Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
én: Medi. Kérdezhetek? Itt vagy?
medi: én vagyok itt.
én: ki mesélte, gondolta ezeket, (a bibliai dolgokat) ha megemlíti Nathaniel-t, és nem úgy, mint önmagát? Mert a tiszta forrás nem kétséges és igaz is minden gondolat. Csak hát van egy barátom, aki azt mondta hívhatom Nathaniel-nek és egyben a kettő, kicsit megdöbbentett.
- bárminek hívhatsz, de jó a Létező. Emlékezz! MindEGY és mind teremtett.
- tudod, valahogy régóta tudom, hogy ez igaz és csak egy igazság van a valóság.
- hmm… minden ami teremtett, valóság és egyben illúzió is.
- annyi kérdés van bennem, de ilyenkor mind értelmét veszti, mert tudom, hogy önmagunkat nem kell meggyőznöm, és ilyenkor a többi meg nem is fontos.
- szeretném ha kérdeznél. Amire lehet, most válaszolok.
 
én: zavart vagyok. Segítenél egy kicsit?
medi: ”ez az egyensúly megbomlott a MÉRCE a JEL a Biblia torzulásával.”
- sajnálom, hogy ezt tettük. Nem értem miért jobb uralkodni másokon, mint együtt haladni az úton. Minden annyira tökéletes, szép és csoda. Mindig eltorzították, amit mondtál. Azt hiszem itt az idő, hogy ne legyen torzítás. Azt akarom, hogy felébredjünk! Fel kell ébrednie, mindenkinek.
- az emberi faj, az egyik legfejlettebb létező. Az emberi létezők életét a Teremtés törvénye szerint, az alsóbbrendű fajok képesek biztosítani. De az ember önmaga ellen fordította a teremtés törvényét. A túlélésért megbontotta a "paradicsomi" asztalt, és annak egyensúlyát. Most várjuk a felébredést, a fájdalmakon át, mert valamiért csak a legnagyobb reménytelenségben ébred fel, az emberi szívekben a szeretet. A fényt, csak a legnagyobb sötétségben veszitek észre.
 
én: ha miértet megkeressük, az segítene? Vagy már annyira elkorcsosult ez a faj, hogy hiába?
medi: azt mondod a miértet keresni? Minek a miért, ha ott a hogyan? Nem tehetitek meg az idősíkotokban, hogy mindannyian visszamenjetek MOST, ezzel a tudattal és módosítsatok.
- értem. Akkor viszont nincs más út csak a választás.
- ilyen szempontból igen, mert a teremtés egyszeri, ezért az élet is egyszeri.
- meg mutatjuk a fátyol nélküli valóságot és akik megértik azok ébrednek. Meglehet, elkezdődik egy gyors-lefolyású folyamat.
 
medi: a logika alapján nincs értelme a paradicsom, a nirvána, a megvilágosodás, a moksa, a felemelkedés, stb… keresésének ebben a földi megtestesülésben. És ez hatalmas ellenkezést, félelmet és elutasítást kelt az emberekben, hiszen egész eddigi életüket, ennek a hiedelemnek az illúziójában élték meg.
én: segíteni szeretnék, tenni a dolgom és úgy érzem, nem félek, de mégis korlátozom magam.
- igen, a te dolgod rég elkezdődött és a segítők csatlakoznak folyamatosan.
- mélyen legbelül, mindig éreztem, mindig tudtam, hogy nem jó másokat bántani. Talán azért amit régebben kaptam, nem tudom. Egy biztos, mindezek miatt lettem ilyen. Vállalom, vállaltam már régen, teszem a dolgom a legjobb tudásom szerint. Ez a tudás folyamatosan bővül és pontosan a segítők által. Mit kell tennem? Adnál tanácsot? Érzed, tudod, hogy akarom.
 
medi: a Fátyol felemelésének és leeresztésének sok módja van. Te válaszd a legegyszerűbbet, amit elkezdtél. Ne törődj azzal, ha ellenkezik. Megvéded, látom, figyelek. Csak add tovább a beszélgetésünket és tudni fogod, minden amit teszel, az jó. Mert ami jön, az olyan sötét lesz és olyan nehéz, hogy ezek lesznek az új mércék. Először a Föld ébred s benne ébrednek az emberi, Isten, tudatok. Most következik a Föld tudatának ébredése és rezgésének változása. Az emberek látni fogják, hogy minden amit biztosnak, fontosnak és megvásárolhatónak tartottak, az semmi. Ez a "semmi" fog segíteni az Új Teremtésben, hogy az ember, az egyik legfejlettebb teremtett létező, visszataláljon az egyensúlyba, a kozmikus törvényekbe.
én: így teszek. És ha megjön a felismerés, hogy ez tényleg semmi, akkor jöhet az új felismerés, a megértés és jöhet az új teremtés, az új alapelvek szerint.
 
medi: így van. De még egy gondolat. Ha Isten úgy létezne, ahogyan teremtői és követői hiszik, akkor képes lenne a beavatkozásra. És ha képes lenne a beavatkozásra, akkor az emberi fajt, a kozmikus törvény alapján, már régen kiirtotta volna. Mert az ember azt olyan súlyosan megsértette, hogy nem adna új esélyt, egyet sem. Így az özönvíz, és egyéb történetek, a Föld Tudatának az ébredéséről szólnak.
én: így érzem, így gondolom én is. Az "elképzelt" Isten-el fenyegetjük magunkat, hogy hatalmat gyakoroljunk, és még jobban bekorlátozzuk magunkat.
- Isten nem áll felette az embernek és az ember sem állhat felette Isten-nek, mert csak egymásban, egymás mellett és egymásért létezhetnek a teremtésben.
 
én: a korlátok, az önsajnálat, és a félelem tesznek bennünket tönkre, és ezek hajtanak igába önmagunk előtt. Milyen vicces nem?
medi: nem tartom viccesnek, együtt érzek veletek. Tudod beszélgettünk a választásokról. Arról is, hogy NINCS rossz választás, csak választás.
- nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás! Így kezdődik az oldal, ahol leírok minden beszélgetést. Azután Medi elolvassa és segít még abban a kevésben, amit félre értek.
- jók vagytok egyben, egységben. Ma arról is beszéltem, hogyan jött létre a félelem és a többi érzés. Ez az, ami sok vitát és ellenkezést kavar, de eljut a táguló tudatokba. Segít az egyéni és csoportok továbblépésében is, a választásokban. Itt vagy? Persze…
 
én: igen természetesen
medi: ketten vagyunk itt most. Ketten, két teremtett létező, egyben.
- EGY-ben
- így ahogyan mondod. Medi kérdezi, hogy itt vagy –e. Ketten válaszolunk. lehet nevetni :)
- nem nevetek, hiszen fejlődik minden és mindenki.
- minden tágul és változik, a rezgés és az energia is. Beszéljünk kicsit a materializmusról is. Tehát a materialista világszemlélet. (nehogy bármiben is egység teremtődjön és ne adj isten meglegyen a kényelmes létezés és a harmónia az emberi létezőknél) :)
- tehát a materialista világszemléletben az anyag létezését és örökkévalóságát tekintik elsődlegesnek és elfogadhatónak. Ám a tudományok fejlődése olyan mértékű, hogy lassan bebizonyítja, hogy bár létezik az anyag, a fizikai tényezők folyamatosan változnak és vele együtt az anyag is folyamatosan változik. Így a materializmus lassan eljut ISten létezéséhez, minden logikai ellenállás ellenére.
 
én: de ott is baj lesz majd az értelmezéssel.
medi: választás lesz. Ahogyan ISten-t és Isten-t fogalommá teszik, úgy teszik a "lelket" is fogalommá.
- ISten a létező, Isten a teremtett? Vagy mi a különbség?
- igen. ISten a létező, Isten a teremtett, Egy van, ami teremtő. Az összes többi, legyen bármi a neve, bármelyik valóságban, vagy antivalóságban, esetleges illúziókban, az már teremtett teremtő. Azért nevezem Ő-nek és Istennek, mert ezek azok az emberi szavak, amik a különbözőséget jelzik. De jelzik azt a hatalmas erőt, energiát és szeretetet is, amit ad és ahogy vonz.
- köszönöm. Lenne egy kérdésem. Szerintem már az elején megértettem és tudtam az írásmód jelentését. De az antivalóság, az mit takar fogalom szinten? Tényleg nincs elképzelésem.
 
medi: a valóság ellentéte. Egyszerű. Mindennek van ellentéte. Mert másképpen nem létezhet az egyik, csak ha van a másik. Egyetlen dolog nem létezik, mégpedig az abszolút semmi, ami a MINDEN ellentéte lenne. De létezik a pont, ami a MINDEN olyan kicsiny besűrűsödése, ami a semmit jelenti. De abszolút semmi, olyan nincs. És az a pont, a földi és emberi képességekkel, műszerekkel nem is lenne mérhető, észlelhető, de létezik.
én: érthető. Hiszen ott van a pont, ami van. Érzékileg ugyan semmi, de mivel létezik, ezért az abszolút semmi értelmét veszti.
- igen.
- idéznék egyet. ”minden néven volt már, minden néven eltorzították amit mondott és értem mire mondta. Egy név semmi ahhoz képest, ami Ő. És a név mind egy határozás. Pedig Ő is MINDEN”
 
medi: ”Pedig Ő is MINDEN” látod így torzult egy kicsit, mert pontos értésben, Ő a MINDEN. Olvass vissza, gondolkozz.
én: fontos hogy javítsunk, nem akarom hogy eltorzuljon megint, az üzenet.
- szükségem van arra, hogy emberi segítséggel fogalmazódjon, hiszen emberi értésre készül. Medi is vissza fogja olvasni, mikor már képes lesz befogadni és elfogadni ismét. Beszéljünk még a teremtett Isten és ISten szeretetéről.
- igen kérlek
- teremtett istenek szeretete: Biztos vagyok benne, hogy te is megtapasztaltad már azt a szeretet, amikor mindent elfogadsz és mindent egynek érzel. Benned az öröm van vagy az elfogadás? Az elfogadás. Igaz?
- igen. Elfogadás. amit a megértés követ.
 
medi: Isten nem szeretni akart a sugárzásával a rezgésével. Azt mondanám jóindulatát fejezte ki bármi és bárki irányában, Teremtő jó szándékát. Rezgése emberi szinten is valóban szeretet és jóindulat, már a fénye is felemel. De az energia sok mindenre képes. Miként a Föld felébredése is kegyetlen, a teremtő, finom energia, képes a rombolásra is.
- azt akarom, hogy megértsd, bármikor képes pusztítóvá válni. Hatalmas erővé, hatalmasabbá bárminél amit ismersz, ismertek. Főleg ha az ember nem képes megérteni és tiszteletben tartani az egyetlen, abszolút, igaz, kozmikus törvényparancsolatot, a szeretetet és megváltoztatja a duál-energia jellemzőit, saját hatalmi harcrendszere miatt.
én: úgy érzem, a folyamat, már elkezdődött és nem visszafordítható. Elkezdtük a változást megteremteni, már régen.
 
medi: igen. A részek mozdulnak, a DNS valóban átalakul, de a folyamat még nem fejeződött be, a remélt szinten. A választás szabadsága pedig megvan. Amit elmondtam nem fenyegetés, csak tény, mert minden teremtett teremtése, visszahat a TEREMTŐRE. Még egyszer elmondom, biztos értésre. Ha az ember még súlyosabban belebarmol az energiarendszerbe és nemcsak saját magának és a körülötte létezőnek árt, hanem az visszaérkezik és visszahat a Teremtőre, Ő-re, Istenre, akkor az ember irányába tanúsított szeretet is megváltozik és rombolóvá válhat.
én: értem. Minden teremtett teremtése, visszahat a TEREMTŐRE. Tökéletesen érthető.
- jól van. Talán MINDENKI megérti. Tudod Medi, most nem értette.
- hatás ellenhatás törvénye. Minden amit teszünk, kihat a környezetünkre, abban változást hoz létre, ami visszahat ránk és így tovább.
 
medi: bármilyen furcsa, Medi viszonylag materialista világszemléletén keresztül kell megértetnem, Isten-ISten létezését.
én: említetted sok a teremtett Isten. meg fogja érteni.
- de az embereknek szükségük van arra, hogy az EGY-IStent megértsék. Megértsék és elfogadják. Tudod a bibliában írva lett, ne teremts, ne imádj, hamis bálványt. Se embert ne isteníts. Ez persze nincs már benn a bibliában.
- és rögtön meg is teremtette a hamis bálványt, a félreértelmezés.
- igen. Ó… Medi mennyire kiakad majd ezektől.
- nem fog, tudja.
 
Létező.