Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
A dimenzióváltás okozta fizikai-lelki tünetek, mi is történik a testben:
 
A testben olyan erős méregtelenítés történik, amely miatt a máj megnövekszik és betegnek tűnhet. Munkájának a megkönnyítése, mária-tövis teával lehetséges. A lép elkezdi fokozottan termelni az egészséges vérlemezkéket és feldolgozni az elöregedett mérgekkel teli vérsejteket, így kicserélődik a folyékony szövet, erősödik az immunrendszer.
 
A tüdő hörgőiben sok váladék keletkezik a nem-dohányosoknál is. Ezt feltétlen ki kell köpni, nem lenyelni. Segít a só-barlang a só-lámpa. Mellkas-nyomás, amit általában szorongásnak diagnosztizálnak az orvosok. Megoldása, légző-gyakorlat. Háti vagy lapocka fájdalomra, nyújtó gyakorlatok, masszázs, vagy energetikai kezelés.
 
A gyomor túl van terhelve, nehezen bont le, az éhségérzet mégis növekszik. Megoldása könnyen emészthető, főleg növényi ételek, baromfi húsok fogyasztása. Erősen javasolt a csiperke-gomba sokféle elkészítése. Olyan anyagokban gazdag, amelyek az immunrendszert segítik. A reumás betegségekre is jó, vitamin és ásványi anyaga pedig a főzés során sem vesződik el.
 
Az ízületek begyulladnak, fogyaszthatók a tengeri halak, gyümölcsök, zöldségek, főleg a hüvelyes zöldségek. A vizelet kiválasztó rendszer is erősebben dolgozik a méregtelenítésen. A vizelet sötétté, bűzössé válhat, segítsége a napi két liter csalántea.
 
A bőr élettelenné válik, egy 20 perces kádfürdő egy kiló jódos tengeri sóban, amelybe egy decinyi olajat is öntenek, remek bőrmegújító. A depresszív, életunt, szorongós, alvászavaros epizódok, citromfű/orbáncfű teakeverékkel oldhatóak meg. A vitalizálás, gingzeng, ginko-biloba és zöldtea fogyasztásával történhet meg.
 
Javasolt a 7.83Hz-es hang hallgatása. (schumann resonance session 7.83 Hz)
 
Béke és szeretet legyen veletek.
 
Nathaniel.