Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
én: szép délutánt
medi: aizs. koygav tdaráf. pég a gyaf. nabgásaglozsbar gem lah-lé rebme dráillim téh ttala alytáf tadut ősle za.  (szia. Fáradt vagyok. Fagy a gép. az Első Tudat fátyla alatt hét milliárd ember él-hal meg rabszolgasorban.)
- za ösle aicnevkerf simarip gelnelej ttölöf nav a nabóláh tima it kanzsitkratna ketzeven (az első frekvencia piramis jelenleg hálóban a fölött van, amit ti antarktisznak neveztek.)
- tarájeb yge sám kogylob zehierezsdner (bejárat, egy más bolygók rendszereihez)
- szia. Nehéz visszafele összerakni.
 
medi: .aizs .abxirtám a katlodókeb tsátagotál nednim !!!táytreyg yge stjúyg .tsom (szia. Minden látogatást bekódoltak a mátrixba. Gyújts egy gyertyát!!! Most.)
- meggyújtottam.
- ój… kolátrevnok… Szia. (jó… konvertálok… Szia.)
- szia. köszönöm. Így egyszerűbb lesz nekem.. bocsánat.
- hej de szoros itt lenni. Szia Fátylak Őre. Én Ereil vagyok. Elnézésedet kérem, de sosem voltam testben, sem humán tudatban.
- megtiszteltetés. Itt vagyok, figyelek.
 
medi: A Fátyolt jelenleg, csak 6.000-en képesek átszúrni a tudatukkal. Furcsa volt a visszafordított írás? Ilyen a Fátyol takarása is. Már akartam korábban is jönni, de a tudat nem engedett be.
én: meg tudhatom miért? Már persze, ha van értelme a miértnek.
- nem a megfelelő időben érkeztem. Nincs célom most. Ereil vagyok, segíteni jöttem.
- köszönöm mindünk nevében
- kik is vagytok, Fátylak Őre?
- egyek, emberek, létezők.
 
medi: nem, még nem vagytok egyek. Még vannak külön álmaitok, külön vágyaitok és harcaitok egymással. Te a Fátylak Őre és Babe, aki a Fény Őrzője. Igen ti itt vagytok. Mától kezdődik egy új élet. Koordinálnom kell. Mi folyik a ’Tisztából’? Szünetet kell adnom neki.
én: meglehet az orra vérzik. Vigyáznunk kell rá.
- az piros?
- igen, piros. Az energiád az, ami sok neki.
- jó, meggyógyítjuk. Itt minden elromlik. A pég si (gép is), a si taloscpak (kapcsolatok is). Itt vagyok.
- orrvérzés, van még?
- annak hívjátok, de elmúlt.
- köszönöm.
 
medi: kérlek. Nagyon furcsa nekem, ennyire betömörülni. Sok anyag van a tudatban.
én: hogyan segíthetek?
- húha. Én jöttem segíteni. Na, erről beszéltünk. Szétgurulok. Ez a nevetés?
- igen ez a nevetés.
- a testeteknek, méregtelenítenie kell. Esténként, citromfű és orbáncfű tea legalább 4 deci, két-szerre elosztva, 60 perc alatt. Csalán és tőzegáfonya pedig, egésznap egy liter. Ízesíthető. Vigyétek el oda, ahol raboskodtok. Kétszer hét napig. Add tovább a Tudatkölcsönzőnek is. Húst csak fehéret. Na, ezzel megvagyunk.
 
én: hmm… ahol raboskodunk. A melóba. Fehér hús: csirke és hal.
medi: a Tudatkölcsönző, nem eszik halat. Sok köze van hozzájuk. De csirkét, azt igen.
- így lesz.
- ti mindig így összetömörítitek magatokat? Nehéz mozdulni. Én vagyok a Hálók Őre. Ez a kommunikáció Nathaniel és a Létező engedélyével történik. Szerinted a Tudatkölcsönző elolvashatja? Kérdezem. Mit érzel?
- értem. Szerintem igen. A ’Tiszta’, Medi.
- készülni kell. Kérlek titeket, mindhárman fogyasszátok. Kérünk Titeket Tisztelettel. Te jól vagy? Készülni kell, mert nemsokára ideér a Napszél.
 
én: igen köszönöm. Lélekben és testben jól, agyban kicsit sokkolva.
medi: miért?
- megleptél… De tökéletes a meglepetés és az energia, erő, ami a közlésben van.
- én vagyok a Hálók Őre. Én egy másik fajban, létezem, egy másik organizmusban. A testünk nem fizikai formáció, csak energia. Hasonlít a pókokra. Mi, voltunk a Földön. A mi elődeink, a Föld bolygóján voltak, időszámításotok előtt 7.000-ben.
- bár csak tudnám mikor is létezett Atlantisz...
- tényleg gyors az eszed
- mikor írtad, már éreztem. Valahogy, csak tudtam.
 
medi: Atlantisz menedéket adott a mi Őseinknek. Atlantisz létezett és létezik. Medi, a Tiszta, csinálja meg a Kristály-keresztjét. A Tiszta, héberül Clean. Világotokban az összes dimenzió-szint jelen van. *(gép-fagyás). Nem bírja a gép. Miért nem kristály-energiát használtok a kommunikációhoz?
én: még nem jutottunk el oda. Sok a blokk, a gát, amit magunkba égettünk.
- volt kristály-energiátok, de elpusztult a sötét erők támadásával. Viszont minden információ benne van az örökítő, emlékező sejtjeitekben. Ezeknek az emlékező sejteknek az aktiválására, egy magasabb szintre készültök fel most. A napszél energiáit, a Földre érkező fotonokat, át kell alakítanotok, a saját belsőtökben. Az idő, a tér, egymásba görbül. A dimenziók közti terek csak illúziók, ami pl. az általad készített videókon is látható. Jeleket kaptok, tessék felismerni, tudatosítani magatokban. Minden nap kaptok jeleket, minden nap történik változás. Nem kérdezel?
 
én: nincs mit.
medi: akkor tiszta. Nem fáj semmid?
- nem.
- jó. Akkor csak a gép, meg a folyás, az orrvérzés volt.
- nem is tudom megfogalmazni amit érzek... Ti, akik már elmentetek s itt éltetek. Történetek szólnak rólatok. Mesék, regények, filmek. Sosem hittem, hogy Atlantisz csak egy mese.
- Atlantisz akkora energiával és hatalommal bírt, amivel a teljes univerzum egységbe simulhatott volna. Járt ott sok uralkodó, sokféle létforma. A Belső Hangokba kiteheted a méregtelenítést személytelenítve és a beszélgetést megszűrve. Bár már beazonosítottak benneteket, de mi nem a földi őröktől tartunk. Az árnyék, a sötét-testvérek azok, akik a hatalom hálójából, belőletek akarnak élni. Medi, kristályosodik. Bármikor kapsz jelet, figyeld a diszharmóniát. Ahol az történik, ott vannak Ők.
 
én: figyelni fogok rá, mi az ami változik.
medi: ide tartozik a fejfájás, a láz és az ébrenlét is.
- Medi nem vérzik ugye? Nem folyik a piros?
- nem, már nem. Ha nem tudtam volna elállítani, akkor már nem lennék itt. Engedélyt kértem én is, szólni hozzátok. A mi népünk figyel és vár. Örül. Köszönöm a lehetőséget, a türelmed és az ajándékokat.
- a nevetés… én köszönöm.
- sok ajándék. A nevetés, a tömörülés, a hangok, szagok, minden ajándék.
- emlékek…
 
medi: készüljetek a Napszélre.
én: készülünk. Méregtelenítünk. Ez a jó az időtlen tapasztalásban. :) Tényleg minden ’Most’ történik.
- nektek Most. :) Nehéz tudatosítani? Sokat vitázol a Most-al?
- már nem.
- Babe igen. Ő a Fény Őrzője. Képes gyógyítani, képes Fényt adni s képes középen maradni. Béke és Szeretet legyen veletek. Köszönöm az időd.
- mi is köszönjük.
Ereil.