Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
A saját fényedben létezel, bennem és rajtam kívül élő létező vagy. Megteremthetsz bármit amit csak elképzelsz itt ezen a síkon, vagy bármelyik másik síkon. Képes vagy önálló utazásra és az energiáid úgy változnak, olyan gyorsan, hogy fel sem ismered saját erőidet és létezésed hatalmas kiterjedéseit.

Legyél tudatos, ne engedd hogy a rezgésed lehúzza az, akinek a rezgése nem egyezik a tiéddel. Ám ha mégis megtörténik, ismerd fel és tudatosan fókuszálj arra ami segíti a rezgéseid visszaállítását. Készen kell állnod arra, hogy márciusban a nap ismét kibocsájtja energiáit és újra pólusváltásba kezd. Ti erre készültetek fel már majdnem, sok gyötrelemmel, kínnal és változással. De ne engedjétek hogy mindez megtörjön, hogy félelmet okozzon.

Engedjétek végre a lelketeket is megszólalni és érezni őt. Készen álltok bármire ami elkövetkezik, akár tudatában vagytok ennek jelenleg, akár nem. Áthaladó és teremtő, hatalmas energiák vagytok most.

Tudom hogy minden változik az időtökben és a síkotokon. A saját kis családi életetek is összekuszálódott, fájdalmas váltásokkal van teli, de csak azért, hogy erőssé váljatok és készen legyetek mindenre. Hogy nyitottabbak legyetek a változásra és hamarabb felismerjétek a lehetőségeket, a megkísértéseket és az illúziókat.

Gondoskodjatok egymásról úgy ahogyan magatokkal tennétek. Erre kérlek benneteket.

Legyen meg bennetek a tisztelet a másik iránt, ne önmagatokat babusgassátok, hanem ismerjétek fel önmagatokat a másikban. Ne harcra használjátok az energiáitokat, ne ellenkezésre és hazugság-gyártásra, hanem egymás segítésére, mert szükségetek van egymásra.

A Föld 2014. évében zajló folyamatokban minden emberi létező részt vesz. A szeretet és béke legyen veletek.

2014.02.26

Létező.

 
medi: hmm… ebben a hullámzásban van valami hatalmas. Valami olyan biztonság, valami olyan tágas és szétáradó, valami olyan feltétel nélküli szeretet, amit csak ritkán vagyok képes megtapasztalni.
én: felemel, megtart, feltölt, megnyugtat, ellazít. 
 
medi: tulajdonképpen, ha nem annyira fizikai szinten élem meg, akkor találkozom Önmagammal és a bennem lévő ISten-nel. És igen, most hogy ezt éreztem, eszembe jutott az aranyszálakkal beborított idő. Otthon voltam. Képes vagyok ISten-t előhozni bennem.
én: hiszen minden ott van benned :)
 
medi: az energia mostani felhasználásának a megtapasztalása, felidézte bennem azt az érzést, amit ISten-nel sikerült megélnem, az aranyszálakkal. Azért mondom ezt, mert ugye volt már pár istennel randim és ISten-nel is három, ha jól emlékszem. (istenem, még ezt is képes vagyok elfelejteni)
én: igen, legalább 3 volt.
 

Teljes írás: Töredékek ˙34

 
 - definíciók -
 
medi: minden csak idő meg tér, ok és okozat. Az összes létezés, az összes világ, az összes dimenzió, az univerzum és azok másolatai mind a tér-időben, egymás által észlelhető megnyilvánulásban léteznek és tartalmazzák a lehetőségek teljes világát és ezáltal a megvalósítását is minden világ valóságának. Minden világ-illúzióban több hatalmas világ létezik, és a nézőpontot változtatásával felismerhetőek a világokat összekötő pontok.
 
- ezek az összekötő pontok az időszálon helyezkednek el és összekötik az összes másolati rendszert. Ha visszafelé fejtenénk az időt és a teret, akkor elérhetővé válik a nem-tér, és a nem-idő, amely a JELEN FORRÁSA, az egyetlen. Ő egyszerre tartalmazza önmagában minden teremtett létező mozgó hullámterét, amellyel minden időkben, a múlt, jelen és jövő időhullámaiban egymásra hatnak.
 
- ez az erő irányítja az egész létezést. Ennek az erőnek nincs megnyilvánulása, nincs teremtési pontja és nincs oka. Ő az aki minden megnyilvánulásnak a teremtője, Ő az aki minden megnyilvánulást szemlél és Ő az, amibe minden megnyilvánulás visszatér. A szeretet és béke legyen veled Fátylak Őre, Nathaniel szól hozzád.
én: a Béke és Szeretet legyen veled Mesterem.
 

Teljes írás: Töredékek ˙33

 
én: olvastam egy cikket a szabad akaratról. Elég érdekes volt :)
medi: hmm… hát az van, hogy minden lehetőség, egyszerre történik minden síkon, minden választás szerint. Nem különböző ének vannak a síkokon, hanem az egy én hasadt lélekrészecskéi. Minden variáció megtörténik, plusz az is, amire gondolunk, de nem választjuk. A szabad akarat, szabad program szerint fut. Minden információ oda-vissza áramlik, mert nincs elkülönülés, az csak látszólagos.
 
medi: a végkifejletek, a test-illúziók, az anyagi állapotok, a pszichés vonások másabbak, de minden rész kommunikál egymással és mindenről tud, csak nem képes ezt felismerni. A Szeretet és Béke legyen veled, itt Létező.
én: a Béke és Szeretet legyen veled. 
- tehát az idő, mint olyan nem létezik és ezzel az egész dolog, illúzióvá válik. A világ illúzió és benne az ember is egy illúzió. Tehát ha innen nézed, a szabad akarat is illúzió. Ez az egész, az összes lehetőség, EGY-szerre történik. Tehát adott egy választás, jobbra vagy balra és az illúzió választja a bal illúzióját. Csak ennyi.
 
én: a szabad akarat, jelen esetben a választás szabadságát jelenti, miszerint szabadon dönthetem el, merre is menjek. (ebben az illúzióban)
medi: és az meg is történik minden létező variációban. A sejtek is kommunikálnak egymással, az idegek is. Az egész minden, információt cserél azonnal, a lélekrészek is. Sokak szerint a lélek nem osztható. De bizony, a lélek osztódik. Dögunalmas lenne neki végigszánkázni egy nyomorúságos emberi létezést pl. A lélek képes, további illúziókból álló, bármely korban létező testet szolgálni és mindezt teljes egészében összegezve felügyelni is. Tehát még egyszer. A lélek osztódik és a fennmaradó "felettes" lélek pedig irányít, szolgál, adat-feldolgoz.
 

Teljes írás: Töredékek ˙32