Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: szia Fátylak Őre, itt Nathaniel.
én: szia Nathaniel. Itt vagyok, figyelek.
- tudom, csak jöttem egy kicsit. Mond meg nekem, miben hiszel.
- az életben, a lélek halhatatlanságában és hogy egyszer hazajutunk.
- mi az élet?
- minden, a MINDEN
- akkor másképpen kérdezem. számodra mit jelent az élet?
 
én: nekem élsz te is, a hangya is, a poharam is. Úgy gondolom, hogy ahogy én létezem az egy fizikai megtestesülés általi élet. De csak egy verzió, a számtalan választható között.
medi: az élet illúzió, a lét az örök, bár megsemmisítheted. De ezt majd egyszer máskor. Az élet, a legcsodálatosabb illúzió, a lelkek gyakorló tere, a tapasztalások színtere. A játszmák gyakorlása, a teremtések gyakorlása és mindennek a megtapasztalása. Az élet, valóságos illúzió.
- számomra a létezés, egyelő volt az élettel, fogalom szinten. Az élet, nem lehetséges létezés nélkül.
 
medi: az élet valóban nem lehetséges létezés nélkül, viszont fordítva, működik. Persze tényleg attól függ, mi neked az élet. A lélegzés? A mozgás? A televízió? A virág? A kő?
én: nekem az élet, eddig maga volt a létezés. Már a kő is él számomra.
- persze, él. Létezik, neked létezik. Mit jelent neked a tested?
- eddig semmit. Csak nyűgöt és küzdelmet.
- egy vagy a testeddel?
- igen, egy vagyok vele
 
medi: mit jelent neked a neved?
én: semmit, jelzőt. Pedig egy vagyok vele.
- akkor miért nem szeretted?
- mert megkülönböztet, azért nem szerettem.
- egy vagy akkor a neveddel és egy a testeddel. Képzeld csak el, mi van ha ez egy hamis kód neked.
- nem tudom megfogalmazni, mit érzek a nevemmel kapcsolatban. Mire gondolsz? Mi a hamis kód?
- amikor azonosítod önmagad a testeddel, amikor azonosítod önmagad a neveddel, az vagy te?
 
én: igen is, meg nem is.
medi: ez a program. Ez a program segíti az elkülönítést, a neved, a tested.
- itt ezen a síkon, ezen történésekben, mások számára a testem vagyok és a nevem. Ezáltal én is azonosítom magam ezekkel. A mátrix játéka.
- jó, akkor nevezzük mátrixnak. Mátrix kód, mátrix játék. És azt a másik embert nem azonosítod önmagaddal, aki fekete és büdös, dagadt és a neve valami más. Elkülönülsz.
- igen, ezt teszem itt. Persze, egyszer majd csak mosolygom ezen, de most igen csak elkeserít.
 
medi:  te, egy végtelen lehetőség vagy. Ne keress válaszokat, csak tapasztalj és fogadd el azt amit tapasztalsz.
én: épen ezt írtam, hogy nem értem hogyan lehet ezt választani. Mi kell hozzá, milyen tapasztalás hiány, hogy ez legyen a kívánság, a választás. Igen, hiszem, hogy ezt én választottam, de mivel még nem látom át az egészet, így csak a rengeteg kérdés van. Miért, miért, miért? Boldogan teszem a dolgomat, mert tudom, hogy ez jó. Mindenki, aki körülöttem van, legyen az létező, vagy élő, csak segít ebben.
- mindennel EGY vagy.
- de mi hiányzik vajon, mikor választunk? Ott van a születéses tapasztalás. Amikor úgy érezzük, tenni akarunk és választunk.
 
medi: azt szeretném, ha elkezdenél lecsatlakozni a mátrixról, ha abbahagynád a de kifogást. Ha csak élnél és tapasztalnál. A de az fogságba tesz, a de elindít egy olyan folyamatot, amivel illeszkedsz a szabályok közzé. Ne keress válaszokat, csak élj, fogadd azt ami van, ne kapaszkodj semmibe és senkibe. Mind-EGY veled, sohasem vesztheted el. Tudod, minek a miért?
én: "minek a miért, ha ott a hogyan"
- a hogyan, az amikor abbahagyod a szabályok követését, a beléd-táplált információk követését, a káros hiedelmeket. Te a végtelen vagy, a végtelen formáció, a végtelen létezés, a végtelen élet, a végtelen szeretet. Abban a pillanatban, amikor a testeddel vagy a neveddel azonosítod magad, bekorlátozod a szabály szerinti létezésre önmagad. Ha bántod magad, ha hibásnak találod magad, ha kicsinek, bűnösnek, találod magad, megszűnik a végtelen formáció lehetőség és szeretet. Ébredj erre rá és megszűnik az illúzió. Nem úgy mint a filmben, ahol aztán pocsékot esznek és pocsékul élnek. Ki a fene akar így, öntudatra ébredni? Ez is egy program, hogy benne maradj a szabályokban.
 
én: igen, így van. Mert meg akarok felelni a saját magam által választott szabályoknak, környezeti elvárásoknak. Szabályok közé, amik nem is léteznek, csak korlátok közé szorítanak, mert elvisszük, hogy értünk léteznek.
medi: végtelen lehetőség vagy, végtelen formáció vagy. Végtelen időben, végtelen tökéletességgel, végtelen szeretet vagy! EGY-ség vagy! Magadban létezik az egész világ, ami ismert vagy ismeretlen.
- tehát, létezem. S mivel létezem, így EGY vagyok a Mindennel. A választott életem, az az illúzió, amit akkor hoztam létre, mikor tenni, tanulni, tapasztalni akartam. Az okokat, jelen tudatommal még nem ismerem, hiszen korlátok közé szorítom önmagam, a jelen életem írott és íratlan szabályival. Ezek a szabályok a Mérce, a Jel, eltorzításából születtek. A szabályok szerinti élet, az a megfelelni vágyás. Legfőképpen önmagunknak és ezáltal azoknak a szabályoknak, amiket saját magunk kordában tartásáért hoztunk létre. A jelen társadalmi normáknak való megfelelés az, ami a Kódban, a Mátrixban tart, mindannyiunkat. Ez a saját farkába harapó kígyó, esete. 
 
medi: az emberek sosem voltak olyan balgák hogy önmagukat korlátozzák és önmaguknak akarjanak megfelelni, vagy önmagukat szabályozzák. Az emberi faj az élő könyvtár, az információs központ. Minden emberi test, minden információt tárol. Az egész dimenzióváltás, egy hisztéria. Be akarják kódolni a változást egy napra, mintha nem lenne a változás is állandó. Így teremtenek a valóságból egy illúziót, egy programot, ami ismét szabadon rabszolgatizál. A jó a rossz a jobb a bal a dualitás nem létezik, mert EGY van, erre tartsatok. Az ellentétek egymásba olvadnak, az egység megszünteti a rezgéskülönbségeket. A rezgés addig gyorsul, míg a mozgása olyan gyors lesz, hogy megszűnik rezgésnek lenni. A végtelen sebes rezgés pedig, végtelen nyugalommá és kiegyensúlyozott egységgé válik. Nincs pokol, nincs menyország, nincs reinkarnáció. Nincs isten, sem ördög, csak EGY van, a Forrás. Ha EGY vagy megszűnik a harc, ha felismered, hogy EGY vagy, megszűnik a kizsákmányolás, hiszen ha EGY vagy, nem fogsz félni az EGY-től.
 
én: magamtól nem akarok semmit elvenni, magamtól nem kell félnem.
medi: ha EGY vagy, milyen vallást követhetnél? Ha EGY vagy, félhetsz e az elmúlástól, a haláltól, mikor tudod, hogy a végtelen formáció EGY-sége vagy. Szeresd önmagad és megkapod saját magad kegyelmi köpenyét és te leszel a végtelen szeretet.
- köszönöm.
- örömmel. Úgy hiszem az alapok megvoltak, ez a letisztázása. Most pedig másról szeretnék beszélni, mert a dimenzióváltások folyamatosak:) Tehát, mind-EGY vagy. Mégis arra kérlek, bármi ér, bárki mond bármit, bárki tesz bármit aki EGY veled, csak a belső hangoddal beszélj, őt kérdezd. Az első hang, ami benned megszólal, az az igaz. Ha nem szólal meg azonnal, az már gondolat, vagy ritka esetben nem vagy kész a válaszra és azonnal blokkolod a választ. És ne ítélj. Furcsa ugye?
 
én: kicsit talán. Ez van, ha tudati szinten nincs meg még, az egész.
medi: a tudatod még ott tart, hogy te a saját tested és a neved vagy. Érzed már az EGY-séget, a felfogása és felismerése, pedig folyamatban van. Ha rám kérdezel önmagadban, hogy hihetsz e nekem, akkor megvan a válaszod. Kérlek, tedd meg.
- hihetek e neked? Neked, aki sosem akart mást, csak segíteni? Ennek ellenére megtettem. Igen a válasz.
- fontos dolog ez. Én, aki vagyok ***** ***** is, köszönöm neked:)
- tényleg egy adottság a szelektálás, még ha eddig, csak kicsit kellett szűrnöm. Igen fontos. Köszönöm, aki Vagyok.
 
medi: a szelektálás jelen pillanatban egy szükséges védelmi folyamat, hogy megmaradjatok tiszta forrásnak, közvetítőnek, segítőnek és tanítónak. Az összes "Felemelkedett Mester" az összes "spirituálisan fejlett" "magasabb rezgéssel bíró" Tanító, stb. egy hamis elterelő és beszabályozó rendszert szolgál ki. A saját tökéletességükkel, hasonlítási alapot adnak, elérési célt, ami nem rólad szól, ami nem érted szól. Innentől, ha hasonlítasz, önmagadat rombolod, holott jelenleg a fénytestetek kialakítása és annak kristály-rács-szerű szerkezetének felépítése van folyamatban, a DNS szálak aktiválásával együtt. Ez nem kiváltság, vagy kiválasztottság, ez az egyéni lelketek, választásotok.
 
én: köszönjük. Tudod, annyira egyértelmű a tiszta forrás és ennek ellentéte, a folyamatos ígérgetés, a folyamatos rombolás, és azok a közvetítések, amik megosztanak. Az a tiszta információ, a tiszta forrás, ami nem hagy kétséget. Egyet lehet tenni, ha nagyon nagy az ellenérzet, hogy figyelmen kívül lehet hagyni. De vitázni nem lehet vele.
medi: azok a források, amik rettegést okoznak, akik változásra szólítanak fel, akik a hamis szeretet jegyében ébredést követelnek, (mert ez és ez történik, ha nem ébredtek) ezek a jelenlegi legsúlyosabban romboló, végtelen megnyilvánulási formátoknak a beszabályzó részei, ők azok akik hatalmat akarnak, akik energiát akarnak a ráirányult félelem, vagy figyelmi energiából.
 
én: egy dolog zavar csak. Mégpedig az, hogy a változást követelő (mert nem ismerik fel, hogy az folyamatosan történik) emberek, nem tudják, hogy mennyire rombolnak, mennyire megosztanak.
medi: ezért írtuk ezt most így le. Ez nem rólad szól, ez értetek szól.
- ezért vagyok én csendben minden fórumon, minden csoportban.
- mit számít ha támadnak? Mit számít ha kérdeznek? Energiát abba tegyél, hogy megosztod az információt. Se ellentámadásba, sem válaszba nem kell energiát tenned. Te tudod, te megosztod és hogy a többi, aki te vagy mikor ébred, mit tanul, mit utasít el, az jelenleg nem a te dolgod. Én most távozom, de visszatérek én is még ma. 
Nathaniel.