Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
A Föld is két energiával működik, hasonlatosan az  emberi agyhoz. A fekete (pozitív) és a fehér (negatív) energiával. Ezeket az energiákat mágnesességnek is nevezik, van az északi és a déli mágnesesség. Ugyanúgy átszövi a Földet és kilép a Föld "bőrén" át, mint a fehér energia az ember esetében.
 
A fehér mágneses erővonalak mindig átszelik a fekete energiahálózatot és kisüléseket okoznak. Jelentősége olyasmi, mint az emberi idegrendszer az információ továbbításában, valamint energiapajzsként is védik a Földet, a világűrből érkező apró részecskék kisugárzásától.
 
A különböző fehér energia vonalak megfelelnek, az emberi szervezetben a kínaiak által meridiánnak nevezett energia vonalaknak. Ám ezek az energiavonalak nem állandóak. A beérkező részecskék sugárzásának hatására, (napszél, világűrből jövő sugárzások,) változtatják a helyzetüket. Így cserélődik fel a Föld pólusa is, szépen, fokozatosan. A pólusváltással, a dimenzió-váltás is létre jön. A Föld mágnesessége az utóbbi időkben jelentősen lecsökkent és a dimenzió-váltásig folyamatosan tovább csökken.
 
Mikor megtörténik a dimenzió-váltás, az állatok megzavarodnak, életük bizonytalanná válik, mert nem ismerik fel a mágneses erővonalakat, amelyek segítik őket a vándorlásukban. Ugyanakkor új fajok is létrejöhetnek a mutációk miatt, amiket a sugárzás okozhat. Az emberi agy tökéletesen üressé válik, minden információ amit tárolt megszűnik létezni, mint egy számítógép memóriája, törlés után. Az agy újraindítása akkor következik be, amikor a két pólus egymásba csúszik és egyszerre van jelen a két dimenzió. Ez akkor történik meg, amikor a mágnesesség egy időre 0-ra csökken.
 
Dimenzió-váltás előtt, a két dimenzió egyszerre van jelen, egymásba csúszik. Ezt emberi aggyal, rendkívül nehéz értelmezni, szinte felfoghatatlan. Szokatlan színek, formák jelennek meg, de azt hiszem erről már beszéltem egyszer. Ne higgyük azt hogy megőrültünk, csak két dimenziót észlelünk egyszerre. (az emberi beidegződés, az egymásba csúszást akadályozza meg, az agy-pályák kereszteződésével.) Csak a természetes anyagok maradnak meg, a szintetikus anyagok, - illúziók, szétesnek atomjaikra.
 
A Föld olyan, mint a pszichiáternél az a homokos kis tálka, amibe különböző dolgokat mintázhatnak a páciensek, a gereblyécskével. Csak itt időnként a Földet teljesen simává törlik. (Én most azon gondolkoztam egy pillanatra hogy a már átélt érzéseket ilyesmi is adhatja, de ennél azért bonyolultabb az emberi tudat.)
 
Dimenzió-váltáskor legcélszerűbb a szabadban tartózkodni, a szintetikus anyagok szétesése miatt. A legrégebbi fennmaradt épületek, piramisok, ezért vannak kőből, hogy a dimenzióváltásokat túléljék és nem másért. Szóval a pólusváltással egybekötött dimenzió-váltás idején, a fények és a furcsa formák után az üresség és sötétség ideje következik. Ez pár napig is eltarthat. (3 nap) A sötétséget és az ürességet, a fehér energiánk és a tudatunk segíthet túlélni.
 
Ha megtörténik a dimenzió-váltás, akkor fontos tudatában lenni annak, hogy ott is mi teremtünk. Mi alakítjuk a testünket s amire gondolunk, az megteremtődik. Itt tudatosul ismét a tudatunk hatalmas teremtő ereje. Jó lenne, ha addigra a félelmeinket feldolgoznánk, elengednénk, mivel az új dimenzióba simán átvisszük a jelenlegi tudati (a fehér energiában tárolt) félelmeinket is. A félelmeink életre kelhetnek, hiszen a tudat teremtő képessége sokkal erősebb lesz dimenzió-váltáskor.
 
Az ember életében nem a harc a kulcs a túléléshez, hanem a szeretet. ’A szeretet’. Ez a végtelenül leegyszerűsített információ azért íródott, hogy mindenki rögzítse a tudatában. Engedje el a félelmeit és a szeretetet, mint az egyetlen kozmikus törvényt felismerje. Érzéseit ehhez és a Föld rezgésszintjéhez igazítsa tudatosan. A Föld élőlény, a Föld a teremtett Istenünk, amit az ember, a túléléséért teremtett. A Föld az ami mozdul velünk, a mi energiáink és az Ő energiái megegyeznek.
 
Nathaniel.