlen és nehéz nem az agynak betudni.
medi: :) Érezz most. Aki hitetlenkedik, az nem te vagy. Az a te elkülönült részed, a magányos túlélésed.
- éppen azon gondolkodtam ma délután, hogy ha elfogadjuk az a tényt, hogy tulajdonképpen mindenért ami velünk történik, csak mi vagyunk a felelősök és ez bekerülne a kollektív tudatba, hát bizony érdekes egy HAJNAL jönne el az emberiség számára. Mert akkor már nem kellene túlélni, mert nem lenne mit.
 
medi: amíg nem vesszük észre a magunk felelősségét ugye, addig nincs ember. Te vagy az ember, te vagy a kollektív tudat. Egy vagy velem és egy vagy magaddal és egy vagy mindenkivel. Mindenkit EGY teremtett, és EGY van mindenkiért. :) Szent vagy, kiválasztott vagy és mindezzel úgy kell hogy élj itt, hogy egy ember vagy.
én: itt és MOST... 
- tudjátok, abban a pillanatban, amikor nem egyként gondoltok egymásra, valóban elkülönültök. De nemcsak egymástól, hanem az EGY-től is. Újra és újra tapasztalnotok kell ahhoz, hogy felismerjétek, egy sem lehet több, sem kevesebb, csak a választások lehetnek mások. - A Béke és szeretet Legyen veled Fények Őre.
 
babe: szia, a szeretet és béke legyen veled.
medi: hogy vagy Fények Őre?
- köszönöm nagyon jól :)
- még kicsit "náthásan", nemsokára jobban leszel. Azzal kezdtük a beszélgetést, hogy nevet adtam magamnak. EGY vagyok. Ezt választottam és mielőtt nevet adtam volna, a szent szót értelmeztétek. Te mit gondolsz a szent szó jelentéséről? Azon kívül, hogy pisilni kell :)
 
babe: igen:) Pill, telefon van.
medi: ő is jó helyen van :) pont itt. Nem tudom miért gondolkodtok :) és azt sem, hogy-nem-lehet beszélgetés közben, beszélgetni. Hangok nélkül, pusztán csak a sejtek rezgésével is lehet kommunikálni, nemcsak szavakkal, írásokkal, zenével, képekkel.
én: tudod, egyszer régen eldöntöttük, hogy ez nekünk embereknek nem megy és bizony most már úgy gondoljuk hogy menne, de hát azt sokkal jobban tudjuk, hogy mit nem tudunk.
 
medi: ami persze hazugság. Ami korlátol, az mind hazugság. Ami azt mondja nem vagy képes rá, az hazug, ami azt mondja nem érdemled meg, az hazugság, ami azt mondja nem tudod, az hazudik. Nincs feladat rontás, nincs más csak választás, megtapasztalás, ismétlés, tanulás, fejlődés és újra választás, tanulás, ismétlés. Számtalan lehetőség egy időben is, arra hogy tapasztaljatok. Csodálatosak vagytok. Csak ha ezt elhiszitek hogy igaz, akkor felelőséget kell vállalnotok magatokért és EGY-másért.
én: és ezáltal az EGY is tapasztaljon és majdan a következő választásnál többel induljunk.
 
medi: nincs több Fátylak Őre. Nincs jobb, nincs szebb, nincs tökéletesebb, nincs. Mind tökéletes.
én: tapasztalás szinten értettem, de rosszak a szavak.
- a szavak néha rosszak, nem azt mondják amit gondoltok és néha azt sem, amit éreztek. A száj, sokat hazudik, de most nem erről van szó, tudom. Tapasztalsz mert választottad, segítenek, mert megkapod. Aki beléd rúg az a tanárod, aki megöl az a tanárod. Aki megérint, az mind-mind meg van beszélve, ”hogy egyszer megtesszük és emlékezz majd rám”. ÉN vagyok AZ aki TE vagy. Olyan összefüggések, olyan választások, amik mögé ha belátnál, csak EGY-et látnál.
 
én: számtalan szálakkal átszőtt, folyamatosan tapasztaló, folyamatosan kommunikáló LÉTEZŐ, ÉLŐ organizmust, aki EGY.
medi: pont mint egy ember. Mindig örülök, amikor visszacsatlakozol Fények Őre. Mond csak miért nem kértél segítséget? Sokszor megtehetted volna. Mostanában pl. nem magadért is kérhettél volna, bármilyen segítséget. Fátylak Őre, neked is képes vagyok válaszolni :)
- köszönöm, :) én most csak élvezem a melegséget. Sok mindent éreztem már miközben velünk kommunikáltam, de ez most valami új, melegséges érzés.
- a te felismerésed az, ami melegít Fátylak Őre.
 
babe: anyukám korházban volt. Bent voltam nála és folyamatosan segítettem és kértem segítséget.
medi: de nem kértél segítséget. Sem Medi-től, sem tőlünk.
- Medi-nek mondtam.
- kérted a segítséget?
- nem
- mindig egyedül akarod megoldani?
 
babe:  nem egyedül voltam, a nővéremmel voltunk együtt, akik segítettünk.
medi: értem :)
- hazajött, de nem tudunk semmit tulajdonképpen, hogy jól van e.
- a jól, mindig furcsa fogalom. Nem úgy van ahogy szeretnéd, de nem is rosszabbul, mint amitől tartasz.
- köszönöm. Én mikor ott vagyok hogy segítsek, mindig úgy próbálok segíteni, hogy közben gondolatban mindenkihez fordulok. Nem konkrétan egy valakihez. Többször mondom, hogy kérlek, adjatok energiát és mikor a korházban voltam, nagyon erősen kaptam és ezáltal adtam is. Erre értettem, hogy kértem segítséget.
 
medi: magadtól kaptál segítséget. EGY vagyok veletek, egyek vagyunk és bennünk van minden. Nem különböző vagy, csak elkülönült. Sem nem több, sem nem jobb. Amikor EGY vagy, egyformán vagy értékes és szent. Igen, szent. Nem lehet más emberi szóval mondani.
babe: sosem gondolkodtam el a szent szó jelentésén mélyebben. A vallással kötöm össze mindig, ha meghallom.
- így ívódott belénk, a sok évezredes dolog. Mennyi idő is? 2012 év?
én: igen, meg ami előtte volt.
 
medi:  előtte nem ez volt. Előtte szerették egymást, mind-egyek voltak jóban és rosszban. Előtte és az előtt volt az, amikor emberré fejlődhettetek, akkor történt meg, a könyvtárrá válásotok. Semmi sem olyan idős, mint amilyennek a tudósok gondolják. Semmi sincs annyira messze és olyan közel sem. Minden egyben van és elkülönült. Történt ez a ti teremtéseitek szerint és az én teremtésem szerint, tehát teremtéseink szerint. Értetek kell teret, időt és síkot megszabni, a ti agyatok precíziós működéséért :) és az én működésemért.
 
én: tudod, elgondolkodom és így egyben szemlélve ezt az egészet, hát bizony az ötlet briliáns. Tökéletes teremtés, és tökéletes önmagunk előli takarás :)
medi: :) és tudod hogy mégsem egészen ez van, de mégis igaz.
- álom az álomban, 1000 világ egyben, egymáson, egybecsúszva, mind EGY és mégis mind más. Számtalan lehetőség.
 
medi:  így van, csak kicsit több nullával :) De nem fontos, nem tudni kell, hanem megtapasztalni. Ez a világ itt, ide jutott. Tudás minden mennyiségben, megvehető és ingyenes is és közben a megtapasztalások elvesződnek. Sem magatokra, sem egymásotokra nem figyeltek, saját korlátaitok között éltek. Olyan élethűen éltek, hogy lassan el is hisszük mindannyian. Kérlek benneteket, ne legyen olyan természetes az hogy van valamitek, hogy ízlelhettek, érezhettek, hogy vannak színek, illatok. A hozzátok tartozók legyenek bármilyenek is, egymást választottátok.
 
- miért ne legyen természetes? Mert akkor nem ismeritek fel az ajándékokat, az élet ajándékát, a fájdalmat, a választott szenvedést. Az, hogy felismered a szenvedésed segít neked mozdulni, segít tanulni, ahogy az örömök is. A szeretet és béke legyen velünk. 
EGY.