Belső Hangok ... Ami fent az lent, ami kint az bent, ami volt, ami lesz, az van MOST mindenhol!
 
medi: nos az asztráltest felépítéséről, nem beszélhetünk a lélek-barionok megemlítése nélkül. A lélek-barionok az emberek fizikai testében, a tobozmirigyben vannak jelen. Energetikájuk nagyon magas rezgésszámú, felépítésük stabil, multidimenzionálisan sem bontható energiahalmaz. A lélek-barionok képesek alacsonyabb rezgésű, tudattalan energiahalmazokhoz is csatlakozni, valamint magasabb rezgésű, tudatos energiahalmazokhoz is kapcsolódni. Mivel a Forrásból, IStenből születtek és Tőle szakadtak el, ezért minden lélek-barion EGY.
 
- a létezéssel, az idő is megszületett több síkon is. Így a lélek-barionok információja ugyan azonos, de a csatlakozásokkal, az információjukat csak az a létező tudja felhasználni, akinek a fejlődéséhez az megfelelő és csak annyit, amennyit az elbír. A lélek-barionok "célja", a létformák megtapasztalása és az információk visszaáramoltatása, a Forrás információs hullámaiba.
 
- a lélek-barionok, részt vesznek a teremtésben, a teremtésekben, megosztanak minden megszerzett információt, amelyek visszaérkeznek IStenhez vagy a Forráshoz. Ezekkel a megosztott információkkal, az ismételten útnak induló lélek-barionok már új teremtéseket, tapasztalatokat szülnek, amelyek új megtapasztalásokat, létezéseket és információkat adnak.
 
- a lélek-barionok, engedik saját magukat bontani és a bontásból lélek-barion részecskék keletkeznek, amelyek szintén tartalmaznak minden információt. Olyasmi ez  az osztódás, mint a születés. A levált lélek-barion részecske, akként fog megnyilvánulni, mint amit a leválás pillanatában a Lélek-barion éppen észlelt. Amin éppen "gondolkodott", azt fogja megtapasztalásával megteremteni. A lélek-barionról leszakadó részecskék, képesek összeállni és saját rendszert képezni, saját információs térrel, ami a leszakadásuk pillanatában íródott beléjük.
 
- és akkor vissza az elejére pár gondolatban, hogy lásd az összefüggést. - Tehát a Föld és az ember asztrál-világáról, teréről, testéről beszélünk. Az emberben, a lélek-barion az, ami segít felépíteni az asztráltestet és a tobozmirigyben található. Az ember pedig gondolkodik, a lélek-barionjai segítségével érez–álmodozik–tapasztal és teremt. Így össze tudod rakni? Megérted az összefüggését az egésznek?
 
én: tehát a gondolataim által, teremtek és teremtéseim, a lélek-barionomról leváló részecskék segítségével történnek. S mivel a gondolataim által nyilvánulnak meg, így bármit képes vagyok megteremteni az asztráltérben, a leváló lélek-barion részecskéim segítségével.
medi: igen. Ugyanakkor a Forrás összes információját tárolják, amelyekről gondolkozhatsz. A gondolatok különbözőek és a következtetéseket, a tapasztalatok és a tudatod együttese határozza meg.
 
én: egy kérdés. Tegyük fel, csak a szemléltetés kedvéért, hogy megteremtek magamnak egy óriási sárkány-asztráltestet. Ha képes lennék a fátylak eltávolítására, akkor ezt a sárkányt láthatóvá tudnám tenni bizonyos emberek előtt? Akár itt, a 3. Dimenzióban is?
medi: a 3. Dimenzióban, csak azok a képzett emberek láthatják, akiknek megvan hozzá a képességük. Az asztráltérben, már lényegesen többen észlelik a sárkány-asztráltestet. A teremtő erő pedig lehet olyan erős is, hogy megakadályozza a 3. Dimenzióban pl. a mozgást akkor is, ha az emberek magát, a teremtett létezőt, nem is látják. A ”földbe gyökerezett a lábam”, a ”nem bírtam mozdulni” jellegű élmények is ezektől a teremtésektől vannak. 
Létező.