Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
- létezik idővel nem rendelkező tudat,
- létezik végtelen idővel rendelkező tudat,
- létezik rögzült idővel rendelkező tudat,
 
A humán faj, a rögzült idejű idő-tudatot használja. Ebben létezik a múlt, a jelen és a jövő. Néhány kivételes esetben ezek egyidejű használat is lehetséges, mint Leonardo Da Vinci, Galilei, és Einstein esetében. Az idővel nem rendelkező és a végtelen idővel rendelkező tudat kiterjedése lényegében azonos és csak fejlettebb entitások rendelkeznek vele. Nem-rögzült humán tudat, jelenleg nem létezik.
 
A humán faj jelenlét-tudatát, a saját rezgési frekvenciája és a tudat térfogatának rögzítésével éri el. A tudattal jelenleg az ember nem tudja saját alakzatát, tudati kiterjesztését feloszlatni, csak bizonyos rezgésszint emeléssel, vibrációs mozgást létrehozni. A szeretet rezgése 528 Hz, a kristálytudat rezgése pedig 417 Hz. A Solfeggio frekvencia skála. 174, 285, 396, 417, 528, 639, 741, 852, 963 Hz.
 
Ezek a frekvenciák a csakrák és a Föld harmonizálásához szükségesek. A fejlettebb tudatú segítő fajok, kb. 40 éve sugározzák már a Földre ezeket. Egyébként, a szolmizációs hangok is ugyanezeket tartalmazzák.
 
A Föld mikro-rezgésváltozásai, 0,1mp-től 10 percig bezárólag, 10Hz-től 0,001Hz-ig terjednek. Ezek a mikro-pulzációk, mostanában folyamatossá váltak. Az 5Hz és a 0,2Hz óriás-rezgés kozmikus hatású s a földi idő ugyanazon napszakaiban jelentkezik. 6-12-18-24 órakor.
 
A Föld egyedi, természetes rezgési frekvenciája kb. 7,8 Hz. Jelenlegi mágneses tere, még plusz 100 Hz-t kap bizonyos időszakokban az univerzumtól. Ezek idézik elő a gyorsulást, a mágnesesség fordulását, a pólusok elmozdulását.
 
Beszéljünk kicsit a humán faj agyhullám rezgéseiről is.
 
Béta = éber állapot, 13-30Hz. (logika, döntés, koncentráció)
Alfa = nyugalmi, ellazult állapot, 8-12Hz. (problémamegoldó, testgyógyító)
Théta = mély nyugalmi állapot, 4-7Hz. (kreativitás, feldolgozás, tolerancia, tanulás)
Delta = mély alvás, 1-3Hz. (regenerálódás) és amit nem tudnak, hogy ilyenkor a tudat feltölti önmagát, kapcsolódik az univerzális energiához.
 
A humán fajnak minden agyhullámára szüksége van, de amikor rezgésszint változást fog saját magán belül létrehozni, akkor a delta agyhullámra kell eljutnia. Most a dimenzióváltással egybekötött rezgésszint változásról beszélek, ami segít a külső dimenzióváltozásban.
 
medi: ezek az információk, most megint minden humán síkba eljutottak. Kíváncsi vagy számadatra?
én: a humán síkok számára? Igen.
- a jelenlegi létező és teremtett síkok száma, ***.***.***.***.***
- beszélnél egy kicsit a dimenziók és a síkok összefüggéséről?
- majdnem minden dimenziónak vannak teremtett síkjai. Sok-sok párhuzamos sík, a választások szerint. Ez leginkább a humán fajra jellemző.
Nathaniel.