Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
- megtapasztalás -
 
Remegés, vibrálás. A talpamból indul felfelé, végig a lábszáramon, a combjaimon, az ágyékomon, a hasamban, a gyomromban, a mellkasomban, a két kezemben, a vállaimban, a torkomban és közben a hátgerincemen végig. A fejemben hirtelen világosság, érzem ahogy szétnyílik, kinyílik a fejemen a csakrám.
 
Virágillat, Lila, Vibrálás, Édes. Nincsenek!
 
Mozgó elektromosság vagyok, de érezni boldogságos, érzékcsalódás, illúzió. A hátgerincen végigfutó elektromos életenergia vagyok, aki megengedi magának, hogy ez az energia végigkússzon benne és végül elengedem. És az elengedés által, hatalmas hullámokban érkezik vissza belém a fény, az energia. Csodálatos orgazmus.
 
Az illúziót észlelni boldogság, pedig csak rohangászó elektromos impulzusok, amik még csak nincsenek is benne a formában. Illúzióm, valósággá kódolom. Arany fények a levegőben, (nincs levegő, nem létezik) apró arany fényecskék.  A fények léteznek s most ezt a valóságot választom, a fények, alternatív valóságát. 
 
Itt, egység van. Nincs dualitás, minden fény és a fények között örvények vannak. Érzem, az egyik súrolja a hasam, ahogy elhaladok mellette. 6 szálas DNS képet látok. Megállok, nézem a DNS vibráló mozgását, aranyszínű. Beledugom a kezem az örvénybe, azt a kezem, ami nem létezik és látom a szememmel, ami szintén nem létezik, hogy szétesik a nem létező kezem, arany fénypontocskákká.
 
Visszahúzom a kezem, visszarendeződik a formája, de a formában új energiák vannak, az örvény szövetéből való energia-információk. Tovább mozgok, megint egy örvény, lilás színű, 8 szálas DNS spirál vonaglik, csavarodik és főleg fényesen rezeg belül. Kijön az örvényből egy energialény. Hirtelen felveszi a formát (alakot), tudom hogy nem humán faj, de egyre jobban hasonlít egy emberhez. Először rettenetesen idegen, torz a feje, az alakja, de aztán elkezd emberi formájúvá válni és a 10 DNS szál csökkenni kezd benne.
 
6-4-2 és a kettőnél megáll. Nézzük egymást lassan mozogva,  körbe-körbe, majd hirtelen a DNS szál elkezd benne szaporodni, 10 szálú DNS spirállá alakul. Felém nyúl, megérint, látom viszi az energia-mintámat és látom ahogy belém-épül az Ő energiacsomagja és átalakul arany fényűvé.
 
"ki tudod választani, ki tudod hozni a földi síkra, bele tudod szőni a mátrixodba" - ez rezeg bennem. Arany... kékesfehér... bíbor... (vörös) örvények, sok elképesztő örvény. Galaktikus kapuk ezek, amik segítenek. Átjárók "felfelé", magas rezgésszámmal, segítség nekünk. A többi (más színű) örvény lehúz, vagy megragaszt.
 
Minden élőlény!
 
A Föld élőlény, az Univerzumok élőlények, a Síkok, a Dimenziók, minden élőlény! Mi pedig, a saját univerzumunkat teremtjük meg. Én az enyémet, Te a Tiedét és mindegyik, a Mi univerzumunk. Teremtődik, általunk, Most.
 
A Föld pedig, az egész Létező Tudat, Koncentrált Tükre.
 
A jövő, ami látható, az nem meg-fog-történni, hanem most történik. (Bár vannak olyan jövők, amelyeknek nem kell és nem is fognak megtörténni, de erről majd később) A Föld (anya) amint megtalálja a saját középpontját, csillaggá, Fénylénnyé alakul át. Az univerzumok szempontjából ez természetes és várt folyamat, amelyet sokan segítenek. Mi a különböző univerzumokból inkarnálódtunk ide, különböző fejlettségi szintekkel.
 
A dimenziókapuk már kinyíltak, az örvények átjáróként működnek. Az energiaörvényekről fentebb, a tapasztalati részben már jeleztettem Medi-vel, hogy az arany a kékesfehér és a bíbor az, ami segít a "felemelkedős rezgésben". Ezek az átjárók teljesen mobilak, nem helyhez, hanem az emberi rezgéshez kötöttek, ezért bárhol megnyílnak, ahol szükség van rájuk. Nyomornegyedekben, katonai bázisokon, bevásárló központokban, kórházakban, vagy akár börtönökben. Sokak számára nem láthatóak ezek az örvénykapuk, de az mégis odatalálnak az emberek, az említett rezgéshez-kötöttség miatt. Mindenkinek a saját útját kell járnia. És az is történik most.
 
A földrészeknek szintén saját útja van és az országoknak is.
 
A további teremtődő (választható) jövőkről pedig, "másik időben " beszélünk majd. Béke és szeretet legyen veletek.
 
Ziel vagyok, Nathaniel és a Létező engedélyével szólhattam.
Ziel.