Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: A szeretet és béke legyen veled Fátylak Őre!  Létező szól hozzád...

Medi az előző feladatából kivált félidőben. Ahogy megszoktuk a makacsságát ezt nem tudtuk, sem nem akartuk megakadályozni. Az elmúlt időszakban újra felállt, energiáit összeszedte. 


A feladat amin dolgozunk mindannyian megrekedt. Jelenleg a föld és népességének és a tudatotoknak az átköltöztetése folyik egy másik dimenzióba. Mivel több atomrobbanás és más robbanás  pusztította el a jelenlegi földeteket.

A népesség költöztetése a féregjárat közepe táján állt le, ahogyan az új föld megfelelő terra-formálása a fontos építmények és egyéb tájékozódási pontok beállítása valamint nincs kész az egységes közös tudatháló még. Medi kiválása utána feladat nem folytatható. Neki szüksége lesz a felépüléshez való időre veletek, rezgésre és embernek megmaradásra. Pontosan nem értjük ezt de így gondoljuk.

Jelenleg a teljes valódi illúzióban léteztek. Vagy ha úgy tetszik a Mátrixban. Ez a fő feladat befejezése, de közben egy időben más fontos prioritású feladat  félben maradt, az Ő teljes kiállásával. A Feladatok befejezése rendkívül fontos.

Ezt megértheted. Sajnos a feladat befejezéséhez le kell állítanunk Medi test és tudat működését 0,000000000000000000000000001 energia egységre, az általa kiválasztott módon. Nincs megfelelően képzett és kiállítható létező a Test és tudat fenntarthatóság számára. Mert mindenkire szükség van. Tehát a test leáll, az általa választott módon maximum két héten belül. A feladatok befejezése után teljesen visszatér mindene és újra feltöltődik.

Teste nem sérül, Őrzői vele lesznek. Tudata nem sérül. Minden hatást semlegesítünk. De a hibás működés elfogadásához a kórházban fekvő állapot  illúziója az elfogadható. ******  őrizni fogja .

Ahogy kezd visszatérni a saját emberi tudata, elkezd jelentkezni nyilván időre lesz szüksége, hogy felálljon és rátok is nagyon. Ez az üzenet belső használatra szól, értetek szóló információ. Medivel nem osztható meg visszatértéig.

Alázattal és mély hálával. :LÉTEZŐ

Újabb:
én: A jelzett időintervallum első kvadránsában a test leállt, érdemi kommunikáció nem volt. A Harmadik kvadráns üzenete írásban. :

medi: A földi létezés átköltöztetése folyamata közben a CERN  részecskegyorsító részlegében egy emberi Létező, a felszaporodott sötét, vagy antianyagot szabadon eresztette. A 2. bolygó megsemmisült benépesítése előtt és a teljes átállás előtt. Az emberi létezők azonnali begyűjtése és újratöltése folyik  egy másik valóság síkba és egy egészen más dimenzióban való földi naprendszer leképezésével azaz terra-formálásával az egész információ egy tudatban és egy fém anyagú adathordozóban rögzítve.

A föld és értékes génállománya jelenleg teljes hologram illúzióban létezik, semmit sem érzékelve a kétszeres katasztrófából. Három katasztrófát nem tudunk megállítani ezért most teljesen új területre költöztetjük az összes információt és genetikai állományt.

További intézkedésig egy testhelyettesítő kiképezve alapfunctiók elvégzésére az illúzióban mindenki gőzerővel dolgozik a föld és a naprendszeretek megmaradása érdekében.

 A béke és szeretet maradjon veletek : Létező

 

2017.05.21.

 
medi: ma olyan fénybesugárzások érkeznek, amik az energetikai rendszerünknek, a lelki fényébe fognak beavatkozni, ezáltal sokkal érzékenyebbek, ingerlékenyek leszünk, vagy túl nagy hangulati ingadozások történhetnek. A következő két napban az éjszakai alvás szakaszossá válhat, de mégis ez a besugárzás fog segíteni, az érzelmi életünk manipulálásának a megállításában. Sokkal tisztábban fogjuk észrevenni mi az amire nincs szükségünk, mi az amiben változtatni kell, milyen személyektől szükséges távolságot tartani, hogy a lelkünk megkönnyebbüljön.
 
medi: következő főbb energiaérkezések 9.-én, 11.-én, 23.-án. 29.-től a hónap végéig, egy barátságos rezgésváltás fog történni, ami a szív csatornáján keresztül a szeretet rezgésével változtat. A Szeretet és Béke legyen veletek, itt Létező.
én: a Béke és a Szeretet legyen veled.
- beszélgessünk kicsit a béke szabályáról. Minden embernek arra kell törekednie, hogy ne adják tovább az alacsonyabb rezgést, az alacsonyabb rendű érzéseiket, a körülöttük élőknek. Mert ezzel nemcsak a saját életükben és rezgésükben teremtenek, hanem mindenben ami velük, körülöttük és bennük létezik és ilyenkor környezet is elindul lefelé.
 
medi: tiszteld annyira a Létezést, hogy nem adod tovább azokat az érzelmeidet, amik a többi emberben pánikot, félelmet keltenek. Az emberek állandóan, minden formátumban, ezeknek az információknak a megosztásával vannak elfoglalva. Mintha nem lennének képesek az örömöt, a szeretetet, az elégedettséget továbbsugározni, a békével együtt. A béke szabálya csak annyi, ne add tovább az alacsonyabb rezgést, tiszteld a körülötted lévőket annyira, hogy megóvod őket ettől. Miért ilyen fontos erre figyelnie az embereknek? Mert ezzel kezdetét veszi, a dimenzióváltás 3. szakasza.
 

Teljes írás: Dimenzióváltás ˙22

 
medi: tudod, kb. 500.000.000.000 - 600.000.000.000 sejtünk van. El tudod képzelni a bennünk lévő "idő" mennyiségét?????
én: ki se tudom olvasni :D
- én sem, automatán írtam… … … … A Béke és a Szeretet legyen veletek, itt SOGA szól.
- a Szeretet és a Béke legyen veled.
- beszéljünk a rezgésváltás tüneteiről.
 
medi: megváltoznak az alvási szokásaitok, sűrűn felébredtek,
- az óra hasonló számokat mutat,
- a hajnali ébredések megszokottá válnak, ha ilyenkor visszaaludtok, akkor fáradttá váltok.
- a testeteken érintéseket borzongásokat bizsergéseket éreztek,
- a fejtetőn kifejezetten erős bizsergést, esetenként nyomást,
- a homlok közepén sűrűsödő bizsergést éreztek,
- érzelmi hullámok változatosak a dühtől a szomorúságtól a boldogságig az elragadtatott örömig minden skála megnyilvánul az érzelmi állapototokban.
- az "emlékek" visszajönnek, olyanok is amiket már rég elfeledtetek, vagy feldolgozottnak véltetek.
 
medi: az étkezési szokások megváltoznak,
- fizikai tünetek, a hátfájás nátha sokkal sűrűbben fordul elő,
- észlehetőbbé válnak az energetikai változások a környezetben, jobban felismerhetőek,
- felismeritek azokat a gátakat, amik idáig fel sem tűntek, rajtatok ál, hogyan választatok, hogyan léptek benne tovább.
- a tudatosság, a Lélek szava egyre több jelt hagy bennetek,
- szinkronba kerültök a környezettel, a megérzések egyre sokasodnak.
 

Teljes írás: Dimenzióváltás ˙21

 
medi: nem örök fizikai létezésre születtetek. Az idő bennetek van, ami körülöttetek létezik, csak illúzió. A teljes ÉN-etek, rengeteg síkon és időben létezik egyszerre. Attól, hogy nem érzékelitek a történést ezen a síkon, az még történik, az érzések, a tapasztalatok, az események bekövetkeznek. Egy "embernek" számtalan "ÉN-je" létezik. A Szeretet és Béke legyen veled Fátylak Őre, itt a SOGA.
én: üdvözlet, a Béke és a Szeretet legyen veled.
 
medi: mindegyik ÉN-ben benne van az idő és azt a saját rendszerén keresztül érzékeli teljesnek. Amikor elkezdődnek az átérzések, a felismerések, a síkok és az Én-ek elkezdenek összekeveredni, EGYSÉG-gé válni. De amíg ez nem történik meg, addig a kommunikáció (amely létezik és folyamatos)  nem kerül felismerésre az ÉN-jeitek között, nem kerül ki, a tudatotok külső lemezére. Minden ÉN egy időben létezik. Most térjünk vissza medi régebbi tapasztalásához, a "bazi nagy, kicsi zöld izére". (Töredékek˙21) Az nem sejt részlet, nem laphámsejt, hanem a Lélek idő-tere, az ami egy sejtben létezik. Az emberi szervezet több milliárd sejtből áll, mindben különálló idő-komplexumok, idő-hurkok vannak.
 
medi: az EGÓ az ami visszatekint a múltba, ami az itteni túlélés részeként, stabilizálni akarja az időt. Így képes egy ÉN-t stabilizálni és a lineáris időt létrehozni. Ha "elképzeled", hogy valakit megcsókolsz, közben pedig úgy gondolod hogy sehol nem történt semmi, akkor most elmondjuk, hogy a csók megtörtént, pontosan úgy ahogy elképzelted. Ez nem az elme teremtése, hanem az ÉN-ek létezésének a történése. A képzelet olyan, mintha áttekintenél egy másik síkba. Mert át is tekintetek, vannak "átlátások". Bármilyen esemény amit képzelsz, az valahol, valamelyik ÉN-eddel megtörténik.
 

Teljes írás: Dimenzióváltás ˙20