Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!

medi: iszony amennyire lent rezegsz....
én: igen. Tudom. De eljött ez a pillanat is, amikor már nem tudom szétválasztani az illúziót, a fizikai élettől.
- az élet is illúzió....
- neked csak illúzió, aki benne van annak KŐKEMÉNY valóság.
- mert az elméd rárögzítetted a szenvedésre a tragédiára és ez gondolati lényeket hozott létre amik folyamatosan segítenek téged lent tartani a rezgésben a teremtésben....
- a jó kis gólemek :)

medi: elementálok... az elfogadott fogalmi megnevezése, a ti részetekről.... (...) Nem kell megbánni semmit, az mindig csak bonyodalmakat okoz. Tehát az illúzió. Minden létezésnek az alapja illúzió. Az egyik legkomplexebb illúzió jelenleg a tiétek, vagyis a Földön létezők illúziója. Mert ennek az illúziónak a meglétét még az érzékszerveitek is segítik, sőt nem enged ki az illúzióból benneteket.

- a létezésetek teljesen illúzió, mindezt az agyatok elmének hívott része hozza a folyamatosan észlelhető létezés, az élet illúziójává. Teljes kerettörténetet ad, és egyben a születés és az elmúlás időkeretébe rögzíti a létezést. Az élet rövid "időintervallumában"  észleltek, tanultok, tapasztaltok és természetesen mindezeket továbbadjátok rezgés szinten a Forrásnak. 
 
 
- az illúziók sok eleme azonos az életben, de a megtapasztalásuk egyénenként más és más ahogyan az érzékszerveik felbontják, ahogyan a téridőkben mozogtok és ahogyan az elmétek feldolgozza számotokra. A test illúziója a másik hatalmas illúzió, amely benneteket ketrecbe, (testbe) vagyis térbe és időbe zár. Nem a "testedig  tartasz", de ha a tükörbe nézel ez a " látszat.
 
- és nincs az a másik tárgy, vagy élőlény amire vigyázol, vagy tönkre akarod tenni. Nincs különállóság. Összhang van, Egység van. Nincs külön én/ te hanem "egy(-)más" van. Térjünk vissza kicsit az előbbi gondolathoz. A test képességei szerint léteztek. Ezért nem lélegeztek pl. a vízben, noha  atomi alkotó részecskéitek megegyeznek a vízével, sőt az univerzumokéval is. Tehát nem lenne gond bárhol léteznetek, vagy közlekednetek. A vízben nem kellene lélegeznetek, de a test működési illúzió szabálya szerint szükségetek van rá.... 

én: már éppen meg akartam kérdezni, hogy szerinted elég lenne annyi hogy az elme azt hiszi tud a vízben lélegezni? De meg adtad a választ a kérdés előtt.
medi: a testetek egy "képzelt" sűrűség és érzékszerv rendszer szerint működik. Az illúzió olyan tökéletes, hogy felborítása a szabályrendszernek  látható, tapasztalható következménye az elmúlás. Sőt tapasztalható is a másik nézőpontjából aki végleg berögzíti az elméjében a "lehetetlen túlélni kategóriát" Mivel az elme és az egó túlélésre van programozva, így megerősíti a szabályrendszert, minden egyes megtapasztalóval....


én: hmm... szabályrendszer... Kinek a szabálya? Minek a szabálya? (persze az illúzióé) Mi van akkor ha nem fogadom el a szabályokat?
medi: az itteni létezéseddel elfogadtad a szabályokat....
- az illúzió miatt elmúlok. Vagy megölöm az elmét, de akkor is elmúlok.
- az illúzió miatt azt hiszed, elmúlsz. Pedig tudod. Nincs kezdet és nincs vég. Valójában nem vagytok mások mint energia és rezgés.

én: majd ha valójában mindenki ezt érzékeli akkor nem lesz több baj.
medi: igazad van! Akkor megszűnne a létezés, ha mindenki ezt érzékelné és megállna az alkotás, a teremtés is, de a kiáradás és a létezés teremtése olyan hatalmas, amelynek nincs kezdete, ezért nincs vége sem.

 
Létező.