Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: olyan csodálatosak a mi kisebb kiterjedéseink. Módosítás :) Fiatalabbnak tűnő itteni kiterjedéseink:) Szeretem őket. Szeretem a D....-t, szeretem a R....-t, szeretem a Sz....-t. Csodálatosak erősek.
babe: :) igen, azok, erősek, az biztos. Tudod, egyvalamit nem tudok, különválasztani az ő problémáikat az enyémtől. Most már csodálatos ahhoz képest, amilyen régen volt. Csak próbálom nekik mutatni az utat, de óhatatlanul érzem az ő energiájukat. Össze vagyunk kötve, mindig is össze leszünk. Megszültem őket és a halálig, mindig is érezni fogom. Azt kell megtanulnom, hogy mi az amit taníthatok nekik.

medi: hogyan engedhetnéd el mikor egyek veled? Ám a megtapasztalásaikat meg kell élniük. Azzal segíted őket, ha élni engeded és tükörként azt mutatod, ne féljenek. Ti egymást választottátok, megkötöttétek egymással a szerződést. Valahol megvan a lenyomata, hogy miket beszéltetek meg, de mivel minden változó, így mindenen lehet módosítani.
babe: én próbálom őket tanítani. Most már talán megy is, de néha úgy érzem, ők tanítanak engem.

medi: valóban, nincs csak tanítás. Közös tanítás, fejlődés és rezgés van. A félelem erős ragasztás, oda-vissza, de megtanulni nem félni, nem lehetetlen.
babe: R.... véleménye nagyon sokat jelent nekem, az ő gondolkodása. Sz.... úgy érzem még erősen kötődik hozzám, még ha nem is beszélünk annyit. Tegnap este mondta, ha megfogom a kezét megnyugszik. Elszégyelltem magam. Nagyon ritkán fogom a kezét. Régen állandóan a kezét fogtam, aztán már, egyszer csak nem. Ő ettől megnyugszik, mindig is tudtam.
 
babe: sokszor van olyan késztetésem, hogy át kellene mennem hozzá és mégsem teszem. Ez az első hang, a gondolat, ami megfogalmazódik bennem és nem mindig teszem meg, mert éppen mást csinálunk. Tudom, hogy ez kifogás, mert én választok, hogy mi a fontosabb. Tudom, hogy szüksége van rám és nem mindig vagyok ott neki. Sőt, sokszor nem vagyok ott. És most nem sajnálom magam, ez a tény, mert felismertem. De azt is fel kellene ismernem, hogy tök mindegy mit teszek és ilyenkor arra kellene hallgatnom, hogy minden várhat.

medi: ide hallgass! Ezt fejezd be! Minden, amit a most-ban teszel, az mindig tökéletes. Leválasztani, szükséges. Ez fontos része az önálló megtapasztalásoknak ebben a létben és ő igenis tudja, ha kellesz neki valóban, akkor megvagy.
babe: értem. De akkor miért érzem úgy, hogy nem vagyok ott neki? Hogy elhanyagolom?
- mert te szeretsz szenvedni kicsit. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom. Ez nem büntetőrendszerű megtapasztalás, hanem a segítő jellegű. Bármi, ami történik, mindenképpen segít és tanít. Erre van szerződésetek egymással, hiszen mind egyek vagyunk. Ne válasszátok a szenvedést, a fájdalmat, a kínt, a félelmet. Csak azt, hogy ami történik, az a legtöbb, amit adhattok egymásnak, bármilyen sűrűségű is annak a megtapasztalásnak az energiája, mert Önmagadnak adod.

medi: hú de régen voltam itt. Létező vagyok. Hát most igen erős energiák vannak itt. A tapasztalás olyan gyors, olyan nagy ütemű a fejlődés, csodás. Fátylak Őre, te aztán jól karbantartasz, nincs ezzel semmi probléma.
én: hogy értetted a karbantartást? Kérlek, párszóban mond el.
- Medi összeszedett, nem rémült, te pedig hát egy pillangó vagy. Nem sötét, végre fénylesz, végre kijöttél. Igen jó munka ahhoz képest, ahonnan indultatok. Medi sem áll már ellen, nincs birkózás, nincs benne félelem, enged jönni bárkit, szinte mindig. Ha elutasít, akkor az csak a döntése, és nem a félelme miatt van.

én: igen, elkezdtük a lecsatlakozást és folyamatosan történik.
medi: tudatosítani a dolgokat és igen, a mai anyagot a töredékekbe nyugodtan kiteheted. érdekes szinkronitással vagytok jelenleg, hasonló rezgés, hasonló megtapasztalások.
- igen, ez pontosan így van. De talán ez a felismerések és az elengedések ideje.
- a tapasztalataitok megvannak, a tudatosítás ideje van, a feldolgozás. Emberi aggyal, időbe telik, a hiedelmeiteknek megfelelően.
- igen :(

medi: mi a szomor-fej oka? Hová sietsz? Kit hibáztatsz? Minden tökéletes.
én: hibázatni, ha hibáztatok, akkor csak is magam, mert az idő rabságán lassúnak tűnik a haladás. ”Persze nem kell plusz teher, cél nélkül, csak a tapasztalás kedvéért.”  Valószínű, türelmetlen vagyok. Talán mert lenyugodtam és úgy érzem, bírnák még.
- magad hibáztatod? Sose bántsd magad. Mag-ad vagy a végtelen, Mag-ad vagy az EGY. Ne állíts ütemtervet, így is vágtattok.
én: nincs ütemtervem, vágyom a változást, a tapasztalást és élvezem minden percét. (persze, hiszen folyamatosan történik)

medi: a változás, tökéletes ritmusban történik és kicsit mosolygom, hiszen a tapasztalásaid, végül úgyis odaadod a forrásodnak és rájössz, hogy minden olyan egyszerű. Sok dolog utólag, mikor teljességedben vagy, teljesen fölösleges, mosolyogni való. Élj, változz, örülj! Minden, ami a most-ról elirányítja a figyelmed, bármilyen vágy, bármilyen képzelt ragaszkodás, bárminek a megakadályozása, ami majd történni fog, az eltávolít a tudatosságodtól, a mostod-tól.
Létező.