Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: az egyetemes tudat, az nem egyenlő a Teremtő IStennel. Eddig is emlékezett minden, csak elhitették az emberrel, hogy nem képes egy csomó dologra. Így rabszolgaként, pár százalék képességét használja. Ennek egyik oka, a tápláléklánc felépítése. Emlékszel a paradicsomi asztalra?
én: igen. Éppen ma olvastam újra.
- jól van. Tehát az ember egy csoda, a fehér és fekete energia egyesülésével és használásával. Úgy van megszerkesztve, hogy a két energia együtt dolgozzon, de egymásba ne érjenek. Dimenzióváltáskor lesz a fehér fény, lesz a sötétség, és kell az emlékezés. De az emlékezésnek, a szeretet törvényére kell a legjobban kiterjednie, valamint a teremtés törvényére. Mert a szeretet törvénye, az univerzum törvénye, az egyetemes törvény. 
 
medi: a Föld pedig a világegyetem könyvtára. A benne teremtett minden létező tudat, minden porszem, információkkal van tele. A Föld, nem csak Isten, nemcsak teremtett, de maga az újjá születés és a további teremtések könyvtára is. Minden ami volt egyszer, az létezik jelenleg is. Mert nincs múlt és nincs jövő sem, csak emlékezés van. Ezeket az emlékeket az emberek számára, a Föld könyvtára őrzi. A messiások voltak azok, akik képesek voltak ebből a könyvtárból olvasni és az emberek, az emberi fejlődés javát akarták szolgálni.
 
medi: onnan tudunk a dimenzióváltásról mesélni. Mert ez nem ”majd” lesz, az Most történik. Persze nem itt, hanem pár síkkal odébb. De tulajdonképpen sík sincs, csak a tudat hasadása, a teremtések skálája és az anyag, vagy ahogy Ő jobban szereti nevezni, ”a matéria”. Vannak pár-százan, akik képesek a síkokat váltogatni. Van aki lélekként, van aki energiaként és vannak páran akik a testet is viszik magukkal. Azok akik járják a síkokat, azok már látták, átélték a dimenzióváltást. Egyeseknek felemelkedés lesz, mások mást választanak. Ők folytatják a megszokott földi létezést, egy hasonló adottságú illúzióban. Bevégzik a karmájukat, amit teremtettek, ellátják azt, amit vállaltak. Ha ehhez többször kell születniük, megteszik. Érthető?
 
én: teljesen. Minden tiszta.
medi: nos. Vannak dolgok, amiről az emberek mindig csak mellébeszélnek és ennek a félrebeszélésnek, eltérítésnek, az egyik eszköze a szexualitás. Az állati, ösztöni részt, a fizikai orgazmust, teljesen elérhetővé és szabaddá hagyták számotokra célként, hogy elfelejtsétek a kozmikus egyesülést, hogy manipulálni lehessen benneteket és irányítani. Ugyanakkor bűnné is tették, tabukat állítottak fel, amit az ’ösztöni szinten’, folyamatosan megszegtek. A test semmi. A test nemi részei, egy frekvencián mozognak, energiát termelnek. Ezzel gyógyítani is képesek a testet, de az elme és főleg a lélek, ezeknek a frekvenciáknak a segítségével képesek kilépni a tudatosság emeltebb szintjeihez. Képesek emlékezni, képesek kapcsolódni és képesek, egy rezgésszintet felvenni. Érted ennek a jelentőségét? 
 
én: igen. Az azonos rezgésszint felemel bennünket, közel újra az EGY-séghez.
medi: az azonos rezgésszint, segít megtalálni az önazonosságotokat, az emlékeiteket. A szexualitás mindig a szeretet rezgésére emel, az orgazmuson keresztül. Az teljesen mindegy, hogy a szexualitás fizikai szinten heteró, vagy homoszexuális aktus. És ha szeretsz, nem számít milyen sűrűségű a vibrációd, az a szexualitáson keresztül egyensúlyba és egy rezgésszintre emel. Mivel több dimenziós a tudatod és több síkon létezik, a frekvencia emeléskor az egyesülés szintjén, ezek a tudati síkok megnyílnak, egyesülnek. Tehát nemcsak a résztvevők egyesülnek a fizikai szinten, hanem a tudatuk, az energiájuk és a síkok, a dimenziók is egyesülnek. Amikor a tápláléklánc miatt, a DNS-eteket átrendezték és megtörték a kozmikus frekvenciátokat, elválasztottak benneteket egymástól és a bolygón-kívüli, földön-kívüli frekvenciáktól is.
- teljesen érthető.
 
medi: jó, mert fontos. Ha a többdimenziós énetekkel kapcsolatba kerültök, akkor minden tudásanyag felszínre kerül. Ezt szoktátok visszalökni magatokba, ezt a tananyagot, a saját tudás-táratokat, a bűntudatotok miatt. Amikor sikerül egy tökéletes összekapcsolódás, akkor azt vagy lila fények, vagy arany fények jelzik. Az lényegtelen, hogy visszazuhanva minden tananyagot elfelejtetek. Mégis azokban a pillanatokban végzed a legtöbb tanulást. A szeretet bennetek létezik. Ne kívül keressétek.
én: lila és arany... mindennapos tapasztalások... energia csillagok a mennyezeten, lila ködök a csukott szemem előtt, vakító arany fények az éjszakában, testem ragyogása, Babe szemeiben.
 
medi: igen. Az emberi idegrendszer is segít a gyönyör magasabb szintjeit elviselni és a frekvencia-váltásokat továbbítani. Érted? A kozmikus program… 
én: a gyönyör magasabb szintjeit, hogyan kell érteni?
- az orgazmusnak azt a részét, amikor a testen túl, a fizikai dolgokon túl, a lelketek, az energiátok gyönyöre is megtörténik. Egyesek a gerincükben képesek érezni, mások a hasukban, vagy a mellkasukban érzik. (Amúgy nem is létezik a test. Illúzió.) Mert ugye mindent le kell fordítani a fizikai formációra. Ez a nyelvetek, a fizikai síkotok, és az érzéseitek.
   
medi: a ti időtökben, a 80-as években kezdődött az ismételt DNS változtatás. Akkor tudtak az emberek egységesen jelezni, hogy készen állnak ezekre a változtatásokra. Akkor a Föld körül egy fátyol felemelkedett. Nos itt van az ideje, hogy a mindennapi dolgaitokat, a játékaitokat és a drámáitokat, de főleg a drámáitokat abbahagyjátok. Egyszer majd el fogtok borzadni, hogy mekkora tudattalanságban voltatok és attól is, hogy mindezt tudatosan tették veletek. Ha abbahagyjátok a játszmákat, sokkal több információhoz juttok, sokkal könnyebben lehet frekvenciát váltani, sokkal könnyebben lehet rezgésszintet emelni. A fény-kódolt energia-szálakat könnyebb így beengedni a testetekbe. És tulajdonképpen, a ti felemelkedésetek, rezgésváltásotok, segít mindenkinek tovább lépni. Mindenki egy fénycsalád…  

medi: és most visszatérnék a földre, mint a világegyetem könyvtárára. Vele már beszélgettem erről és Ő találta meg erre az érthető szót, az érthető fogalmat, mikor élő könyvtárnak nevezte a bolygótokat, a Földet. Gondolom észrevettétek milyen tört és hamis a bolygótokat irányító rendszer.
én: igen… tudjuk. Átverés az egész.
- ez a felismerés segít a fejlődésben, mert a rendszer megbontásával létrejön a káosz. Illetve létrejött a káosz. Az alap, már megmozdult. Ezáltal kerültétek el, hogy a föld egy kozmikus háború színtere legyen. Ezek olyan nagy szavaknak hangzanak, de majd egyszer megértitek milyen fontos valóban az, ami veletek történik… 
- van itt egy kis üzenet, amit meg akartam neked mutatni.
  
Az Út nem vezet sehová.  
Nincs semmi. 
Sehol. Semmi. Sehová. 
Nincs érzékelés.  
Osztódj. 
Terülj. 
Te vagy a Fény. 
Te vagy a Tér…  
Érd el a szikrát, 
az ŐS-szikrát. 
Hozd át.  
Csupa csupa EGY. 
Minden csupa emlék…  
2012.12.21  
Akkor minden egybe vág. Egybe ér. 
Kinyíló eseményhorizont. 
Vég és kezdet összeér. 
  
medi: emlékszel Medi Földben tett utazásra? Még nem képes tökéletesen belépni a Földbe, de ott a Szikra. Nincs tér, legalábbis úgy nincs, ahogyan ti fogalmazzátok. A FÉNY az létezik és a sötétség is, ami nélkül nincs a fény. Van a semmi, de nem a nirvána, nem a tökéletesség. Nincs vég és nincs kezdet, így valóban egybe ér. Az emlékezet elvesztése az, ami gátol titeket. Valójában az érzékelést ilyen bonyolultan csak ti, az emberi faj végzitek. Erre senki más nem képes, mert vagy jóval alacsonyabb tudati szinten vannak nálatok, vagy jóval magasabb szinten. Én az érzést, az érzékelést, most tanulom fizikai szinten.
- hogy visszatérjek a kérdésedre, az eseményhorizont, csak ebben a síkban létezhet, itt van meg a feltétele. Itt csak itt létezik az idő. Érthető?
én: igen.
- és megértetted?
- igen, köszönök mindent. 
 
Létező