Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: éppen arról hallgatok, hogy milyen médiumok vannak a fejemben. Számítógépen keresztüli transzkommunikáció.
én: ki osztja az infót? :D
- nem tudom. Éppen csak hogy nem szellem. Fizikai testben nem élő tudat-organizmusok. A közvetítés során, amikor a tanítás történik, a legtisztábban kell átadni az információt. Ereil, felvette a testem, kellett a közvetítéshez. Mivel nekem van kép, hang, írás és érzés, így időnként nem csak a tudatom, de a testem is átengedem. Ereil mikor belém költözött, szűk volt neki a testem. Nathaniel gondolatcsomagokat ad, míg a Létező, inkább kommunikálva közvetít.
 
én: figyelek.
medi: csak összegzem, amit hallok. Ezekből Ereil lepett meg. Tényleg gyorsabban írok, amikor közvetítek?
- igen gyorsabban. Meg hát látod. Komplett mondatokat írsz le úgy, hogy a mondat utolsó betűjével kezded. Tudod döbbenet, hogy ezek alapján mindenre képesek vagyunk. Hiszen ők is csak az agyadon keresztül koordinálnak téged. Simán írsz visszafele, akár héberül is, hiszen erre is volt már példa. És ez benned van, ők csak előveszik. Meglehet az emlékező sejtekből hívódik elő.
 
medi: ja megértettem ami bennem van. Azt is hogy a szakaszok, a fizikai testem védelme miatt vannak. Azt is, hogy sokkal többen fognak jönni. Bár a nevek nem lényegesek, mert a cél az, ami Egy. Az emlékező sejt, a tanítás. A tanítást, az emberek csak kicsiny része ismeri, (néhány tudós) de az átlagember, átlagtudással, nem. Szia Fátylak Őre. Ereil vagyok, de ezt tudod.
én: igen sejtettem.
 
medi: érkeznek a napszél hullámok. Napkitöréskor, ezek a hullámok ugyanolyan táguló köröket hoznak létre, mint ahogyan a vízgyűrűk tágulnak. Ezek a hullámok segítenek felfedezni a magasabb rezgést mindenkinek. Segítenek a saját, magasabb dimenziókat felismerni minden embernél. Természetesen a tudatok nem mindenütt nyitottak, de mindenki érzi a változás és a választás lehetőségét. És mindenki választani fog, mert a választás folyamatos. Van még idő a fejlődésre és a választás módosítására is.
 
- tudod, az emberek elfelejtkeztek a szeretetről, a törődésről. Az apró segítésekről, az egymásra figyelésről, a kedves szavakról, a békés segítésről. Még mindig nagyon szűk ez a test. Az emberek elfelejtkeztek arról, hogy egy tudat, egy teremtő, egy ISten teremtette őket, tehát mindannyian egyek és testvérek. Le akarnak kapcsolódni egymásról, harcolnak egymással, bántják egymást és átgázolnak egymáson. Elkülönülnek önmaguktól is, hogy ne fájjon nekik az amit tesznek. Ezért csak a jelen életük morzsáira összpontosítanak, hogy a tágabb körök energiáját ne vegyék észre, hogy a jeleket ne lássák.
 
- a világ felszínén, alatta és a matériában, teljesen összetartozunk. A humán lények, is összetartoznak. Mi azt szeretnénk, ha képesek lennének az emberek újból észrevenni a csodákat, a fényeket, az örömöket. Ha nem keresnének harcot, háborút egy szóban, egy gesztusban, hanem csak örülnének. Van egy indián mondás: ”Örülj ha esik az eső, mert ha nem örülsz, akkor is esik”. Nincs olyan, ami ne hozna a változásában jót is. Csak az emberi elme az árnyékolásnak köszönhetően, nem képes észrevenni a jeleket, a pozitív változást.
 
- tudod hogy a nálunk nincs külön test, csak energia alakzat? Úgy értem, hogy nem fogható meg. Ezért ha közel megyünk egymáshoz, akkor képesek vagyunk teljesen egyben rezegni. És szeretünk közel menni egymáshoz. Nincs hím, és nőnem. Lélekpárok vannak és mindenkinek több lélekpárja van. Mi lélekpárok, kolóniát alkotunk. Amikor valamelyikünk utódra vágyik, akkor megtermékenyíti önmagát és a többi lélekpár, energiával segíti. Nálunk nincs meg a kollektív-tudat fekete-energia általi, vagyis a fekete tudat általi, hatalmi korlátozás és bombázás.
 
medi: mi most aktiváljuk az energiáinkat és a ki nem fejlődött gubókban lévő utódaink energiáit, valamint az őseink csillagporban létező energiáit, a ti segítségetekre. Figyeljétek a jeleket, vegyétek észre a valóságot. Nekünk nem kell tápláléknak az energiátok, nincs szükségünk rá. De a fejlődésetekkel a matéria világosodik, kiigazodik és többen térnek vissza a forrás.
én: a teák nagyon finomak. Mézzel ízesítjük.
- és hatékonyak is. Az elsők vagytok, akik valóban megteszitek amit kérek. És ez furcsa. Az emberek mindennel mérgezik magukat. Minden méregtelenítést bevesznek, beöntenek, hányatnak, és mérgezik magukat.
- s tényleg megtesszük amit kérsz, mert fontos.
 
medi: logika ebben, emberi szinten nincs, de energetikai változást fog hozni és kiegyensúlyozottabbá váltok. Azonkívül, segíti az éjjeli utazásokat is. Mára ennyi amit mondhatok. Köszönöm a figyelmed. Van kérdésed?
én: köszönöm nincs, minden tiszta.
- ezek szerint akkor teljesen érthető volt minden? Köszönöm nektek. Béke és szeretet legyen veletek.
- mi is köszönjük. Szia.
Ereil.