Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: szóval el kell fogadnotok, azt amit láttok. csak így tud a belső szemetek, illetve látásotok továbbfejlődni. Ahogyan folyamatosan változtok, úgy nő egyre jobban a rezgésetek és úgy változik személyiségetek is. Mert személyiségek vagytok jelenleg, egyek, de külön létezőek. Legyetek jelen.
én: a MOST-ban
 
medi: számtalanszor fogalmatok sincs arról, hogy mit csináltok, mert az agyatok máson gondolkozik. Nem tudjátok, elzártatok, vagy bezártatok-e, mert nem vagytok az idő MOST pillanatában. Hátra, vagy előre járnak a gondolataitok. Megértem, hogy ebben a létben és síkban jelen lenni, az egyik legnehezebb dolog.
babe: igen, nekem pl. sokszor le kell állítani a gondolataimat. Túl sok minden van a fejemben.
 
medi: és nem veszed észre sokszor a MOST-ot. Ha tudnád, hogy 7 nap van hátra az itteni létezésedből hogyan élnél Fények Őre?
babe: miután túljutottam a traumán? Nem tudom. Ez nehéz kérdés.
én: én tudom. Akkor sem a MOST-ban lenne, hanem hogy - jajj miket kell, miket fog még megtenni, a hátralevő 7 nap alatt.
- annyi mindent szeretnék megélni, látni nagyon sokat. Az egész Földet.
- furcsák vagytok ti, az emberi faj. Minden nap elmentek a csodák mellett, minden nap vakká és süketté teszitek magatokat.
 
én: elmegyünk a saját csodáink mellett.
madi: bizony. Látni akarod a Földet? Hiszen látod és bejártad már.
babe: akkor csak emlékeznem kellene. Vannak helyek, melyek jobban vonzanak, mint a többi. Meglehet éltem már ott.
- ÉLSZ ott.
medi: igen. Tudod, néha még annak sem vagytok tudatában, hogy éltek egy síkban, egy időben. Pedig számtalan síkban és időben éltek egyszerre.
- a gondolataink vakítanak el bennünket és ennek bizony a 98%-a, - a mit tettem tegnap, - mit csináltam tegnapelőtt, - jó volt e amit csináltam, - mit fogok tenni délután, - mit csinálok holnap, gondolatok.
 
medi: pontosan. Sokszor leragadtok, vagy elszaladtok és nem észleltek. Persze. Minden létező célja az ÖNFENTARTÁS. Minden létező EGYSÉGES, akkor is, ha ennek egyes részei nincsenek tudatában, mert a létezés EGY közös okra, EGY közös FORRÁSRA vezethető vissza. Minden létező, (entitás) a SZABAD akaratának megvalósítására törekszik akkor is, ha az ellentétes az EGYSÉG érdekével, mert az elsődleges cél az ÖNFENTARTÁS.
 
- minden létező önállóságra törekszik és önállóságával irányítani, sőt befolyásolni akarja a környezetét, a többi létezőt. Minden Létező, folyamatosan VÁLTOZIK, céljai elérésének érdekében.A VÁLTOZÁS és a LÉTEZÉS mindig ÁLLANDÓA létezés célja ÖNFENTARTÁS-EGYSÉG-ÖNIRÁNYÍTÁS, vagy AUTONÓMIA-SZABADSÁG-VÁLTOZÁS-EGYENSÚLY. Az egyensúly pedig békességet, harmóniát ad.
 
- az élet értelme a tanulás, megismerés, emlékezés a külső és belső világból és mindezek raktározása, értékelése, továbbítása és mindezen külső belső információk felhasználása, a tanítás, a tanulás és az egyéni célok érdekében.  Kapcsolattartás más entitásokkal, az azokkal való kommunikáció, azoktól való tanulás egyensúlya, a tolerancia, az elfogadás, az empátia, a rugalmasság és a szeretet.
 
- Teremtetek (alkottok) képeket, írásokat, szobrokat, gondolatokat. Teremtetek, megvalósítotok, tökéletesedtek, végtelen ideig, végtelen kiterjedésben, folyamatosan változva és létezve. Létrehoztok teremtményeket:) Csodák vagytok. A FORRÁSISten, MINDEN az, ami vagytok. Megszakíthatatlan kapcsolatban áltok egymással, mint létezők. Köszönöm a türelmeteket, a Szeretet és béke legyen veletek. 
Nathaniel.