Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
én: szia
medi: minden áldott nap megteremtjük a magunk a legkínzóbb félelmeinket. Minden áldott nap, megkínozzuk magunkat. Minden az elménkben van, mi hozzuk létre. Mindent, mi az emberek teremtünk, a mi valós, kézzelfogható világunkban. Olyan élesen, olyan valóságosan, hogy nem hisszük el, ha az igazi valóságot meglátjuk. Bármit megteremtünk, hogy megkínozzuk magunkat. Természetesen vannak központi hatalmak, amik segítik a kollektív, negatív teremtést, a saját fajunkon belül.
 
én: és mindezt azért, hogy még jobban megerősítsük az illúzióba vetett hitünket? Hogy bizonyítsuk önmagunknak, nincs más, csak ez?
medi: IGEN
- és az igazi valóság, a fátyol túloldalán annyira rettentő lenne az ember számára, hogy eldugja maga elől? Nem hinném. De mégis megtesszük, mert még mindig azt hisszük, hogy az elszakadás az ami különbbé tesz bennünket.
- persze hogy nem az.
- és hiába a jelek, hiába a hívás, konokul teremtünk tovább.
- de mégis változik a rezgés. A Föld felébredt és vele ébrednek, emelkednek az emberek is.
 
én: tudatlanul bár, de mégis érezzük. Érezzük a változást, érezzük hogy baj van. Mégis hagyjuk, hogy a saját, kifejezetten nekünk teremtett média, elültesse bennünk, hogy nincs semmi baj. Tökéletesen ki van találva az "oszd meg és uralkodj" szemlélet. Ébredünk ugyan, de olyan erős az ellenérdek, hogy csak kevés emberben tudatosul, hogy az eddig követett út hova is vezet. Mert amit az ellenérdek kínál, az olyan szép, olyan jó, annyira elfogadható illúzió, az illúzióban. És mivel ott a választás, így választunk. De fel kell ébredni. Kollektívan!
medi: pontosan. A média is erősíti a félelmeket és a teremtést.
 
én: a félelmeket erősíti, és közben meg is nyugtat, mikor az érdekek, úgy kívánják. Ha nyaralni kell menni, költeni a korlátozó pénzt, akkor hirtelen eltűnik a megfoghatatlan, új influenza, mert akkor már a nyaraláson elszórt pénz, több lesz, mint amit a szérumra költenénk.
medi: több érdek van. A legerősebbek, még mindig a szellemi vezetők és az anyagi világ vezetői. Mind a kettő egy célt akar. Az embert a földi létezés illúziójában tartani.
- ezáltal megtartani a megteremtett hatalmukat. Csak eggyel nem számoltak. A Föld-el.
 
medi: a Föld ISteni, Isteni és Emberi Tudatával, ami hatalmas. A Föld elengedi az embert, ha az távozni készül. Isten is elengedi az embert, ha az végzett saját teremtésével. ISten várja a visszatérést a Teremtő Tudatba. Minden faj és minden entitás, lélegzetvisszafojtva figyeli az emberi fajt.
én: mit választunk? Hogyan döntünk?
- választottunk. Rezgésszint váltásunk folyamatos és egyéni. Ezáltal képesek leszünk az alacsonyabb energiát felemelni, de képesek vagyunk visszafejlődni is. Muszáj erről is írnom. Nem félek tőle, tudom hova tartok.
- hova tartasz?
 
medi: vissza az egy ISten-hez. Ez az ami teremtett, ez az ahová visszavágyom. Ő a végső cél. És még valami. A semmi tökéletes állapota, ahol nincs ruha, test, étel, éhség, ínség, fájdalom. Minden EGY. A kövek, a füvek, a por, minden. Miről írjak még? A visszafejlődés lehetőségéről, mint választásról? Jelenleg nem ez a választás és az emberek félreértenék, felesleges félelmet gerjesztene. Az emberek két világban is élnek egy időben. Az anyagi és a szellemi, tudati világban.
én: az anyagi világban létrejött felismerések, kihatnak a szellemi világi létezésünkre is? Csak remélni tudom, hogy ez így van, mert szerintem még sokkal erősebbek az anyagi világ tapasztalásai.
- mindkét világ tapasztalása erős. A fejlettebb tudd visszateremteni és visszalépni is. De a fizikai a fejletlenebb, így az nem tudja a szellemi világot visszahúzni…