Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: végtelen tudattal és mindent alkotó energiával vagytok ti létezők ebben a világban és a mind-összes világban. Bennetek és körülöttetek is minden energia. Most értétek el azt a fejlettségi szintet, amikor képesek vagytok meglátni és megérteni ismét ezt az energiát. Tegyétek azt, amit helyesnek és jónak ítéltek és ne azt, amire más azt mondja, hogy jó lesz. Figyeljetek a belső hangokra és a segítségekre, amit megkaptok a létezés minden pillanatában.
 
- ne akarjátok, hogy más is azt tegye, amit ti helyesnek, vagy jónak éreztek és ne kényszerítsétek őket más cselekedetre, mint amit ők akarnak tenni. Mert nincs jó és rossz, csak az, amit teremtetek. A világotokban minden összefügg. A Földön sincs semmi, ami ne függne össze egymással. A Föld a ti Istenségetek. Él és mozog, veletek együtt ébredezik és egymás rezgésszintjén keresztül adjátok és veszitek az energiát, a tudatot és emelkedtek.
 
- amikor megtörténik a külső-belső dimenzióváltás a Földön, a Föld memóriája és a ti tudatok törlődni fog. Mindenki átélt már dimenzióváltást, aki jelenleg létezik a földön. Amikor leszületett, akkor egyik világból, a másikba lépett. Az hogy nem emlékeznek rá az emberek, csak a fejletlen emberi memória miatt létezik. Ez nagy teher az emberek számára és egyben hatalmas korlátozás.
 
- az emberek közül nagyon kevesek képesek a dimenzióváltásra, - ugrásra. Olyan távolságokat teremtettetek meg az idővel, amely az emberi életben áthidalhatatlan, hacsak meg nem változtatjátok a közös, tér-idő elméleteteket. Óvakodjatok azoktól, akik a fejlődésben megszabják, hogy mit tehettek, vagy vehettek magatokhoz, mert ezek korlátozó és gátoló, lehúzó frekvenciákat teremtenek. A testetek bár teremtett, de illúzió, mint minden más is illúzió köröttetek.
 
- amikor a biblia megérkezett hozzátok és azt eltorzították, annak az volt célja, hogy rabságba taszítsanak titeket. Megalkották a bűnt és a viselkedéseteket keretek közzé szorították. Ezzel aztán lassan, a tudatotokat is lecsendesítették. Mindez a hatalmi játszma alapján történt és a túlélés harca miatt. Megteremtették a fogyasztás bűnét a papok. Most ismét ezzel próbálkoznak az ezoterikus üzenetküldők. Ne egyél húst, ne dohányozz, ne szexelj, mert a tudatod nem tud fejlődni a mérgezett testedben stb…
 
- nos gondolkozzatok el, miért állították ezeket a szabályokat nektek régen és most. A testetek illúzió, a lelketek és a tudatotok viszont minden információt tartalmaz, az egész létező és teremtett világegyetemről. Bezártak benneteket a testetekbe, majd a Föld és az egyéb teremtett Istenségeitekhez csatoltak, rögzítettek titeket. Sokan bírálják a mértékletesség, az arany középút szabályát, hogy félelmeket keltsenek bennetek. A testeteknek, a jelenlegi felépítése szerint, szüksége van a táplálékok közül mindenre. Ha megvonjátok tőle a tápanyagokat, akkor megbomlik az egyensúly. Ez történik akkor is, ha a túlzott fogyasztást választjátok és tudatotokban negatív folyamatként értékelitek ezt. Hallgassatok a belső hangjaitokra.
 
- megvonnák tőletek a felemelkedés reményében a szexualitásotokat. Azt a frekvenciát zárnák le és tennék mocskossá, bűnné, amely szükséges a tudatotok számára, hogy az kapcsolódni tudjon, hogy információkat szerezzen és tanuljon. Erről már beszéltünk. A tudatos szexualitás, az egymás irányába adott szeretet, olyan hatalmas frekvencia-váltásokat hoz létre bennetek, amely nemcsak titeket, de az egész mindenestől-létező bolygótokat is segít megváltoztatni.
 
- el kellene gondolkozni azon, hogy mekkora szexuális nyomorban élhettek jelenleg. Milyen hatalmas korlátokat és taburendszereket építettek fel számotokra. Azt javaslom, a fogyasztásban válassz, hallgass a tudatod hangjaira és ne vitázz az egó-ddal, mert az a harc ismét félre vezet, energia-vesztéssel, frekvencia-eséssel jár.
 
- a mai társadalmi rendszerben, az ezotéria könyvtára is hatalmassá vált. Ész nélkül próbáljátok megszerezni a tudást és közben összetévesztitek az információ-szerzést, a valóságos megtapasztalással. Könyvekkel, tanfolyamokkal tömitek teli magatokat és végül elhiszitek, hogy az információk, megtapasztalások. Elhiszitek azt is, hogy bármi, még a spirituális megvilágosodás is pénzért megszerezhető és csakúgy történhet meg, ahogyan a könyvek, tanfolyamok, irányítanak titeket. A szabadság, a lelki fejlődés, tapasztalatokon át történik, nem megvehető és nem történhet emberi beavatás által. Minden embernek szabad választása és akarata van, minden döntéséért csakis ő maga a felelős. A szabad akarat érvényesülésének engedése, az egyik legfontosabb spirituális törvény.
 
Létező.