Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: szia Fátylak Őre, Ziel üdvözöl. Szeretnék veled beszélni. Kérdezlek.
én: szia Ziel, figyelek.
- ki vagy te?
- EGY
- érzed az EGY-et?
- igen lassan, de azért rögzül. Minden nappal kicsit közelebb. Érzem, hogy nem különbözöm.
- nehéznek érzed magad?
 
én: könnyűnek, szinte szállok.
medi: mikor születtél?
- hm… ez jó kérdés. Ide 19*7-ben, de hogy mióta létezem, arról még nincs képem.
- mert nem születtél, mert nincs kezdet.
- sosem születtem, ez volt az azonnali automatikus válasz, a fejemben.
- a tudatod, az 19*7-es évnek jelzett illúzióban öltött testet és ragadta meg a létezést. Ha nem születtél sohasem, akkor mikor fogsz meghalni?
 
én:  tudod most emberi szavakkal és a hozzájuk kötött jelentésükkel kellene kommunikálnom, de mivel az élet illúzió, így születés is az. Ha az élet illúzió, akkor a halál is az. Tehát ha elvonatkoztatok az emberi gondolkodástól (alkalmazom a lekapcsolódást) akkor sosem születtem, sosem halok meg, örökké létezem, hiszen minden más illúzió.
medi: a létezés egy formája mégsem illúzió.
- az életről gondolkodtam el, a választott emberi életről, mint illúzióról.
 
medi: benned az igazság, benned a végtelen, benned van minden mi teremtett és minden mi teremtetlen. Benned a végtelen lehetőség, benned van a rezgés minden tartománya. A te rezgésed a forrás, a te rezgésed hatja át a világot, a létezőt és az illúziót, úgyszintén.
én: hiszen EGY vagyok a forrással, a mindennel.
- az emberi bőr, az emberi test egy "mátrix" és az elkülönülés adja a választást az élethez mint illúzióhoz és a csatlakozáshoz önmagaddal. A reptiliánok tartják az embereket lassú rezgésen, de minden embernek van képessége az illúziót felismerni, hiszen mint EGY veled.
 
én: igen. Mégsem volt bennem harag, düh, mikor Amicus érkezett. Hiába mondta, hogy az ellenségeink képviselője, nem tekintettem úgy rá, mint ellenség.
medi: olyan korlátlanok a lehetőségeid önmagad minden irányú kiterjesztése miatt, hogy képes vagy önmagadnak segíteni, (velem, azaz önmagaddal) az önmagunkon túli önmagunknak.
- és ez olyan érdekes. Körül tudom fogni az egész világot a szeretetemmel, végtelen szárnyaimmal ölelve a mindet. Nagyon boldogító érzés.
- mert az vagy te. Jól van. A Fények Őrével, rögzített módon később kommunikálok:) Most távozom, a Béke és Szeretet legyen veletek és hálásan köszönöm a kommunikációt önmagammal, mint az egyik fiúval :) 
Ziel.