Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
manipuláció
 
A mai emberi valóságotokban, földetek jelenlegi idősíkján rengeteg ember van a tudata által manipulálva. A tudat, tartalmazza az ősidők óta felhalmozott információt, ám ezt különböző agykontrollszerű, vagy távolba-halló és hipnotizációs tudatmódosításokkal felülírják. Minden média, a tévé, az internet, a rádió, a nyomtatott média, erre van felhasználva. Elsősorban a fogyasztói társadalom megerősítésére. Vedd meg, ezzel leszel sikeres, ez kell neked és az emberek nekiállnak olyan dolgokat vásárolni, amire semmi szükségük. Erejükön és gazdasági helyzetükön túl fogyasztanak.
 
A Paradicsomi egyensúly olyan régen felbomlott. Nincs tisztelete az életnek, csak az anyagi javaknak, ami elég mulatságos, mert az élet nélkül nem léteznek az anyagi javak, mert minden anyag belőletek, az emberekből van materizálva. A bankrendszerek arra törekednek, hogy a pénz rabszolgájává tegyenek benneteket. Ez mostanra majdnem tökéletesen működik. Nincs már létezés pénz nélkül szinte sehol a Földön. Minden emberi rabszolgát igazolványokkal láttak el, amik elektronikus nyomkövetőként és adathordozóként működnek. Szinte nincs orvosi ellátás, a befizetett összeg nélkül. Talán ez a legaljasabb manipuláció a Földeteken.
 
Nincs pénz.
 
A pénz, csak egy "különlegessé" tett papírdarab. Arra használták, hogy az ember önállótlanná váljon, városokba zsúfolódjon (ahol könnyebb ellenőrizni őket) és ne tudjon önmagának semmit sem megtermelni ezen a csodálatos Földön. A pénz azért teremtődött, hogy az emberek ne kötődjenek tovább a Földhöz és ezáltal kiszolgáltatottabbak legyenek a pénz-hatalmak számára.
 
Az összes zaj, média és a nem reklámozott zajforrás, mind az emberi tudatot roncsolja és módosítja. Megváltoztatják vele a személyiséget, elveszik az identitást minden embertől, a személyes identitást. Később majd érdekké válik a nemzeti identitás megszüntetése is, de addig, amíg a háborúk pénzt termelnek és valamelyest csökkentik a népszaporulatot a kiválasztott területen, addig megmarad a nemzeti identitás. Nincs semmi a Földön, amit ne uralnának a pénz által. A Föld olyan beteg, annyira kizsákmányolt és sebzett, mérgezett, hogy túlélése mostanra erősen kétségessé vált.
 
Mindeközben pedig az Ember rabszolgává vált és Tudata értékes DNS kódjai folyamatos mérgező zajnak vannak kitéve. Nem azért születik a Földre egyre több gyermek, hogy túlnépesedés és szegénység legyen, hanem azért, hogy amíg az ő besugárzásuk és módosításuk meg nem történik a hatalom által, addig minden magasabban rezgő Univerzumi Létezővel kommunikálni tudjanak. A legtöbb gyermek, aki mostanában születik, igen idős, sokat tapasztalt Lélek. Ám Őket is elveszítjük, nagyjából 14 Földi éves koruk körül.
 
Ez tehát a manipuláció hatalma a Földön. Tulajdonképpen a pénz csak eszköz az elnyomásotokra és nincs értéke. Az anyagok, amiket megesztek, már nem tartalmazzák a tiszta energiát, a magvak mind zajosak és különböző mérgekkel módosítottak, a húsok pedig mesterségesen, agresszív körülmények között tenyésztett, fájdalom és agresszió információt tartalmaznak. Majd az eltarthatóság érdekében különböző anyagokat juttatnak bele, még később pedig az eladhatóság miatt szintén különböző vegyi kezeléseknek teszik ki.
 
Ezek az élelmiszerek betegségeket gyártanak, amik aztán gyógyszerfüggővé teszik az embereket, amire szintén rengeteg pénzt költenek. Azok az emberek, akiknek szervezete nem tudja feldolgozni a mérgeket, vagy kórosan kövérek, vagy kórosan soványak lesznek. Valamint a fizikai testük parancsai szerint vagy éhségüket csökkentve túlesznek, de tovább éheznek, vagy pedig az önpusztítást választva fizikai szinten sorvadoznak és úgy is éheznek.
 
Mivel normális embernek akarnak látszani, vagyonokat költenek különböző eszközökre vagy szerekre, hogy normális testalkatú, tömegbe olvadónak látszódjanak. Mivel a hatalmi rendszer felismerte, hogy ezek az emberek ellenállóbbak a mérgekkel és a programozással szemben, ezért azt az információt juttatja hozzájuk, hogy hasonlítsanak a többi emberhez. A többi emberbe pedig az előítéletet ültették el, ami abban segíti az irányító hatalmat, hogy jobban tudják figyelni az ilyen embereket és mozgásukat nehezítsék.
 
Nincs már a Földön semmi, ami ne lenne káros hatással az Életre. Az emberek elvesztették az idő érzéküket, mesterséges fénnyel hosszabbítják a napokat, hogy a testüket kellőképpen kizsákmányolják. Egyre hajszoltabban sietnek nap-nap után és így válnak vakká más emberekre és teljesen közömbössé. Mostanában módosultak a dimenzió átjárók és egyre kevesebb ember képes átjutni rajtuk, a mérgek miatt. Mindazon mérgek, amik az emberi szervezetben felhalmozódtak szintén a Földet mérgezik, amikor az emberi test elbomlásra kerül.
 
A gyerekek programozása, amit a háttérben maradó elnyomó faj kezdeményezett, olyan aljasan manipulatív, hogy a DNS-ben őrzött, valamelyik ember ős által megélt fájdalmi információt alkalmazva, folyamatos energia impulzusokat adva RÖGZÍTI minden gyerekben a fájdalmas eseményt, ami kiváltja a félelmet. Az ember így válik irányíthatóvá, a Föld pedig kizsákmányolhatóvá. Ezekből az energiákból tartja fenn magát az idetelepedett elnyomó faj, a Reptilián. Valóban itt él köztetek, félelemben és szenvedésben tartva fogyasztja az energiát. Amíg itt vannak, addig a paradicsomi asztal szabálya szerinti fogyasztó Létezők, az ember által termelt energiát befogadva folyamatosan mérgeződnek.
 
2013.03.26
Létező.