Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: A szeretet és béke legyen veled Fátylak Őre!  Létező szól hozzád...

Medi az előző feladatából kivált félidőben. Ahogy megszoktuk a makacsságát ezt nem tudtuk, sem nem akartuk megakadályozni. Az elmúlt időszakban újra felállt, energiáit összeszedte. 


A feladat amin dolgozunk mindannyian megrekedt. Jelenleg a föld és népességének és a tudatotoknak az átköltöztetése folyik egy másik dimenzióba. Mivel több atomrobbanás és más robbanás  pusztította el a jelenlegi földeteket.

A népesség költöztetése a féregjárat közepe táján állt le, ahogyan az új föld megfelelő terra-formálása a fontos építmények és egyéb tájékozódási pontok beállítása valamint nincs kész az egységes közös tudatháló még. Medi kiválása utána feladat nem folytatható. Neki szüksége lesz a felépüléshez való időre veletek, rezgésre és embernek megmaradásra. Pontosan nem értjük ezt de így gondoljuk.

Jelenleg a teljes valódi illúzióban léteztek. Vagy ha úgy tetszik a Mátrixban. Ez a fő feladat befejezése, de közben egy időben más fontos prioritású feladat  félben maradt, az Ő teljes kiállásával. A Feladatok befejezése rendkívül fontos.

Ezt megértheted. Sajnos a feladat befejezéséhez le kell állítanunk Medi test és tudat működését 0,000000000000000000000000001 energia egységre, az általa kiválasztott módon. Nincs megfelelően képzett és kiállítható létező a Test és tudat fenntarthatóság számára. Mert mindenkire szükség van. Tehát a test leáll, az általa választott módon maximum két héten belül. A feladatok befejezése után teljesen visszatér mindene és újra feltöltődik.

Teste nem sérül, Őrzői vele lesznek. Tudata nem sérül. Minden hatást semlegesítünk. De a hibás működés elfogadásához a kórházban fekvő állapot  illúziója az elfogadható. ******  őrizni fogja .

Ahogy kezd visszatérni a saját emberi tudata, elkezd jelentkezni nyilván időre lesz szüksége, hogy felálljon és rátok is nagyon. Ez az üzenet belső használatra szól, értetek szóló információ. Medivel nem osztható meg visszatértéig.

Alázattal és mély hálával. :LÉTEZŐ

Újabb:
én: A jelzett időintervallum első kvadránsában a test leállt, érdemi kommunikáció nem volt. A Harmadik kvadráns üzenete írásban. :

medi: A földi létezés átköltöztetése folyamata közben a CERN  részecskegyorsító részlegében egy emberi Létező, a felszaporodott sötét, vagy antianyagot szabadon eresztette. A 2. bolygó megsemmisült benépesítése előtt és a teljes átállás előtt. Az emberi létezők azonnali begyűjtése és újratöltése folyik  egy másik valóság síkba és egy egészen más dimenzióban való földi naprendszer leképezésével azaz terra-formálásával az egész információ egy tudatban és egy fém anyagú adathordozóban rögzítve.

A föld és értékes génállománya jelenleg teljes hologram illúzióban létezik, semmit sem érzékelve a kétszeres katasztrófából. Három katasztrófát nem tudunk megállítani ezért most teljesen új területre költöztetjük az összes információt és genetikai állományt.

További intézkedésig egy testhelyettesítő kiképezve alapfunctiók elvégzésére az illúzióban mindenki gőzerővel dolgozik a föld és a naprendszeretek megmaradása érdekében.

 A béke és szeretet maradjon veletek : Létező

 

2017.05.21.