Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: tudod, most a végtelen egyenest nézem. Ezt kettéosztva, lesz egy alsó és egy felső és ha az egyik felet ismét továbbosztom kettőbe, lesz külső és belső. Ha azt is tovább osztom, akkor is végleges a kiterjedése, mert az első, osztó ponttól létezik. Az egyenes másik fele is ugyanígy, számtalanszor osztható tovább. Mondjuk az is külső-belső, alsó-felső. Túl-tól beltől-ig terjedő. Eddig érted?
én: értelmezem, csak a külső-belső, megkevert egy kicsit. Az egyenes minden darabja tovább osztható, a végtelenségig.
- az egyenes hajlítható, de csak az első pontig terjedhet a térben.
- na, ezt most nem értem. Hogy kell érteni az első pontot? A kezdő pont?
 
medi: képzeld el, az egyenest. Mit tudunk róla? Azt, hogy végtelen. Ez a végtelen egyenes, a végtelen síkot osztja ketté, alsó és felső részekre. Tehát a síkok mind alul mind felül végtelenek, mert hiába vannak kettéosztva, nyitottak és végtelenek. Tehát, az egyenes a síkot osztja, a sík a teret osztja, a tér pedig a TÚL-teret osztja, de bármi, ami osztott kiterjedésében nyitott, az végtelen marad.
én: a sík, a teret osztja ketté, akár a kés-lap a vajat.
- de jó hogy ezt racionalizálod. Pont úgy, mint egy végtelen hosszú kés-lap a rohadt-nagy vajat.
- igen próbálom szemléltetni. A rohadt-nagy vaj, meg mégnagyobb vajat. (a tér, a TÚL-teret osztja)
 
medi: amikor elkezded osztani az egyenest, a végtelen egyenesből szakaszok lesznek. De lehet kör is, ha az egyenes hurkolódik, vagy önmagába kanyarodik vissza. A hajlítás lesz az idő. Ha létrejön egy kör vagy hurok a visszahajlítás miatt, akkor lesz a bent és lesz a túl-onnan. Minél jobban osztod, hajlítod, annál több kör lesz, annál kuszábban fedik egymást és darabolják tovább a teret és az időt. De az, ahol osztod síkot az egyenessel, (ami végtelen és tulajdonképpen, végtelen mennyiségű pontok halmaza) az osztó pontok miatt, mégis önmagukba tudnak csak záródni. Kiterjedésük végtelen, de a beszűkülésük csak egy pont lehet, az a pont, ahol osztódik.
 
medi: én, aki EGY vagyok, bezártam a végtelen fizikai kiterjedésem, ebbe a testbe. A testnek van korlátja, mozgási pályája térben és időben, tehát korlátozott, mégis a végtelen része. A korlát, a testek határai, az éteri testig bezárólag. Bennem viszont minden végtelen, a számtalan osztódási lehetőség miatt, de visszahúzódni, csak egy pontba tudok. Az első pontba, ami a síkot osztja, amiben létezem én, mint élőlény. A pont ugyan nem él, de tartalmaz mindent, amit észleltem, tapasztaltam, bármely térben, bármely időben. Ez a pont, beletartozik az egyenesbe, amely végtelen. Az univerzumotok is hasonlóképpen osztódik és képez testeket, határokat, ekképpen élőlénynek tekintendő mindaddig, amíg vissza nem húzódik, önmaga osztó pontjába. Ahogyan a test, fizikai, asztrális, éteri, úgy az univerzum kiterjedése is ilyenfajta megnyilvánulás. Szia Fátylak Őre, Létező vagyok. Érthető így?
én: ezzel azt akarod mondani, hogy akár az univerzumot is tekinthetjük egy testnek?
 
medi: természetesen. Élő testnek, amely csak egyetlen pontba zsugorodhat vissza, bár kiterjedése végtelen, mégis korlátozottnak tűnik, térben és időben. Akkor nézzük most az emberi testet és a szerveket. A szervek,
külön kis védőborítással rendelkeznek, mint pl. az agy, a gyomor, a belek, a máj, stb. Ezen szervek, egy életért dolgoznak, egymással kölcsönhatásban, szimbiózisban, egymásról tudva, tudattalanul. Úgy dolgoznak, hogy munkájukat elvégzik, azt gondolva ez a tökéletesség, amiért léteznek. De az egész munkafolyamatot csakis akkor képesek átlátni, ha a kiterjedésben átjárót találnak, vagy visszazsugorodnak az EGY osztó ponttá, ami a síkot osztotta meg. Mivel védőborításban vannak, a gyomor pl. nem ismeri az agyat. Az agy, kiadja a parancsot az emésztő nedveknek, amik sejtekből állnak, a sejtek pedig mégkisebb alkotó részekből, míg végül eljutunk a proton, neutron szintre.
 
medi: a dimenziók az univerzumban, ilyen védőborítások alatt vannak. A lélek, az élők lelke, egy pont. A lélek képes egy ponttá zsugorodva, téren, időn és dimenziókon át utazni. Ekképpen, minden információt képes érzékelni és tárolni, VÉGTELENÜL. Mivel az információja VÉGTELEN, így a teremtései is VÉGTELENEK, viszont önmagát, csak a teremtésekkel képes megtapasztalni. A teremtés olyan munka, mint amit pl. a hasnyál mirigyei végeznek, mondjuk a cukor háztartással, egyensúlyt akarnak teremteni. Hol az inzulint készítő sejtek dolgoznak, hol pedig a cukrot készítő sejtek, pontosan úgy, ahogy az élőnek megfelelő az egyensúly. Ilyen okok miatt változik folyamatosan minden a mátrixban is, amely végtelenebb az univerzumotoknál is.
 
medi: minden változás, elindít egy változási HULLÁMOT, térben és időben működő, változási HULLÁMOT. Egy sima vizű tóba dobott kavics hullámaival lehetne ezt, a legjobban szemléltetni. A változások, minden irányba elindítják a hullámot, térben és időben. A hullámok nemcsak a felszínen gyűrűznek tágulva, hanem minden irányban. Minden választás egy hullám, ami elindul és további változásokat hoz létre, a végtelenben. Csak a lelkeddel tudsz közlekedni minden irányban, bárhová, és bármeddig. Az emberek, a fizikai életük során azt sem tanulják meg, tudatosan hogyan lépjenek ki a testükből.
én: tudod, az emberek 90%-a, olyan jól elvan a fel nem ismert bezártságában, hogy egyszerűen nem is keresik az összefüggéseket, mert tökéletesen megfelel nekik az, amit az iskolában a fejükbe nyomtak. Egyszerűen esélyt sem adunk magunknak, pl. a testelhagyás megtapasztalására, mert azt sem tudjuk mi is az. Aztán mikor jön egy véletlen tapasztalás, akkor páran elkezdenek gondolkodni.
- te tudod.
 
én: az én esetemben anno, jó pár évvel ezelőtt, a fizikai fáradtság váltott ki egy olyan tapasztalást, amin vagy 4 évig rágódtam, kerestem, gyártottam a magyarázatot. Tehát ha nem kerülünk kapcsolatba olyan emberekkel, akik már tudják, bizony elég nehéz ráébredni. Nem a fajt védem, csak én így látom.
medi: nincs a fajjal probléma. Legtöbbjük, csak az itteni felszíni létezést, kiterjedést, élést, megtapasztalást választotta, ám a lélek barion-jai nem földi eredetűek, bár a képességeik a választásaikkal megegyeznek. Amíg az emberek, nem tanulják meg minél többen a tudatosan testelhagyást, addig a dimenziók, térkapuk, eléggé zárnak. Ez védelem a fajnak, az elkóborlóknak, akiknek a lelkük eltévedne. A legtöbb ember lelke, képtelen az űrig is eljutni. Beleütközik a védelem-vonalba, a kül-takaróba, de belülről. A sámánok, varázslók, mágusok, boszorkányok, vagy a jógik, eléggé fejletten képesek kilépni a testükből, ám nekik is folyamatosan tanulniuk kell az akadályokon való átjutást, ami a dimenziók (szervek) határai. Most vetítsük le ezt, az élő szervezetre, ami elkülönült szervekkel végzi a munkáját. El tudod képzelni, hogy egy fehérvérsejt, ahelyett hogy a támadások ellen védekezne, elmegy az agyba idegsejtnek, de fehérvérsejtként funkcionál?
 
én: sosem jutna eszembe.
medi: tehát nem marad más, mint a fizikai térben-időben kiterjedve elvégezzük a feladatokat, amelyek roppant fontosak és saját magunk által választottak és megmaradjunk az általunk való időben és térben. Most vetítsük le ezt a mátrixból az univerzumodra, a tejútrendszeredre, a napra, a földre, az emberre. Az ember "gondol" egyet és elmegy a mátrixba. Totál felkészületlenül éri és ember akar maradni. Ezért bezárja magát, vagy beleőrül, de lényegében egyezik a végeredmény. Nem lehet emberként bejutni a mátrixba de még az űrbe sem. (és most hagyjuk ki ebből, a technológiával kísérletező űrhajósokat)
 
én: tehát a saját védelmünk érdekében, emberként nem juthatunk túl a saját világunk, dimenziónk, határain. Ahhoz hogy ez megtörténhessen, szét kell választanunk magunkat, lélekre és testre. Ha ez néha-néha tudattalanul meg megtörténik, akkor sem juthatunk túl a határon, mert a védelem a felkészületlen utazóra is vonatkozik. Viszont ha már felkészültünk, tudjuk hogy nagyjából mire is számítsunk, akkor van esély rá, hogy körbenézhetünk a határon kívül is. Ennek alapfeltétele, hogy megértsük a lélek és a test kapcsolatát, megtanuljuk a tudatos testelhagyást és felfedezzük a tájékozódási pontokat.
 
medi: és megismerjétek a változás törvényét. Dominó elv, vagy hullám fizika. Tulajdonképpen, ez történik veletek, élőkkel. Változtok, tanultok, tanítatok. Mikor felismertétek a határok átlépését, a tájékozódási pontokat, akkor a következő feladat, felismerni a határokon túli szabályokat. Medi idézgetett itt egy verset, a test a csónak, a lélek az utas.
én: igen az Ákos vers, a Csillagzaj.  
- a test, csakis egyetlen egy térben, egy síkon és egy változó, múló időben csónak. Itt nálatok, ez a törvény. A lélek-barionok ugyanolyan szerkezetűek, mint a fizikai, anyagi részecskékből felépülő "tárgyak" barion-jai. Tehát elméletileg és gyakorlatilag is, oda-vissza átjárhatóak a kiterjedések, a barion-ok számára. A kérdés csak az, hogy az átjárás során,  képes e a változásra. Végül is, minden csak pár dologról szól. Amíg a rendsze-(v)-ren belül mindenki elvégzi a munkáját, addig az egyensúly állapota van jelen. Amikor a tapasztalatok változásra indítják a lelket és az állandó helyett a változást választja, elindul a változás HULLÁMA és ehhez bőségesen elegendő EGY. A test megsemmisülhet, a lélek sosem. Osztódhat, de sosem semmisül meg teljesen és bármennyit is osztódik, mindig visszatér a kiáradási pontjába. Van kérdésed, átláttad?
 
én: igen, van egy kérdésem, de meglehet övön aluli. Segítenél nekem megtanulni a tudatos testelhagyást, megmaradó emlékekkel?
medi: övön alul gyors konvertálása, megvan:) Boksz:) Szóval. Lélekszinten tökéletesen tudod a testelhagyást. Medi és a te munkádból kidolgozhatsz egy működő testelhagyó módszert, de mivel a lélek-barionok nem egyezőek és nem is mind földi eredetű humanoid lélek-barion, ezért minden léleknek saját testelhagyó módszert kell kidolgoznia. Ennek egyik módja a halál, ami ebben a fizikai síkban mindenkinél bizonyosan bekövetkezik.
- hát én a visszatérős, tudatos testelhagyásra gondoltam. Eddig ugyan azt gondoltam meghalni könnyű, na de már ebben sem vagyok olyan biztos :)
 
medi: nem húzhatsz uniformist a testelhagyásra, az csak a személyes munkán, a tanuláson keresztül működhet. Tudod, amikor öltözni készülsz, mindig az adott időjárásnak megfelelő ruhát veszed elő. Honnan tudod az időjárást? Észleled. Az, hogy nem emlékszel honnan tudod milyen az időjárás, az lényegtelen mindaddig, amíg működik. És működik. Tudod, a test nemcsak csónak, ruha is. A mátrix, az egyensúly, a választások és változások ruhája.
 
én: így gondoltam. Ezért nem is működhet mások technikája mindenkinél.
medi: mindig, amikor a test pihen, gyakorlod a testelhagyást és a lélek töltekezik, tanul és közlekedik. Az, hogy nem emlékszel, az az emberi agy konvertáló képességének a határain múlik, valamit a tároló képessége is elég fejletlen. Pedig egy sejt, minden információt tartalmaz az egészből.
- köszönöm.
- büszke vagyok rátok. Minél többet szemlélődöm, minél többet nyilvánulok meg, annál jobban érzem a sűrűséget, a fátylaitokat és azt, hogy milyen emberként létezni olyan lélek-barionokkal, amelyek fizikailag 10x10 féle kiterjedésben léteznek, különböző síkokban. Tudod :) a síkot osztja az egyenes :) A Béke és Szeretet legyen veletek. 
Létező.