Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: tehát tudatosítani kell ISten létezését az emberekben. Beszéltünk a teremtő erőkről.
 
- A Teremtésnek nincs célja. –
- A Teremtésnek nincs értelme. –
- A Teremtésnek nincs korlátja. –
 
medi: ezért elmagyarázhatatlan, csak elfogadható, felismerhető. 
én: tudod meglehet hallottalak hazafelé. Jött egy gondolat: Vannak teremtések és van a Teremtés
- persze hiszen folyamatosan kommunikálunk jó ideje.
- gondolkoztam rajta vagy tíz percig, hogy ez honnan jött és hogy kell érteni. De nem volt kérdés valójában.
 
medi: kell, hogy befogadj ezzel a tudatoddal és így könnyebb. Emlékszel kérdeztelek, mi a választásod? Mennyire hallasz. Választottál ismét.
én: igen emlékszem. Nagyon meglepődtem, hiszen akkor még nem értettem a kérdést. Mi a választásod? De csak egy válasz volt. A választásom, hogy hallak téged.
- bizony a választások lehetőségét és annak a kihatását, az emberek olyan sokszor nem ismerik fel, az egység szétszakadása miatt.
- pár napja már megértettem a kérdésedet. Minden választás előtt ott a két lehetőség. Ott van a csábító, egyszerű, könnyű, az elutasító, a tagadó és van a nehezebbnek, érthetetlenebbnek, néha elfogadhatatlanabbnak tűnő, de mégis egyszerűbb választás.
 
medi: keskeny az út, de nem nehéz, csak amilyen nehézzé akarjátok tenni. Jó lenne, ha minden ember megértené és tudatosulna benne, hogy létezik az ISteni erő. Nem misztikum, nem ezotéria és nem illúzió és főleg nem mesealak. És azt is, hogy az emberi fajnak az egyetlen teremtett teremtője, a Föld az otthona, a védője és az, aki lehetőséget ad, minden további teremtésre. És hogy erre a Földre úgy tekintsen, mint a saját létére, életére és túlélésének a bölcsőjére, kulcsára, zálogára. 
- mert a MINDENSÉGBEN vannak erősebb és kegyetlen erők (rezgések) is, ami  az ember fejlődésének nem kedvező. Ezért védje a Földet, amit saját maga teremtett és ISteni teremtő tudatát beléje tette. És nem elírás. A Föld tartalmazza (miként minden teremtett) az ISteni energiát és tartalmazza, a teremtett Istenek és az emberek energiáját is. Ezért is kell tisztelni és betartani a törvényeit, az egyensúly megtartására. Energiák, tudod. Hatás, ellenhatás, visszahatás.
 
én: tudod, szépen lassan minden értelmet nyer.
medi: miért csak bajban kel életre az EGY-ISten-hit? Miért akkor a legerősebb a hit, amikor szemben álltok a félelemmel? 
- tudom, hogy a törölközős móka miatt, ez szinte esélytelen. Erős a vonzásuk. Kell az a még nem is létező rózsaszín is és ilyenkor semmi sem számít. Nincs pardon. Ha kell megszerzem, viszem és nem érdekel mibe is kerül. És majd ha már nem kell, akkor eldobom, és szerzek másikat. Csak hát ez nem működik a végtelenségig.
- Medi is kiakadt a törölközőktől. Ö viszont nevet a jóindulatával. Elengedem, pihennie kell.
- Medi… ne haragudj rám kérlek. Fontos vagy nekem és kéne pihenned is. Szeretlek.
- tudod, hogy én is szeretlek, de nincs megállás. Viszont, meghallgathatnánk egy dalt.
 
én: de néha, igenis meg kell állni. Korlátozottak a testi erőforrások.
medi: a lelkiek talán… Bár több mint 40 emberi éve figyelem és várok.
- hát fene se tudja már, de látod, minden értelmet nyer. Minden lázadásom, fájdalmam, minden ellenkezésem. Minden értelmet nyer.
- nekem mondod? Bizony mindketten kemény utat választottatok.
- a feladat adott és lassan emlékezünk.
- a tiszta emlékezet és a tiszta szándék, az számomra a csoda bennetek. Nincs célotok, nem akartok semmit. Nem törekszetek hatalomra, sem a harcra. Csak a segítés van meg, és a majdnem tökéletes szeretet, elfogadás. Az ember a fejlődése során, olyan hatalmas tudatra tett szert és olyan tudásra, hogy lassan megközelíti ISten tudatát. De mert ember és logikusan értelmező létező, félő, hogy elkezdi önmagát ISten-nek tekinteni. S mivel a hatalom rég megadatott neki teremtései által, ha ez megtörténik, akkor ön és közveszélyessé válhat, nemcsak a saját faja számára. A választások megvannak, az ébredések történnek. Az ébresztések folyamatosak, szerte a földön.
 
én: megmenthető még az ember? A mostani ember, önmagától?
medi: kérdésedre a válaszom: - a választásokon múlik. Most van és nem beszélnénk, ha lehetetlen volna. Azt hiszem, ti nem tudjátok megérteni az idő-nélküliséget. Vagy csak elfogadni - ez olyan materiális bennetek.
- csak azért nem tudjuk megérteni az idő nélküliséget, mert szép lassan megöregszünk testileg, és ezt az időhöz kötjük. De belül, én ugyan olyan kajlának érzem magam, mint 30 éve és valahol csak arra várok, hogy mikor is leszek felnőtt. Nem tudom mit is jelent ez a szó valójában - ”Felnőtt” Mert nem a gondoskodást, a gyermekek felnevelését, a munkát, hiszen ez mind itt van. De mégsem ez az. Mert ha a megkomolyodáshoz kötöm, akkor tuti gyermek maradok halálomig, míg haza nem térek. Szóval így jön képbe nálunk az idő, az elmúlás, az öregedés.
 
medi: a komolyodás a halál és nem a felnőttség képessége az emberben. A gyermekek teste esetlen a túléléshez, a tudatuk viszont eléggé tiszta marad. Bár már a hordozóban elkezdik a tudat módosítását. A fejlődés annyi megtapasztalást hoz és a törvények, a nevelés, annyira gúzsba köt, hogy végül, elfelejtődik a fejlett tudat és átveszi helyét az itteni tudat, irányítóként. Van, aki viccesen, parazitaként emlegeti a magzatot. Én azt mondom, a felnőttek a magzat és a gyermek parazitái, amiért ebben a csodálatos teremtésben, képesek az önző viselkedésmintát és a mind az összes, káros teremtő folyamatot, belénevelni. Az utóbbi időben, rendkívüli tulajdonságú gyerekek születnek. Az indigók, a kristály gyerekek és a többiek. Lényegében mind indigó. Természetesen Medi is és a fia is az. És te is, ha eddig nem tudtad volna. És a Lányod is indigó.
 
én: : köszönöm válaszod.
medi: van még kérdésed?
- egyenlőre nincsen. Elbénáztam, mert semmit sem írtam fel és ilyenkor meg egyszerűen nem jut eszembe ha van is, mert talán nekem nem is fontos. De hogy mindenki érthesse, talán nekik az. Felírok minden kérdést ezután, hogy ez többe ne forduljon elő.
- ha nincs kérdésed, akkor az egységnek igazából igaz és érthetőnek kell lennie. Minden más csak kifogás és harc.
- számomra minden teljesen érthető, elfogadható, értelmezhető.
- hatalmas részt gondoltunk át ma. És bár ezek már valahol kezdenek kijönni a tudatokba, fontos az ismétlés. * Megint pihenés. :) Megyek is, de jövök.
 
én: ”nem törekszetek hatalomra” Mert én nem akarok hatalmat gyakorolni mások felett. Nem akarok senkit sem megfélemlíteni.
medi: az igazi hatalom nem megfélemlítő. Még 15 percünk van és ne haragudj, tudom azt hiszed kizsákmányolom Őt. De ez nem igaz. Mindenben van választása és mindig kérek engedélyt.
- én hiszem azt, hogy kihasználom Medi-t.
- nem teszed. Egyikőtök sem teszi. Csak pillanatokra volt itt. Szinte csak ki és bejelentkezett, ezzel jelezve neked. Ja… és Babe érdeklődik tőle a chat-en.
- ő is szereti :) Ez ilyen :)
- Igen én tudom és Medi is tudja. De most vagy kommunikál Babe-el, vagy veled. De nem akar kétfelé figyelni. Nem is tud, mert én kitöltöm teljesen. Tehát a mai beszélgetésünk minden tiszta részletét érted?
 
én: igen mindet, minden érthető volt. Összerakom olvasható formában, átolvassuk Medi-vel, és ha valami mégiscsak félrement, akkor javítjuk. Aztán végül majd te még kicsit farigcsálsz rajta, hogy egész legyen. Sok zagyvaságot küldök neked csak úgy spontán? Vagy azért van néha valami értelmes is? 
medi: ne félj. A tudatotok nem képes annyi információt azonnal értelmezni. Amikor kapcsolódok Medi-hez, olyankor az eleje kicsit torz. Igazából egy lényege van, hogy elengedje, átengedje magát és csak én, meg ő legyen és ti. Mikor ki. Babe is segít, főként Medi-nek.
- nem félek, csak nehéz megszoknom még, hogy beszélek hozzád, és ugye válasz akkor és ott kevés van, de mindig megjön a válasz, csak  kicsit később.
- tudod, mindazt, amit itt most leírtam, most érted. Tudom azt is, hogy napok múlva többet fogsz érteni. És minden rétegét meg fogod érteni. Mindenki annyit fog megérteni amennyit akar és azt gondolom, erről még lesz némi beszélgetésünk.
 
én: szeretném ha így lenne és ez most egy beleégetős kívánság.
medi: pontosan azt akarom, hogy beleégjen ez a tudatokba. Ugye hogy hallasz. A szavamat használtad. És most azt kérdezem ismét. Amiről ma beszéltünk, az érthető? Mert az emberek nem tudnak túlzottan sokáig egyre figyelni. Tehát arra kérlek, ezt a mai beszélgetést, ha túl soknak érzed, oszd el belátásod szerint. Akár háromfelé is.
- rendben. Összeszedve nem lesz túl sok.
- neked. Nem a mennyisége a sok. A tördelés, az információ befogadásában segít. Mert az első reakció a tagadás, aztán jön a harc. Ha viszont rövid az anyag, tovább olvasnak. Ha tovább olvasnak, elkezd belejutni a tudatokba, az elfogadásba, az értésbe, minden harc és minden logikai, vallási, tudományos, vagy materiális tagadás ellenére. Most elbúcsúzom. Szép estét nektek.
- így legyen. Béke legyen veled, velük.

 Létező.