Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: meg lehet fulladni abban az információban, amely a földön, az emberektől, a létezőktől származik. Meg lehet fulladni attól a zajtól, ami a sok világban, síkban, dimenzióban és univerzumban hangzik. Csak amikor egyben találod magad ISten-nel, akkor lesz csend és lélegzet.
 
medi: ezt a világot, te mented meg. TE! Minden Te megmenti, amint visszatér az egységbe. A teljességet nem találod meg a boltokban, a drága ruhákban, a kifizetett számlákban, a megvett barátságokban, a megvett házadban. Mind-mind csak rabság, mind-mind csak hazugság önmagadnak. Hogy szeretsz hazudni önmagadnak? Hogy szereted a fátylakat?
én: sehogy
 
medi: persze, mert egyszer rájöttél, amikor elszakadtál, hogy ÉN VAGYOK és innentől elindult a harcod önmagadért, önmagad ellen. De visszatérsz, hiszen visszavárod önmagadat. Közben problémákat gyártasz és problémákat oldasz meg. Azt hiszed egyedül teszed, de mindezt önmagad ISteni segítségével teszed. Vedd észre mennyi kegyelmet kapsz. Ne az általad teremtett a problémákon siránkozz és azon se, hogy nem tudod megoldani, mert alkalmatlannak érzed magad.
 
- nincs probléma, csak megkötötted magad. Megkötött a rendszer, megkötött a mátrix, megkötött a hazugság. A gondolkodás néha túl sok, túlzás. Ha nem gondolkoznátok, ha nem küzdenétek magatokkal, egymással, ha nem elemeznétek azt, hogy a másiknak, vagy magatoknak mi a jó, ha csak elfogadnátok azt ami van, máris kevesebb probléma és fájdalom lenne.
 
- persze, ti birtokolni is akartok. Levegőt, földet, tárgyakat, embereket, állatokat. Minek? Az egész tudati probléma ott kezdődik, hogy elveszítettétek a kapcsolatot egymásotokkal. Elveszítettétek a lélekkel a kapcsolatot, elveszítettétek egymásotok lelkével a kapcsolatot. Pedig a van-t azért választottátok, hogy felismerjetek, tapasztaljatok és megtaláljátok a kapcsolataitokat, az EGY kapcsolatát. LÉLEK, ISten.
 
medi: ISten is el van koptatva. A lélek, a szeretet, minden szót elkoptattatok, elhasználtatok és megszentségtelenítettetek. Mi a hasznod, ha tied minden és elveszted önmagad? MI A HASZNOD? Mi a te értéked? Az érték, ÖNMAGAD VAGY. A kígyó önmagába csavarodik vissza. A forma csak az idővel létezik, minden ami forma csak illúzió és csak az időben létezhet. Tagadod?
én: miért tenném?
 
medi: mert ember vagy, mert elszakadtál.
én: ember és valami más. Elszakadtam. Embernek lenni meglehet hogy csodálatos, de egyben kínlódás is. Minden kapcsolat amit itt felvállalunk, azonnal belevisz az örvénybe. A megfelelni akarás másoknak, magunknak, sorolhatnám.
- az ember, az élet, csak az idő felszínén létezik és bizony, valódinak tűnik. Mit érzel, ki vagyok?
- a főnök. Nem tudom, mind mi vagyunk, mind ugyanazt mondjuk.
 
medi: tényleg humoros vagy. :)
én: és elkeseredett. Azt kérdezted, szerintem ki vagy? Gőzöm sincs, hiszen csak TE tudod önmagad behelyettesíteni, az én emberi agyam szerinti rendszerbe. Pontosan ugyanazokat az örök-érvényű dolgokat mondod mit mindenki, akivel eddig lehetőségem volt kommunikálni. Hiszen akár Nathaniel, akár Amicus, csak az én, a mi kedvükért nevezte el magát, mert úgy gondoltam, hogy az emberek, akik olvassák az ébresztő információkat, könnyebben kezelik majd.
 
medi: így van, ám mégis különbözünk a rezgésben, ami a kiterjedést, a formát illeti. Az idő, ami illúzióként teremtődött, mozdít, növeszt és rombol. A külső időről beszélek. Az épületek romlanak, a testek bomlanak és bár mind illúzió, mégis ez történik. Épp ezért, a födi létezés, a test, a kiterjedés, a legerősebb illúzió. Az idő múlik és végül a halálhoz vezet. Nevezhetnénk az időt, a forma bontás miatt, akár a halál urának is. Egy fizikai törvény, bizony nagyon is megállja a helyét. - Semmilyen anyag nem vész, el csak átalakul. Csak az a kérdés, hogy az idő szerint mikor.
 
- ne cipeld tovább az én terhét. Az én terhe a legnagyobb, amit a formával kapsz/kaptok és egyben a legnagyobb kegy is. Hagyd a múltat, hagyd a jövőt. Hagyd a múlt félelmeit, hibáit, hagyd a jövő reményeit és a jövő félelmeit. ÉLJ! MOST! Élvezd, hogy tudsz levegőt venni, mert sokan nem tudnak. Élvezd, hogy tudsz mozdulni, hogy van kit szeress, hogy van aki szeret. Élvezd a fájdalmadat, mert vannak súlyosabb fájdalmak is. ISten, segít neked ezt felismerni, ha hagyod magadban megszólalni, ha engeded önmagad hallani. Ne cipeld tovább az időt, hiszen csak a MOST létezik. Tudjátok, ha a múltat nézitek, vagy a jövőt, eltévedtek. Csak egy van, a MOST, ahol léteztek, ahol ISten létezik.
 
- köszönöm, hogy szólhattam hozzátok, kik a forma felvételének pillanatától, jelen vagytok létezésemben. A szeretet és béke legyen veletek. 
D. R. A.