Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
én: szia! Hogy vagy?
medi: jól. Neked is bizsereg a homlok szemed?
- nekem az egész fejem a szokásos csodás nyomás alatt van :)
- tudod miért nem láttok mindent? Az emberek miért nem látják? Mert túlságosan gyorsan rezeg ahhoz, hogy láthassák. A más dimenziók, a más síkok, más létezők, rendszerint túl gyorsan rezegnek ahhoz, hogy észlelhetőek legyenek az emberi szemmel. De érzékelhető, a bőrödön, a fejeden keresztül.
- apró nagyon az emberi szemmel látható rezgés tartomány, csak pár tized %, ha jól tudom.
 
medi: az élet nemcsak születés, romlás, elpusztulás. Ez csak egy része a valóságnak. Egy-ugyanazon térben, végtelen sok sík, dimenzió, frekvencia van. Ha ehhez hozzáadjuk az idő illúzióját, akkor mégnagyobb a lehetőségek variációja. A különböző érzékekkel megáldott, vagy érzékeket kifejlesztett emberek, képesek egyik másik csatornára, dimenzióra rácsatlakozni és onnan információkat elhozni. Van ami tiszta és van ami eltorzul, különböző emberi okok miatt. Ha pl. a médiumitással megáldott ember mindenáron produkálni akar, olyankor bárkit közvetíthet, alacsonyabb rezgésű entitásokat is. A segítés mindig egyenes, erős és nem tölt el semmilyen negatív érzéssel. Ha bármi ilyet tapasztalsz, a közvetítés hitelességét ne tartsd tisztának, legyen bárkiről is szó.
 
én: eddig nem éreztem ilyet. Mindig csak a hála volt bennem, nem volt negatív semmi, amit kaptunk.
medi: tudom, figyelmeztetésem későbbre szólt. Az, hogy a naprendszeretek bolygójain nem igazolódott be bizonyíthatóan, hogy létezik élet, az csak az emberi szem csökkent látótartományának, a berendezések kezdetlegességének, valamint a tudósok manipulálásának és a félrevezetésnek (ami tudatos) köszönhető. A ti időtök szerint, nevet kellene adjak magamnak igaz?
- szeretném, köszönöm. Nekünk fontos.
 
medi: lényegtelen és nehézkes a névadás. Felénk nincs megnevezés. Legyen a nevem Amicus. Nem vagyok távol tőletek, látlak benneteket, hiszen a valóságom tartománya egybe ér a tiétekkel. Én a ti ellenségeiteknek, a vérvonalát hordozom, ahogyan Medi is. Elfelejtettek minket semlegesíteni, de számon vagyunk tartva. A vérvonalunk és a genetikánk nem korcsosult el, ezért megtermékenyítésre, vagy frissítésre, bármikor hasznosíthatóak vagyunk. 
én: zavarni a kellene a ti ellenségeitek szószerkezet, de valahogy még sem zavar.
 
medi: mert felkészültél, már megvannak az információid és a tudatod már összerakta ezeket, akkor is, ha Medi még nem tudatosult ezzel. A köztes létben tevékenykedem és létezem, ezért szükségem van energiára, külső energiára, pl. a tiétekre. Medi-től erre engedélyt kaptam. Minden dimenziónak és síknak van energiája és abból lehet táplálkozni. A köztes lét, az holt tér. A hüllőformák, az emberek félelmeiből táplálkoznak. Minden humanoid fajnak, megvan a maga Reptilián fajú elnyomója. Erről egyszer Medi írt tájékoztatót, bár meglehet a humán fajokra jobban koncentrált, mint a gyíkfajokra.
én: eszembe jutott a Rejtettkéz beszélgetés... ohh... köszönöm… 
- az itteni elnyomók, a félelmet, a pánikot használják maguk erősítésére. Bár megvan a maguk dimenziója, mégis szükségük van sok külső energiára, mert a létcéljuk, nem cseng össze az univerzum alaptörvényével. Nincs meg benne a szeretet rezgése, az empátia, az irgalmasság, vagy a könyörület.
 
én: azon gondolkodom, miben tudunk egymásnak segíteni. Mindent, amit erről olvastam, a Reptilián fajról, az elnyomásról, azt bizony nem utasítottam el, nem féltem, csak raktároztam és most itt van a merősítés.
medi: a ti világotok valósága úgy van felépítve, hogy kellően elnyomottak legyetek, hogy meglegyen bennetek a düh, a félelem és úgy irányítanak benneteket, hogy kezelhetőek maradjatok. Ez az egy, ami a ti ellenségetek. Ahogy az életetek gyorsul, úgy növekszik bennetek a stressz, a félelem és a technikai haladással pedig az ellenőrizhetőségetek. Én csak annyit szeretnék, hogy érezzétek, ismerjétek fel és ne használjátok a médiát másra, mint információ-szerzésre. Ismerjétek fel, a hamis hírt. Az agyaddal láss, ne a szemeddel, a bőröddel érezz.
- köszönöm, így teszünk egy ideje. Köszönöm az információt. Azt ugyan nem tudom érzed e azt amit érzek, de nincs bennem más csak béke.
 
medi: köszönöm a békédet. Az agy az, ami minden látott képet, információt, dekódol. A 3 dimenziós valóság, egy illúzió. Az agyatok illúzió-teremtő képessége és a kollektív teremtésetek olyan hatalmas és produktív az érzelmek kötése miatt, hogy nehéz lecsatlakozni erről, a valóságnak hitt illúzióról. A látás, hallás, tapintás, szaglás, mind illúzió. Amikor kilépsz a tested illúziójából, a világ megszűnik létezni, ködök, fények lesznek mindenből, amin akadály nélkül képes áthatolni a te lélekenergiád, akár olyan sebesen is, amire jelenleg földi szó sincs.
én: úgy érzem, ez a beszélgetés egy újabb adalék ahhoz, hogy hogyan tudunk lecsatlakozni a nagy játékról, a mátrixról.
 
medi: az egész ott kezdődik, amikor felveszitek a testet. Bezárul a látásotok, lecsökken a rezgésetek. A nevelés, az oktatás, az elidegenedés a szülőktől, a társadalomtól, az orvosi tevékenységek, a média, minden egy célt szolgál. A ti irányíthatóságotokat, az agyatok leigázását, a teremtő erőtök csökkentését. A szexualitást nem tudták elvenni tőletek, de szentségét bemocskolták és a legalacsonyabb rezgéssel rögzítették. Erről is volt már szó, nem ragoznám. Furcsa a te munkád, amivel részt veszel a programozásba. Nemsokára a tévék, olyan adatokat, programokat fognak tartalmazni, amivel már bekapcsolás nélkül is képesek lesznek az emberi tudatot manipulálni, az emberi létezést sebesebbé tenni. Mikor megszülettél testbe, el kezdtél felejteni. Ezt a folyamatot annyira felgyorsították, hogy mára már azt is elfelejtetted, hogy mit felejtettél el. Vagy pl. ott van a hologramos készülék, ami bizony fegyverként fog működni nemsokára, bár a hanggal még mindig problémák vannak.
 
én: értem és tudom, hogy veszélyes, ahogy a telefon is meg szinte az összes elektromos kütyü.
medi: igen minden. De a veszélyességük mellett, akár hasznosak is lehetnek. Pl. az internet, a telefon és a különböző rádió frekvenciák, ellenállásra alkalmasak. Sorban érkeznek hozzátok a segítők, a tanítók, akik a rezgést képesek emelni, akik képesek az elméket emlékezővé tenni. Azok érkeznek, akik harcot folytatnak a ti érdeketekben azért, hogy az ő létük ne legyen veszélyben és hogy a ti egyedülálló könyvtári és genetikai tároló egységetek megmaradjon. Mindig lesz olyan ember aki testben lesz, mert szükséges a túléléshez, a valóságos, létező és a teremtett világok, illúziók, létezéséhez.
 
- most észlelsz, tudatos vagy, határtalan vagy, ítélet és félelem nélküli befogadó. Ez az állapot az, ami segít lecsatlakozni. Az a tapasztalás, ahol Medi a születését, halálát, hazatértét, az egységet, és a végtelen kiterjedését leírja, az egy időben létezik, a most-ban. Tudom, hogy nehéz felfogni, de mi maradt neki meg? A tudás, a nyugalom, a szeretet és mindezek elhagyása. A magánya és a te magányod is, ebből az elválasztottságból ered. Talán a magány érzése az egyetlen, ami az önvalóddal való találkozásra emlékeztet. Nehéz szavakba önteni az érzést, nem is pontos, de nagyon törekedek arra, hogy az érthetőség meglegyen.
 
- bármi, aminek hatalmat adtok, amibe energiát tesztek, az működik. Az egyéni és a kollektív félelmeitek, fájdalmaitok, amikor családot vállatok, amikor megfelelni akartok, amikor ítéltek, önmagatokból vesztek el önként. Amikor elfelejtitek ezeket a mindennapi illúziókat táplálni, csak teszitek a dolgotokat, és nem aggódtok folyamatosan egy látszatvalóság, látszatdiploma, látszatélet miatt, akkor megszűntök tápláléknak lenni. A testetek, mindent tartalmaz, univerzumokat, dimenziókat, valóságokat. Tartalmazza mindazt, amit már ismertek, vagy még nem, csak tömörített változatban. Mert a test nem szilárd, alkotó részei hatalmas terekkel, hiányokkal vannak felépítve. Elég ha csak az atomra gondolsz, de mellette számtalan kisebb rész is van. Olyan amit megneveztetek és olyan is, amit még nem ismertek, vagy jelenlétére csak következtettek a viselkedésből.
 
- az egész test illúzió, ám információ felvevő-tároló és leadó képessége határtalan. Ezt soha ne felejtsd. Az idő benned létezik, minden amit látsz, érzékelsz, olyan mint egy álom és az álomban is egy másik álom, labirintus. Emlékezzetek a saját lényetekre, a végtelenségetekre. Ne érezd magad soha tehetetlennek, kevésnek, vagy korlátoltnak. Csak azt tedd meg, amit képes vagy megtenni és bármilyen információ kapcsán kérdezd meg magad és ha te igaznak válaszolod, akkor az valóságos. - most pedig egy kis csevegés.
 
- az alma a bibliában, amit a kígyó kínált Évának, Ádám második feleségének, az nem a tudás, hanem a felejtés almája volt, az elválasztottság almája. A kígyó, pedig hüllőfajta és a fallosz szimbóluma. Tehát a humán faj keresztezését is jelenti a hüllőkkel. - most pedig egy kicsi tudomány.
 
- a DNS spirálja kígyóra emlékeztet. Bármi, ami élő és lélegző azok DNS-e a következőket tartalmazza: - Timin, - Adenin, - Guanin, - Cytosin. Tehát, T, A, G, C, kombináció. Minden, ami él, fű, fa, egér, bogár, pók, hal, minden ezekből a kombinációkból épített DNS-t tartalmaz. A DNS-ek szerkezete, kristályrácsként alkalmas a frekvenciák és a fény tárolására, továbbítására és hasznosítására. A DNS-ek ezen részei, alkalmasok az irányításra, a többi részei még nincsenek itt felfedezve, információ tárolásuk pedig végtelen. Az RNS, pedig eldönti, a DNS-ek melyik információját használja, vagy hagyja figyelmen kívül.
én: a felfedezetlen maradékot hívjuk mi, a hulladék résznek.
- a hulladék rész:) ez jó. De nem itt fogom a DNS kutatást segíteni, itt a tájékoztatás folyik, érthető humán nyelvezeten, ami az általános intelligencia felfogó képessége szerint befogadható. Amicus köszöni a kommunikációt, kívánja a sikeres lecsatlakozást. Béke és Szeretet legyen veletek. 
Amicus.