Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: sziasztok, itt Nathaniel. Annyi a kérése a magasabban rezgő létezőknek felétek, hogy tartsátok be a törvényeiteket és az univerzum törvényeit. Mert bármilyen magasan rezegnek is némely emberi létezők, mindenképpen találkoznak olyan rezgésformával, amely a lelkük számára kedvezőtlen. Ilyenkor választhatnak. Csökkentik a rezgésüket és belesüllyedhetnek a fájdalomba, a bánatba, vagy pedig felismerik, tudatosítják a rezgés forrását, a történést, ami bár kedvezőtlen a lelkük számra, mégis fejlődést hoz, ismétlést, vagy felismerést, tehát tanítás.
 
- ezeknek a kedvezőtlen rezgéseknek, különböző formáik vannak. Ilyenek pl. a gyűlölet, a gonoszság, a tudatlanság, az elvárás. Vannak nyílt és rejtett támadások. Ezek az érzések, rezgések, nem csak a ti földi síkotokon, hanem elég sok más földi és egyéb síkon is léteznek. A nyílt támadást időben észreveszitek és abban a pillanatban meg is állítható és választható a két felsorolt reakció. A rejtett támadást elszenveditek és utólag veszitek észre. Az ilyen esemény fájdalmasabb, az elszenvedés, a megélés miatt. Ezek általában valakinek, vagy valaminek az elpusztítására, bepiszkolására, eltérítésére, megakadályozására, vagy kierőszakolására történnek. Mindenképpen erőszakos cselekedet.
 
- amikor ezek a rezgések kívülről jönnek, egyszerű védekezni, mert megvan a határ. Támadnak és te védekezel. Ha bejutnak a védelmi rendszeretekbe és belűről kezdenek átformálni, már nehezebb kiigazodni és a rezgés tartalma ilyenkor sokáig rejtett és a jó, a magasabb, a segítő, szándékot mutatja. Nem ismeritek fel, hogy védekezni kell. Ezek miatt van, hogy senki sem válhat sebezhetetlenné. Ilyenkor, mindannyian sebeket szereztek. Ezeket a sebeket meg kell vizsgálni és be kell gyógyítani.
 
- van amikor egy létező, nem tudja egyedül meggyógyítani a sebeit, ilyenkor segítségre van szüksége. Soha nem tudhatjátok ti sem, melyik szavatok sebez, melyik tettetek, viselkedésetek okoz sebeket és melyik gyógyít. A szándékotok általában a jó irányában mozog, de a tudattalanul okozott sebek, amik ugyan apró dolgoknak tűnnek, mégis van akiben bánatot, fájdalmat okoznak. (pl. amikor visszautasítotok egy ajándékot, amit valaki szívből szánt nektek, vagy amikor az erőtök túl ragyogó, amikor jobban éltek, az hogy ti szeretitek egymást, vagy van egy kenyérre valótok és két egészséges gyereketek…) értitek?
 
- apró dolgok és nem is szándékos sebzés, ez a létezés rezgésének a sebzése. De ettől még történik és tudnotok kell, segítenetek kell, ha észreveszitek a sebet, amit okoztatok. Nem kell bűntudattal terhelni magatokat, csak jelen lenni és felismerni. Van olyan létező, aki szándékosan sebez és ebben örömét leli. Ilyen rezgések még a büszkeség, a harag vagy a dicsekvés is. Számtalan módon sebződhettek és sebezhettek. Vigyázzatok egymásra, maradjatok nyitottak. 
Nathaniel.