Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: tudod, kb. 500.000.000.000 - 600.000.000.000 sejtünk van. El tudod képzelni a bennünk lévő "idő" mennyiségét?????
én: ki se tudom olvasni :D
- én sem, automatán írtam… … … … A Béke és a Szeretet legyen veletek, itt SOGA szól.
- a Szeretet és a Béke legyen veled.
- beszéljünk a rezgésváltás tüneteiről.
 
medi: megváltoznak az alvási szokásaitok, sűrűn felébredtek,
- az óra hasonló számokat mutat,
- a hajnali ébredések megszokottá válnak, ha ilyenkor visszaaludtok, akkor fáradttá váltok.
- a testeteken érintéseket borzongásokat bizsergéseket éreztek,
- a fejtetőn kifejezetten erős bizsergést, esetenként nyomást,
- a homlok közepén sűrűsödő bizsergést éreztek,
- érzelmi hullámok változatosak a dühtől a szomorúságtól a boldogságig az elragadtatott örömig minden skála megnyilvánul az érzelmi állapototokban.
- az "emlékek" visszajönnek, olyanok is amiket már rég elfeledtetek, vagy feldolgozottnak véltetek.
 
medi: az étkezési szokások megváltoznak,
- fizikai tünetek, a hátfájás nátha sokkal sűrűbben fordul elő,
- észlehetőbbé válnak az energetikai változások a környezetben, jobban felismerhetőek,
- felismeritek azokat a gátakat, amik idáig fel sem tűntek, rajtatok ál, hogyan választatok, hogyan léptek benne tovább.
- a tudatosság, a Lélek szava egyre több jelt hagy bennetek,
- szinkronba kerültök a környezettel, a megérzések egyre sokasodnak.
 
medi: gondoljuk ezek nem újjak számotokra, használjátok, ismerjétek fel és fogadjátok hálával és szeretettel mindnet, amit megtapasztaltok.
én: igen, ismerős, tapasztaljuk nap mint nap.
- a ti jeleitek, a fej bizsergése, a sapka, a nyomás jelzi azt is, amikor érkezünk,
- igen, szinte már 90%-ban felismerem.
- de beszéljünk most tovább arról, ahogy az Én-ek viselkednek, egyszerre az időben. Mint említettük 500.000.000.000 - 600.000.000.000 emberi sejt létezik. Egy ilyen sejt-részecskében leledző lélek kb. 7.800.000 időhurkot képez. Az időhurok pedig változást hoz az időben, ami KÜLÖN észlelhető, mert egyébként nincs külön észlelhető idő. Miért is történik ez meg? Azért hogy a megtapasztalások, különválva jobban felismerhetőek legyenek. Nem kell irányítanotok, nem kell a jóra törekednetek. Az egész világ, amit ismertek és amiről nem tudtok a külső lemezeteken, az mind a ti teremtésetek, az mind a ti tudatotok kivetülése.
 
medi: a háborúkat, természeti katasztrófákat az agresszív félelmeteket, mind-mind az egyik ÉN-etek kiáradása okozza. Legyetek békében ezzel. Az életetek egy individualista, gondolkozó, intelligens energia. :) Engedjétek meg önmagatoknak, a rendíthetetlen békében való élést.
én: most azon gondolkoztam el, hogy ha én itt elképzelek valamit, akkor az ha nem is itt, de valahol más síkon azonnal megtörténik. Ezt tovább vezetve, ha velünk valami nem várt dolog történik akkor azt mi elképzeltük egy másik síkon, és itt történik meg. Ebből az az egyszerű következtetés, hogy bizony jó lesz végre egybeérni, minden síkon "normálisnak lenni" hogy a végén, minden történés, tényleg egy legyen.
 
medi: igen, valahol "megtörténik". Amit álmodsz, amit elképzelsz, mind-mind megtörténik. Normálisnak lenni? Ez a normális.
én: azért, az idézőjel. Mert ha mindenhol rájövök erre, akkor az ide is kihat.
- minden történés egy lesz, amint felébredsz és megszabadulsz az anyag, a test illúziójától.
- az ember, akin keresztül áramlunk és megszólalhatunk, az egyetemes élő könyvtár, beszélő könyve. Nem vagyunk egyek vele és veletek sem. Létezésünk EREDETE a közös és oda térünk vissza ha ezt választjuk, és ha a feladataink bevégeztük. Az idő nem számít, mert az idő egyszerre történik. Itt a SOGA szól. A SOGA egy csoport, egy szövetség. A SOGA tagjai egy tudattá olvadnak össze, amikor kommunikálni kezdünk veletek. Információinkat szabaddá és elérhetővé tesszük, megszólalásunk egyszerre történik. A szavak, a közös lelkünkből szólalnak meg.
 
medi: a mi lelkünk közösségének a nagysága, mérete, akkora mint egy foci-pálya. Ezt befogadni, ezt a rezgést sokáig elviselni, a fizikai kiterjedésű testnek rendkívül megterhelő. Nem csak a Lélekkel, hanem a test összes sejtjén keresztül szólunk. Nem vagyunk egyek. Eddig mindig az egységet hangsúlyozta mindenki, mert egy az eredetünk, egy a "születésünk", egy ahova "hazatérünk". Mi nem teremtünk ÉN-eket magunknak, mi nem történünk, mi csak szemlélünk és beszélünk. Értetek szólalunk meg, a humán létezés ezen síkján, a földi emberek felé, a földön létező Lelkek felé szólunk.
 
medi: a tudat készíti a formát, nem a forma határozza meg a tudatot, sem nem építi. A tudat szerves része az egónak és az egó pedig, az élet illúzióját teszi valóságossá és elviselhetővé az elszakadást ISten-től. Mi ezt a meghatározást tartjuk a legmegfelelőbbnek arra, Aki Teremtetlen Létező és aki az élet illúziójának alkotója. Nem kell az egó ellen harcolni, nem kell elfogadni azt sem, amit manipulatívan rátok akar kényszeríteni. Abban segítünk, hogy felismerjétek, bármi ami bánt, ami fáj, aminek a rezgése negatív, azt csak az egó képes engedni megnyilvánulni, innen vannak a félelmeitek. - ami a szeretet, az elfogadás, a remény, a hála, az pedig a Lelketek megnyilvánulása. A Lélek befogad, a Lélek több nálatok. A Lélek alkotja az egész ismert és ismeretlen világotokat és összeköttetésben áll mindennel. A Tudat, az egó, azt hiteti el veletek, hogy minden véget ér ott, ahol a fizikai kiterjesztésetek véges. (testetek) Az egó nem engedi felismerni a nem anyagi megnyilvánulásokat.
 
én: lehetséges ezen a fizikai síkon e nélkül létezni, élni? Mert hát hiszen Én Vagyok az ego...
- nem lehetséges. Minden erre vezető erőfeszítésetek hasztalan és hazug. Az egóval együtt kell létezni, összhangban. 
- én is erre jutottam, csak felismerni lehet.
medi: a felismerés kulcsát megadtuk. Minden ami fáj, ami bánt, ami félelmet okoz, bűntudatot kelt, az mind az egó. A lélek felismeri, hogy se nem jó, se nem rossz, egyszerűen történik és megtapasztalódik. A Lélek, a szeretet "nyelvét beszéli". A Lélek elfogad, befogad és a szereteten át egyesül. A szeretet kifejeződése olyan mély tud lenni, hogy a testek is össze érnek, egymásba fogadják egymást. Ennek nem igazán van köze a szexualitáshoz, nem a teljesítmény a lényege. Nem az "idő" és az aktusok száma számít, hanem az adás és a befogadás. A szeretet azonosulás, a szeretet az EGY.
 
medi: és visszatérünk a minden törvények felettihez, az egyetlen törvényhez, ami mindenhol a Szeretet. A szeretet már előttetek, az általatok érzékelt születésetek ELŐTT is egy volt és az egyetlen létező "érzés". Az itteni síkokon ezt hajszoljátok, ezt akarjátok elérni és rengeteg torz szeretetet őriztek. Van kérdésed Fátylak Őre?
én: köszönöm nincs. 
- rengeteg síkon vagy jelen itt, a MOST valóság illúziójának, 2012 idő-illúziójában. Amiért erre a síkra irányul a tudatod az az, hogy a valós felvállalt feladatod elvégezd. Sok sík, sok tapasztalása az, ami ide vezetett téged. Az ÉN-ednek nincs ugyanúgy valós felosztása, ahogy a dimenzióknak a tereknek is egybefolyó a létezése?
- több ezer én.
- és mind belűről kifelé növekedik. (hagyma)
 
én: és itt és most csak kérdezitek: - Hát nem emlékszel?... és én csak búsan bólogatok, és tényleg nem értem, mi ez a saját magam által választott elnyomás, a tiltás. Sokszor kérdezem ezt magamtól. Valami azért áthallik a többi ÉN-től, hiszen 1000 féle gondolat, legyen az bármi, tulajdonképpen egyikkel kapcsolatban sincs rossz érzésem. De itt eldöntöttem, hogy védem az életet, ameddig csak lehet. És igen, egyszer majd meglesz a feladat és annak az elvégzése.
medi: a feladatod végzed. Te, a saját akaratodból veszel részt mindenben, a saját választásod szerint. Valójában az egód az ami ellenáll és nem engedi ezt elfogadnod. Az egód vitázik, az egód az aki elnyom.
 
én: és ez sem véletlen gondolom. Érdekes, hogy az egó-m az ami elnyom és én mégis úgy gondolom, hogy nem azt akarom, amit az egó-m akar. Tökéletes paradoxon. Először talán az egó-mat kéne megismernem :)
medi: az egód az ami segít túlélned a HIÁNYT, az elszakadást, amit Te választottál. Tudod ez, akivel azonosítod magad itt és mindenütt, csak azért jön létre, hogy betakarja a Lelked, ezáltal eltakarja a te Lelked valóságát. A lélek pontosan úgy viselkedik, ahogyan az az őt betakaró fizikai kiterjedés mintájának megfelelő. Mindaddig fog a lélek újra "születni", amíg elérkezettnek nem látja Ön-Mag-át arra, hogy visszatérjen az ISten-hez. A Lelkek külső takaró-formája kifejezi a felvállalt tapasztalást, a fejlettséget, ami a Lélekben lezajlódik.
 
medi: minden csak időleges és nem állandó, mert hát egyszerre történik. Emberi tudatotok ezt fogadja el a legnehezebben, ezért Mi igyekszünk részeket adni nektek az egészből, hogy az értés-elfogadás, könnyebbé váljon számotokra.
én: a MOST, örök pillanata.
- az, aki egyszerre néz be minden létezésbe kedve szerint, az áldott és ha itt marad a fizikai kiterjedésben, akkor őrültté válik a többi létező szemében. Vagy elpusztítja testét, vagy tudatába zárja a lelkét. Itt, ezen a síkon, csak az képes felemelkedni, aki felismeri ISten-t, aki elfogadja az Ő kegyelmét. A vallás, minden vallás, elferdít. Pedig csak egy dolgot kellene elfogadnia, ISten-t és az emberi tudatot efelé irányítani. De az emberi tudat, az elszakadással elkezd túlélni, túlkomplikálni, kíváncsian mindent megvizsgálni, tapasztalataiból pedig csak a sűrűt felismerni és rögzíteni. Pedig ISten megadja a ritkább rezgést is.
 
medi: ha az emberek (és más létezők) nem akarnak örökké élni és a halált, a megsemmisülést választják, fel kell ismerniük, hogy az csupán pihenő és emlékeztető lesz számukra. Mert az ENERGIA állandó, az energia átalakul, de nem múlik el. Az energia maga az ÉLET és az élet, MOST történik. Nincs örök elmúlás, csak az, ami MOST van. Nincs megpihenés a paradicsomban, a mennyországban, mert ezek nem is léteznek, csak az ISten-nel való egyesülés van. Ebben a MOST-ban pedig minden ember, minden Lélek felismeri, az élet AJÁNDÉK.
 
medi: az ÉLET kegyelmi állapot, mert van aki lélek nélkül születik. Csak anyag és szellem na és tudat. De ők is részesei a központi energiának, áthatja őket és folyamatos fejlődésen keresztül lesznek lelkek, ahogy közelednek ISten-hez. Hogyan lehet lélek nélkül teremtődni?
én: igen, ez a kérdés
- szólnak erről mítoszok, agyagbabák, amikbe életet lehelt isten. Nem ISten, hanem az isten. Egyik, a számtalan teremtett isten közül.
- s mivel Lelket csak ISten teremthet...
 
medi: és az ISten-i kegyelem határtalan, így a lélek nélkül "születetteket" befogadja a központi, éltető energiájába. És mivel az energiának nemcsak ereje, hanem tudata is van, a Tudattal pedig megosztja a Lelket, megajándékozza a Lélektelent hogy fejlődhessen. De ilyen lélektelen született kevés van. Nem mondhatjuk rájuk hogy állatok, mert az állatoknak is van lelke. Azt kell megérteni, hogy mindenben van valamennyi lélekszikra, ha más nem, akkor egy pici töredék és ez a töredék áthat, megérint. ISten kegyes, nem engedi hogy valami sokáig lélek nélkül létezzen, befogad, áthat és gyógyít. 
SOGA.