Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: szia Fátylak Őre. Beszéljünk egy kicsit a karmáról? Mit gondolsz erről, mi számodra a karma?
én: sosem gondoltam, hogy létezik. Az elején nem foglalkoztam vele, aztán úgy voltam, hogy aminek meg kell történnie úgy is meg fog, aztán eljutottam oda, hogy minden a teremtéseimnek megfelelően történik, és végül arra jutottam, hogy ezt választottam és nemsokára megtudom,hogy mi célból. Számomra a karma, a választásomat jelenti.
 
medi: a karma, ha már így nevezik, a választásod, a megtapasztalásban. Nem büntetés, hanem a fejlődésedet segítő folyamat. Nem mondhatod, hogy aki adott neked bármit, majd visszakapja, (mert a karma így meg úgy) ha tudod, hogy mind EGY és megérted teljesen ennek a működését. Megérteni csak annyi, hogy nincs jó, sem rossz. Valamikor, amikor a hasadás, az elkülönülés megindult, bizony a megtapasztalást és az egymást segítő létezést választottátok.
 
medi: emlékezni kell a kegyelemre, a szeretetre és a választások szabadságára és megbocsájtani mindig önmagadnak, hiszen bármi történik, az érted van, neked segít. Tudod, kiment a gondolatod és visszakapod a teremtésedben. Te vagy a gyökér, a törzs, a lomb, te vagy minden. A Forrás nem túl van, a Forrásod nem kint van, minden benned létezik, te vagy a Forrás, te vagy az út.
én: tehát választottam, elindítottam a gondolatot, és visszakaptam a teremtésemben. Így lettem az, aki vagyok, ebben a Földi életben. Persze magammal hoztam a forrást, csak ráhúztam a fátylakat.
 
medi: igen ráhúztad, mert a tudatosságoddal nem tennéd azt, amit teszel. A felejtés a fátyol, a nem emlékezés a fátyol. Nem emlékezni arra, ami vagy.
én: hogy megtehessem, amit választottam.
pontosan. Most pedig elbúcsúzom. Úgy érzem, ma egy tökéletes nap volt a szeretésre, a tudatosságra és a felismerésekre. Béke és Szeretet legyen veletek.
- Béke és Szeretet legyen veled.
- tudod hogy ez egy áldás?
- most már igen. Eddig csak, mint legősibb formula létezett számomra.
- :) Béke és Szeretet legyen veletek. 
Létező.